Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
paula_m spune:
Neata
Azi avem o sarbatorita, deci facem chef!!
La Multi ani Diana!!
Betty, cu nasul sunt la fel si eu, dar eu sunt si alegica la diverse si exstenta mucilor o pun pe seama alergiei, dar de tusit nu tusesc...dar daca u te deranjeaza tusea( nu tusesti noaptea, sa te trezeasca din somn)- asta e citire de la pediatra lui Raul, da-i pace.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
betty200 spune:
La multi ani, la multi ani sarbatoritei ... multi si buni Diana!
Paula, chiar nu ma deranjeaza tusea, e deja "de-a familiei" , ma gandeam si eu ca rau nu prea are ce sa faca, eu si mucii si tusea le pun pe modificarea organismului in sarcina si incercarea acestuia de a tine la distanta diversi virusi, bacterii asa ca se protejeaza si el cum poate cu muci ca si bariera, cu tuse sa-i arunce afara etc ...
Mai inainte am tras prima varsatura sanatoasa din aceasta sarcina ... nu stiu ce m-a apucat ca n-am avut greturi mai deloc sarcina asta si acum la 13 saptamani imi fac de cap ...am mancat o placinta cu branza, am baut un ceai, mi-am luat vitaminele si-n minutul urmator am fost la baie, am scos totul exact cum l-am introdus apoi m-am linistit, am venit in camera, am luat iar vitaminele ca primele erau intacte in buda si totul a reintrat in normal. N-am avut asa experiente gretoase pana acum, am mai varsat de vreo 3 ori, odata in mijlocul drumului si restul acasa dar nu asa violent. Asta este, ne adaptam la tot ce vine, sper sa nu fiu una dintre cele care au greturi tarziu in sarcina ca tocmai m-am setat ca pe mine m-au ocolit sarcina asta.
13+
olimp spune:
neata fetelor !
diana LA MULTI ANI !!!!
bobitza eu zic ca te agiti degeaba si din punctul meu de vedere este de la utrogestan...
si eu folosesc de 2 ori pe zi utrogestan de 200 si acum 2 saptamani am inceput sa am o senzatie de macarine la nivelul vulvelor , ca si tine m-am uitat in oglinda si eram iritata si cu bubite rosii ca si pistule , mi-am luat sapun cu sulf ( e dezinfectant ) si l-am utilizat doar pe el zilnic la spalat si au trecut , posibil la tine reactia sa fie mai urata.
in scenariu mai rau , sa fie cazul de herpes gnital , ceea ce eu una cu cred, el nu afecteaza bebelul doar ca impune nastere prin cezariana , atat , cand am fost sa-mi fac torch-ul mi-a explicat ca acesta nu se transmite decat prin contactul copilului cu mucoasa afectata a mamei , deci prin cezariana risc zero , dar eu zic ca scenariul e dus prea departe !!!
oricum noi acum suntem mai sensibile si mai expuse la invaziile fungiilor decat in mod mormal , datorita dezechilibrului hormonal creste cantitatea de mucus si din cat am inteles se modifica si PH care devine din pacate favorabil inmultirii bacteriilor si fungiilor pe care noi oricum le avem dar nu se manifesta decat in conditii prielnice si pe baza unei imunitati mai scazute , asa ca te rog linisteste-te sunt multe explicatii
pupici si linisteste-te ca nu-i face bine la bebe
betty miclul meu risinos
eu nu am probleme cu tusitul in schimb stranut toata ziua si cred ca din cauza mucoasei nazale care imi este extrem de uscata , dimineata parca cineva m-ar fi tencuit in nari asa tari le simt
paula am inteles ochii albastrii !!!
