Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Bobita sa sti ca si eu ma dreg cu freshuri, dar ajuta doar pe moment. Mai mananc varza murata.
Eu pot sa mananc cel mai usor fara urmari grave, ciorbe mai acre. De la lactate mi-e foarte greata. Oua moi vad ca le pot consuma linistita.

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Bravo BOBITZA.

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula daca injectia a fost fara adrenalina este ok sti cand am avut eu pronleme cu dantura ginecologul a zis anestezie fara adrenalina

amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alexandra, bravo...cu banii economisiti mergi si iti iei ceva frumos, sa sarbatoresti evenimentul!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Multumesc pt incurajari dragelor!
A contat mult sa vad ca nu prea pipeaza nimeni pe aici si am zis...de ce sa fumez 2-3 tigari pe zi si sa fiu considerata fumatoare cand mai bine renunt si o sa fiu si eu mamica model - cel putin la acest capitol.

Alexandra 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Paula daca injectia a fost fara adrenalina este ok sti cand am avut eu pronleme cu dantura ginecologul a zis anestezie fara adrenalina

amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Exact asa mi=a zis ginecologul, sa fie fara andrenalina. M-ai linistit, Amalia!! Eu stiam ca ai luat antibiotice, nu am stiut ca ti-a facut si anestezie.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Bun venit, Delia si Yvyana! Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Deci, fetelor, eu sunt panicata cu kg rau de tot. Cand aud povesti de-astea cu cate 20-30 kg ma infior. Mai ales ca si sora mea a nascut acum vreun an jumatate si a luat vreo 25 de kg. Avea saraca gleznele cat pulpa mea Pe mine m-ati vazut majoritatea ca eram slaba. si mancam mai putin decat un om normal. ai acum...nu mai pot... trebuie sa mananc normal. si ca si voi as tot rontai ceva. ma pacalesc cu apa minerala, iaurt sau fructe... nu vreau sa ma fac cat casa!!!

Happy_Ama 13+

Imi vine sa rad, parca ma aud pe mine acum 2 ani; exact asa gandeam si eu: Doamne fereste, 20 kg!!! eu 10 maxim 12 kg o sa iau ca doar nu mananc ca sparta
Cert e ca pana in S16 n-am luat niciun kg in plus si dupa S22 am inceput sa iau intr-un ritm ingrijorator de rapid; ma cantaream saptamanal si luam cate 2-3kg din nimic; n-am mancat decat putin mai mult cantitativ, mai degraba mancam mai des decat inainte, adica aveam 3 mese si gustari intre ele fata de 2 mese/zi cum eram obisnuita, dar ce a contat a fost faptul ca n-am mai facut atata miscare cat faceam inainte; cu o luna inainte sa nasc si drumul pana la baie era un calvar, abia ma miscam de burta , nu mai puteam sa ma incalt singura de pe la 7 luni, asa ca atunci cand ajungeam acasa ma bagam in pat si ma rugam de sot sa-mi aduca apa sau altceva decat sa ma mai deplasez eu din pat
Oricum de data asta m-am hotarat sa fiu mai atenta macar in primele 24-26S sa nu pun decat cateva kg, ca apoi oricum nu mai poti controla mare lucru!Dr mea zice ca pana in S20 nu trebuie sa pui decat 1-2kg maxim 3, si cand a vazut ca am venit la control in S24 si deja pusesem 6 kg ea mi-a zis ca pana la sfarsit o sa pun 20kg (eu ziceam ca e nebuna, ca eu stateam bine cu kg, aveam colege gravidutze care aveau deja la activ 8-9kg in S20-22 si ele au luat pana la sfarsit 25-30kg)

Asa ca eu te inteleg ca esti panicata, nici eu nu mai vreau acum sa iau atat, mai ales ca dupa ce am nascut am ramas cu 13 kg in plus, doar 7 erau bb+restul si am tras o gramada ca sa scap de ele eu sint si scunda si orice kg se vede, daca slabesc 1kg tipele cu ochiul format imediat observa si ma felicita, iar la 2-3 kg pierdute remarca si tipii ca am slabit, deci clar orice kg in plus pus aiurea pentru mine conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula draga mea o facui si pe asta

amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Bravo Bobitza

Si eu am fost fumatore, dar m-am lasat cand am hotarat sa fac bebe.
Legat de nasul uscat si eu am avut problema asta si acu mi-am dat seama ca am scapat, mi-a trecut. In schimb mie mi se usuca si buzele pana fac cojite, degeaba ma tot dau cu crema de galbenele

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

OK, am vazut cum sunt leaganele, mersi!

Eu cred ca ma duc la culcare ca deja mi se inchid ochii si in ultima vreme nu prea am dormit bine. Asa ca va spun noapte buna! :)

Mergi la inceput