Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

DRAGELOR AM SI EU O PROBLEMA: de cand sunt graviduta, dar mai ales in ultima vreme, ma ustura nasul, pur si simplu nu pot sa respir, simt ca nasul e "uscat " pe interior, Am folosit spray cu apa de mare, pinosol...degeaba!

Eu am o rinita identificata inainte dar acum cred ca s-a agravat.
Voi aveti aceasta senzatie, ca e aerul uscat?

Alexandra 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adde2510

Ce fel de balansoar/ leagan, fetelor? Aveti un link sa vad si eu cum arata?

Adde eu am www.lacopii.ro/leagan-comfort-and-harmony-portable-swing-bright-starts.html" target="_blank">asa Acum n-as mai da atatia bani pe el, e f bun si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bobitza si mie mi-i se usuca nasul dar nu ma ustura , asa tare se usuca mucoasa incat dimineata cand il suflu se sparg vinisoare si sangerez , sa nu mai spun ca se formeaza cruste din mucozitati .

daca te ustura , in interior sau exteriorul narilor ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Da Olimp si mie mi se intampla des sa suflu nasul si sa mi se sparga vase de sange...
Ma ustura in interior, e tare neplacut PT ca am inceput sa respir mai mult pe gura si ma doare in gat deoarece aerul nu mai e filtrat de praf,nu e umidificat, etc...
Mai iau din cand in cand cate un decasept (e homeopat) si ma lasa durerea in gat.
Asta e...problemute...dar trecem peste

Am uitat sa va zic ca de cateva zile nu am mai fumat deloc!!!
Mi-e greu, recunosc, dar rezist cu stoicism!

Alexandra 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bobitza si eu am acceasi problema

amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bobitza nu a mai fumat !

vad ca nu suntem singure si amalia se inscriela categoria nas uscat !

pe mine ma inerveaza mai ales seara , parca se infunda nasul si mai tare si e uscat , eu nu mi-am cumparat nimic pentru nucoasa , dar e suparator.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

yvyana ce dragute sunt leaganele
Abia astept sa ajung si eu sa achizitionez astfel de minunatii!

Alexandra 8 +

Mergi la inceput

Deci nu sunt singura ...
Fetelor pe mine ma ajuta cat de cat un spray cu apa de mare.La inceput eram super incantata de el.Acum, m-am cam plictisit dar fara el ar fi mai rau.
Vi-l recomand.

Alexandra 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

BRAVOOO!!!BOBITZA

amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu acestwww.strollers.ro/Leagane/Leagan-Fisher-Price-Rainforest-Open-Top_335_codeFP-K6077.aspx" target="_blank">leagan il am. Dar cam ocupa mult loc, si acum chiar nu mai stiu pe unde il pun. L-am folosit mult cu Raul, adormea f repede in el, si apoi l-am tot dat cred ca la vreo 4 copii, numai sa nu-mi mai ocupe loc.

Am fost la dentist si treaba era mai urata decat am sperat eu si s-a lasat cu injectie pt anestezie. Na, l-am sunat pe ginecolog ( saracul, il sun pt orice medicament iau ), dar tot nu sunt impacata ca am facut injectia aia, dar nu prea aveam de ales.

Si eu sunt cu nas infundat si sangerari tot la 2 zile si am uitat as intreb dr care ar fi cauza.

Ma duc sa-mi recuperez copilul ca e pe olita, saracul si eu stau pe forum...dar tot imi spune ca face kk, numai sa nu culce ( ca bineinteles ca nu face) si sta la baie de vreo 10 minute, pe olita si se uita in niste carticele...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput