buna seara,ce liniste pe aici...
irina ia doar 5 picaturi de vitamina D pe zi.nimic altceva.azi am crezut ca a patit ceva, ca mi s-a trezit pe la 7.30 si pana la 13.30 a dormit. i-am luat temperatura de 2 ori......nimic.....era obosita... acum doarme iarasi..
cum am timp liber m-am uitat la poze pe picasa.am vazut numai bebelusi frumosi. sa ne traiasca si sa fie sanatosi.mereu cu zambetul pe buze,sa aduca fericire parintilor.
oau, de ce mi-o fi zis sa ii dau 5¿ o sun maine-bine ca mi-am deschis gura....... mersi.
Am citit ca o doza prea mare de vit d poate duce in caxuri extreme la inchiderea precoce a fontanelei.
Mami de strumf Ema (14.12.12)
Bioana, aici se recomanda 2 picaturi pe zi, doar daca se dovedeste ca chiar are nevoie de mai mult se recomanda 3.
Apropo de ce a zis Cellena, eu stiu ca fontanela trebuie sa se inchida pana la 6 luni, nu mai devreme, dar nu stiu de ce. O sa ma interesez
Uite, draga noastra Pyao sta in Indonezia, unde acum e cald si nu i s-a recomandat vit D, ma gandesc ca si in Spania sunt mai multe zile insorite decat la noi, logic ar fi sa se recomande mai putina vit D sau deloc pentru ca se presupune ca mamicile scot bebelusii afara mai mult