Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Nu stiu ce se intampla cu mesajele mele dar nu se modereaza in timp util, asa e si la voi? Am scris pe pagina 1 si inca nu s-a moderat

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Betty, merci inca o data. Nu am stiut ca si tu reprezinti Clujul. Da' multe ardelence ne-am gasit acum!!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Si eu mananc mai cu pofta de vreo 3 zile. M-am cam speriat de mine... nu neaparat de cat de des mi se face foame ci de cantitatea pe care am putut sa o bag in mine in ultimele zile. Sper sa pot sa ma controlez cat de cat ca imi place sa mananc chestii sarate si nu e prea bine.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

olimp si eu am foarte multe site-uri blocate, dar cred ca IT-ul nu s-a gandit sa restrictioneze si site-urle pt mamici..inca :)

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia primele 10 mesaje sunt moderate apoi vei vedea ca vor intra normal ,

bine ai venit , da-ne datele tale , UCM , si DPN

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

sa nu fie confuzie

delia rodica - bine ai venit !

delia T la noi este efectiv restrictionat total , nu avem voie pe net , am avut colegi care au fost dati afara din acest motiv
mai bine nu ma gandesc...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Am inteles
Banuiesc ca UCM este ultima menstruatie.... 30.10.2012
DPN..data probabila a nasterii? 06.08.2013

Ma scuzati ca inca nu pricep unii termeni si cum functioneaza forumul

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Bine ai venit Delia Rodica! Sa ai o sarcina usoara si la termen!
Fetele, eu sunt in extrema cealalta: mananc mai putin decat inainte si numai cateva lucruri:cate o salata cu legume, fructe, cereale, paine prajita cu branza... mi se face greata si nu suport nimic.
Stiu ca cele mai impo sunt proteinele , nasa mea zice sa nu treaca o zi fara carne, dar abia ma fortez sa pap...
Va pup

Alexandra 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Rodica, la mine da rezultate impotriva greturilor un pahar mare de limonada cu miere si apa minerala. Aproape in fiecare dimineata servesc aceasta licoare magica :))) Sunt dependenta... bine, in general imi place tot ce e acru. Aseara am papat la niste prieteni si printre altele am servit salata de varza rosie. Imi venea pur si simplu sa beau zeama aia cu otet de pe fundul castronului

Alexandra 8 +

Mergi la inceput

bobitza asa eram si eu pana pe la 12 saptamani , nici nu puteam vedea carnea si preparatele din carne , dar acum s-a schimbat foaia , tot ce vad vreau sa mananc si ceea ce inainte de a ramane insarcinata nu mancam

limonada si eu mai beau , imi place in plus lamaia e buna in perioada asta caci oricum nu putem lua medicamnte in caz de raceala

14 +

Mergi la inceput