Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Stefania, dar parul ti se ingrasa repede?
Eu cat de uscata sunt de fel, pe par ma spal o data la 2 zile. si l-am obisnuit asa. si daca vrei sa iti scartaie dupa spalat, iti recomand Elseve roz.

Happy_Ama 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Asa si eu, ma spal la 2 zile, ca se ingrasa f repede parul si nu pot folosi numai Head@Shoulders din cazua matretii si de aceea as vrea sa trec pe acel sampon ca mi l-a recomandat o farmacista, dar stii cum e ,, reclama, mama comertului". Orice alt sampon am folosit, dupa 2 spalari aparea matreata inclusiv dupa sampoanele profesionale cumparate de la coafor.

Stefania 14+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

da...dar l-ai putea incerca
adevarul este ca produsele astea fara parabeni sunt clar mai bune. eu de exemplu am inceput sa le folosesc dupa ce folosind crema de fata garnier am avut o iritatie cu bube pe toata fata...oribila.
ai putea incerca sa vezi...pana la urma si produsele astea chiar daca sunt mai bune sunt facute pentru diverse tipologii de piele...

Happy_Ama 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp te astept cu vesti bune de la eco. La ora 19 mergi?

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Fetelor voi va vopsiti sprancenele? Oare pot sa le vopsesc ?

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Fetelor apropo de vopsit .... si eu vreau sa ma fac tot cu o vopsea fara amoniac. Dar vreau intai sa le intreb ceva pe fetele care sunt la al doilea copil.
E adevarat ca iti cade parul f tare dupa ce nasti ?
Eu acum am culoarea naturala numai ca mie nu imi place si asa m-as vopsi ..... dar daca o sa imi cada tare parul dupa nastere eu mi l-as lasa asa natural sa nu il fortez cu vopsitul.
ce zic fetele cu experienta?

14+

Eu subscriu la ce a scris Stefania Si mie mi-a cazut f f tare parul la vreo 2-3 luni dupa ce am nascut, credeam ca o sa raman cheala si nu ma vopsisem deloc toata sarcina, dar de asemenea am alaptat peste un an; si imunitatea am avut-o praf in perioada aia, am facut enterocolita si alte minunatii
In ceea ce priveste vergeturile, m-am uns constiincios toata sarcina cu Crema antivergeturi de la Palmer's cu colagen si elastina si degeaba, sunt plina de vergeturi Deci parerea mea e ca totul depinde si de tonusul si elasticitatea pielii tale, deci materialul clientului, care in cazul meu e f prost! Si cand ma ard sau tai/accidentez prin bucatarie tare greu imi trece si de obicei raman semne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Olimpte asteptam cu vesti

MBK bine ai venit Daca UM 18.10.2012, sa trecem d.p.n 23.07.2013?

Bobitza felicitari,tine-o tot asa

iulia stai linistita,toate trecem prin astfel de momente,eu de fiecare data mergeam la doctor cu inima stransa,si acum ultima oara de abia asteptam sa-mi faca eco si cand am vazut ca misca m-am linistit. O sa fie totul bine

In legatura cu caderea parului,mie dupa nastere mi-a cazut f rau parul.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dupa cum m-ati "mirosit" am fost la medic.
Deci.......o sa mai avem o fetita.
S-a chinuit dr juma de ora sa vada exact, se foaia, se invartea si nu desfacea picioarele. Dar intr-un final a fost ascultatoare.
Cu martori de fata (eu si sotul) confirmam ce a vazut medicul.

Denisa e in culmea fericirii. O sa aiba o surioara!!!!

Am fost la un alt medic si inca nu sunt convinsa cu care o sa merg. cel de astazi f calm, mi-a explicat multe lucruri, mi-a masurat colul si o alta duzina de masuratori pe oasele lui bb. Suntem mai mari cu 4 zile decat varsta dupa UM.

Dedicut ce stii de Gologan? la el am fost azi. Face si in maternitate (nefiind brasoveanca nu ii cunosc).

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si mie mi-a cazut parul ff tare dupa nastere, imi venea sa plang, mai ales ca in timpul sarcinii ( si atunci si acum) nu mi-a cazut deloc, era frumos. Si nu am alaptat decat 2, 3 luni.

Cat despre vergeturi, eu nu mai cred in chestia cu pielea si tonusul si elasticitate. Am mai scris eu ce am lucrat in sarcina cu Raul.
M-am dat frumos cu crema pe picioare, fund, sani si burta cu Mustela. O vergetura nu am. Dar am uitat sa ma dau pe soduri. Acolo mi s-au facut vergeturi , cat si pentru restul corpului...si nu poate sa spuna nimeni canu am aceeasi piele peste tot. De aceea spun, ca , conteaza f mult si calitatea cremei si poate crema tb sa fie compatibila cu pielea. Si adevarul e ca nu stiu pe nimeni care sa se dea cu Mustela si sa faca vergeturi( in afara de mine- pe solduri).
Am vazut o singura prietena cu burta toata vergeturi, dar inca nu era nascuta si efectiv, am avut un soc...dar cred, ca dupa ce a nascut s-a mai estompat rosul ala si nu arata asa, ca nici la mine vergeturile de pe solduri nu mai arata asa horror...

In alta ordine de idei : Elena, Olimp, asteptam vesti proaspete!!!

Elena, deci e roz!! Sanatoasa sa fie!! Ce bine se vor intelege fetele tale...eu ma tot gandesc ca se spune ca fetele la mama trag si eu cu 2 feciorei , tb sa fiu f atenta la nurori

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Felicitari Elena! :)

Sa avem bebelusi sanatosi!

Fetelor, imi dati si mie un PM cu parola? multumesc.

Si eu tot cu Mustela ma dau...momentan o data la vreo 2 zile...de obicei imi aduc aminte cand m-am asezat in pat...

13+

Mergi la inceput