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
olimp spune:
betty eu nu am niciodata dar de multe ori ma gandeam ce bine ar fi sa reusesc sa vars sa ma linistesc
ieri dr mi-a spus ca placenta mea este asezata pe perete anterior usor mai jos decat normal , dar a zis sa nu-mi fac probleme ca se va ridica o data cu cresterea uterului , sper sa fie ok nu vreau sa ma panichez degeaba
am intrebat daca se vad simptome de sindromul Down ( eu ne facand DT ) si mi-a zis ca nu se vad caci capul si gatul sunt bine delimitate , banuiesc ca sa referit la "transnucala " si e ok bebe .
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
15 +
Mihaelafalt spune:
Neata.
La multi ani Diana, sa fii sanatoasa si fericita.
Olimp chiar ca e pudic/a bebelul tau, eu sunt fericita numar zilele pana la eco sa ii vad inimioara, amr 10 zile.
Bobitza nu te speria pana nu ajungi la control si faci analizele, eu asta vara am tras o sperietura de nu mai puteam sta in picioare, dupa chiuretaj mi-a dat antibiotic plus protectie pentru candida ca eu sunt predispusa la ea, ei bine cu toata protectia luata am facut o frumusete la 2 zile dupa chiuretaj ca nu stiam ce e, era ca solzii de peste, alb, uscat tot intrarea in vagin si inauntru, doctorita mea era plecata din localitate, m-am dus la urgenta unde am dat peste o proasta, a zis ca nu stie ce e ca n-a mai vazut asa ceva, mi-a dat tratament de o caruta de bani, a 2 zi si mai rau iar la urgenta unde era doctoorita mea si m-a linistit ca e o reactie la antibiotic, un fel de candida mai rea si cu tratament am scapat.Asa ca nu iti fa mii de ganduri, ca eu eram sa inebunesc citind pe net toate prostiile si bineinteles ca nu era nimic asemanator cu cazul meu.
Si eu sunt cu nasul infundat, dimineata am cojite plin si cojite de sange, am gasit de 2 ori, oare e normal? Nu curge sange dar dimineata mai gasesc urme de sange uscat in nas.In casa nu e frig, deci nu e asta o problema.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
olimp spune:
mihaela asa este si nasul meu dpaa ce ,ca e tare uscat cand incerc sa-l sufluu ies mucozitati tari si cu sange , am inteles si citit ca e perfect normal , se datoreaza cresterii estrogenului in sange...deci e de bine
asa cum spui tu , noi ne avand specializare medicala citim pe net tot felul de bazaconii si ne facem capul calendar cu tot felul de manifestari care mai de care mai specataculoase , din pacte nu stim sa selecatm prea bine informatia viabila de cea rea , de aceea eu de mult am renuntat sa mai citesc multe pe net.
15 +
betty200 spune:
Buna dimineata Mihaela! Stai linistita cu cojitele din nas ca asa am si eu, printre ele cu firisoare de sange, dupa cum au mai scris si celelalte fete se pare ca "simptomul cojite din nas" este comun tuturor si se asezoneaza dupa caz cu cate o tuse sau stranut in functie de om.
Olimp la cei cu Down capul e asa cam intr-una cu gatul, au gat scurt si gros de asta ti-a zis ca la tine sunt bine delimitate deci ecografic e ok.
13+
Bobitza_85 spune:
La multi ani Diana !!!!
Fetele m- am trezit mai linistita. Mai e putin si merg la dr. Va tin la curent.
Alexandra 8 +
maitreyi spune:
buna dimineata!
multumesc de primire!
La multi ani sanatosi Diana !
aseara nu am reusit sa ma si prezint fiind si ora tarzie...
UM 10.11.2012, DPN 17.08.2013
ne-a binecuvintat Dumnezeu cu o - Alexandra, nascuta pe 17.06.2008 si cu un nazdravan, Bogdan-Filip, nascut pe 18.09.2010. ambii au fost nascuti prin cezariana.
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 10 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bubulina2401 spune:
Olimp, din pacate nu am primit PM-ul. Nu stiu de ce...
Poti sa-mi retrimiti, pls.
13+