Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 2
paula_m spune:
Diana, ce pe o minte suntem amandoua!!
Dar tu de ce nu dormi la ora asta?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
diana_popa27 spune:
Bobitza nu te mai uita pe site-uri ca inebunesti si cu atat mai mult nu te diagnostica singura ca e de rau! Diagnosticul nu se pune dupa ureche .. iti faci o analiza cand ai deranjul si pe baza lui dr iti poate spune ce e. Iti faci mult mai mult rau daca te panichezi si tie si sarcinii.
Povestile de pe net sunt horror... tot timpul dau exact varianta cea mai oribila care se poate intampla ..ala 1% iti este decris mereu.
Mie mi-e frica sa ma duc luni la servici de frica rubeolei desi dr a zis ca nu patesc nimic daca iau ...adica sansele de transmitere la fat sunt de 1%. Asa ca daca citesti pe net te ingrozesti si daca e o problema si te duci la Dr el te linisteste. Nu te agita pana nu ajungi la el .
Pune- te la sominc .. nu te mai gandi la asta si vb maine. O sa vezi ca o sa fie in regula
14+
Bobitza_85 spune:
Fetele nu am facut Torch-ul. Luni era programat.
Eu oricum vreau cezariana, deci daca asta e sg problema...important e sa nu il afecteze pe bb .
Oricum, multumesc pt incurajari!!!
Nc nu pot sa dorm de griji ...
Alexandra 8 +
diana_popa27 spune:
Paula
Eu sunt pasare de noapte si dupa ce au trecut primele 2 luni cu programul de somn de dimineta pana sera mi-am revenit ...
Eu sunt activa noaptea si dorm pana la 10-11 ziua
O sa vina micutza si o sa ne puna la punct cu programul si pe mine si pe dl sot ca amndoi suntem asa.
14+
diana_popa27 spune:
apropo de site-uri
Am gasit asta poate te mai linisteste
Simptome care te induc in eroare
Exista si cazuri in care simptomele pe care le ai sa te induca in eroare si sa nu fie de fapt semnele infectarii cu herpesul genital.
O femeie care identifica eruptii sau basici in vagin sau acestea i se depisteaza pe cervix poate fi de fapt candidoza, cervicita sau inflamatie pelviana.
De asemenea, daca leziunile apar in zona uretrei, ele ar putea desemna o infectie puternica a tractului urinar sau o disfunctie a vezicii.Pentru un diagnostic corect, este necesara efectuarea unor analize medicale imediat ce formatiunile apar si inceperea tratamentului care se impune.
14+
Bobitza_85 spune:
Diana si eu " functionez" mai nou dupa acelasi orar ca tine insa va fi cumplit cand voi termina medicalul la va trebui sa ma trezesc de dimineata...Adica peste o saptamana
Bebe dragul de el imi tot da " semne" ca e bine: greata, dureri de sani ... eu vad mereu partea buna in senzatiile astea
Va doresc Noapte buna si sa auzim vesti bune curand!
Alexandra 8 +
diana_popa27 spune:
Ignora ultimul mesaj acum am citit cum trebuie ce ma copiat si poate te panicheaza mai tare :))). Am citit numai prima parte
Sigur e iritatie de la utrogestan !
14+
yvyana spune:
Bobitza si daca ar fi herpes genital si daca ar fi alta infectie (Candida etc.) tot nu este nimic grav, se poate trata daca e cazul, e ceva local sau e doar o iritatie; maine la dr afli sigur despre ce e vorba, tu incearca sa te calmezi si sa gandesti pozitiv!
Ar fi important maine (si asa ar si trebui daca nu ti-ai facut inca), daca tot mergi la control sa-ti preleveze si secretii pentru culturi din col si ex secretie vaginala, +/- BP daca nu l-ai facut inca si daca e ceva o infectie (Candida, Mycoplasma, Chlamydia etc.) nu e nicio problema, se da tratament antibiotic local care nu afecteaza bb (ovule)!
Maine te asteptam cu vesti bune!
betty200 spune:
Buna dimineata rotunjoarele mele!
Felicitari pentru fetita si baietelul nou aparuti si felicitari si rusinosului care n-a vrut sa stea cu pasarica sau putzica la pozat
Bobitza eu votez ca e cos obisnuit care normal are o zona de iritatie in jur, eu chiar acum o luna am avut unul, la inceput am simtit ca ma doare si ustura in zona cand ma spalam si cand l-am palpat mai bine am vazut ca este rotunjor si in cateva zile a crescut, s-a conturat iar la un moment dat am apasat ceva mai tare si a puscat, am dezinfectat putin si in 1-2 zile n-am mai simtit nimic, nu m-am panicat pentru ca mie odata sau de 2 ori pe an mi se intampla sa iasa cate un cos si acolo, voi n-ati patit niciodata? Exact ca orice cos in alta parte a corpului, iese, creste, sparge si gata. Eu am facut Torsh-ul si la Herpes n-am anticorpi sunt negativa si la IGG si la IMM (sau cum i se spune)
In alta ordine de idei: de cand mi-a spus dr. Avram sa incerc sa fac miscare ca poate sedentarismul este responsabil de cresterea DDmerilor am inceput asa finut sa fac pe bicicleta eliptica (un gen de stepper cu manere) cate ceva, sper ca-i ok nu? am inceput cu 5 minute, ieri am facut 8 si azi trec la 10. Bineinteles ca asa pe cea mai usoara treapta incat e ca un fel de plimbare, as iesi pe afara dar frigul asta ma termina si chiar am vrut sa va intreb si pe voi: eu de cand am ramas insarcinata am o tuse seaca care nu-mi face mari probleme dar exista, de cateva ori pe zi tusesc si habar n-am ce sa fac sa scap de ea, nu-mi da febra sau alt disconfort dar este, am mai luat sirop Stodal dar nu face mare treaba. Tot asa de la inceput am muci mai multi (ceea ce eu nu aveam niciodata) si dimineata am ce curata nasul de pojghite, voi ati patit asa?
13+