Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Cum e cu concediile astea, prenatal si postnatal? Eu stiam ca cei 2 ani se deruleaza incepand cu nasterea copilului, indiferent de cum ne impartim noi zilele. Care stie sa ma lamureasca si pe mine

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Helloo fetele ce faceti? Am si eu o intrebare. La analize uzuale am vazut ca sunt trecute si secretia vaginala, test papanicolau si culturi col. La culturi col exact asa ceri sa ti se faca sau faci si chlamidya, listeria si ce mai este pe acolo??? La mine pe foaia cu analize chlamidya scrie unde scrie si de dublu test. Dublu testu este incercuit atat restu nu. Voi cum ati facut, doc nu raspunde si as vrea sa ma programez dar nu stiu ce sa fac.Apropo pentru cine este din Bucuresti am gasit pe un site cu reduceri examen secretie vaginala plus papanicolau 49 lei. Este bine?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna.
unidada este bine ce ai gasit tu, ca aici la noi in moldova doar papa nicolau este cel mai putin 40 de lei plus secrtiile separat.
Dar voua cine va recolteaza pentru secretii si pap, eu merg la cabinet la doctorita mea ginecolog si acolo imi recolteaza pentru ce trebuie, platesc analizele cat costa si ei le duc la laborator si ma suna cand am rezultatul.Oricum au preturi mai mici ca atunci cand mergi tu personal la laborator sa duci proba.
Eu am fost la doctorul de familie pentru o reteta pentru batrana mea, nu am stat deloc ca am sunat inainte si era facuta, acum stau in pat dar se invarte casa cu mine si sunt galbena ca ceara, abia astept saptamana viitoare dupa eco sa fac si analizele uzuale sa vad cum stau cu calciu si celelalte.
Maria ma bucur ca ai rezolvat cu cele 8 ore.
Flory te rog mult pe tine sau poate sunt si alte fete care au adresa de email a doctoritei Avram, mi-o dati si mie pe pm?
Eu i-am scris email doctoritei Uscatescu dar vad ca nu raspunde si parca pentru linistea mea as vrea sa vorbesc cu un medic hematolog care are cat de cat habar cu ce se mananca riscul de trombofilie, ca aici la mine stiu eu mai multe decat medicul hematolog.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

la mine chlamidya era trecuta pe foaia de recoltari cu papa nicolau si celelalte secretii.
mi-a dat alta trimitere pt dublu test..

de pret nu stiu, noi avem abonament de la regina maria de la serv, si deocamdata nu am dat niciun ban pe analize/eco. la DT am inteles ca o sa ma coste 150 ron interpretarea rezultatelor.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Mie mi-a trecut doctorita pe un bilet toate analizele ce trebuie sa le fac. Eu m-am dus cu ele la medicul de fam. si mi-a facut 2 bilete pt analizele de sange (cele prin casa de asigurari si celelalte pe care am dat cam 300 lei). La DT nu-ti trebuie trimitere si au costat 140 lei fara interpretare, interpretarea o face medicul meu. Recoltarea mi-o face doctorita pt Papp si restul.

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Mihaela cand mergi la eco? Ce doza de Clexane faci acum?

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RLK spune:

Se pare ca se va dubla pretul nasterilor la clinicile private.
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-13990875-1-martie-nasterea-privat-costa-dublu-multumiti-guvernului-liberal.htm

aveti idee daca este in vigoare legea? sau e doar o propunere?
o sa mai caut si eu pe net...cert este ca m-a deprimat maxim chestia asta...:(

Raluca 15 +

Mergi la inceput