Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )
Raspunsuri - Pagina 19
Mihaelafalt spune:
Ele felicitari pentru fetita.
Eu zic ca daca iti place medicul de astazi sa mergi cu el mai departe, asta daca e si in spital daca vrei sa nasti la stat, eu prefer unul care sa vorbeasca frumos cu mine, sa imi raspunda la telefon atunci cand am nevoie, sa fie competent si sa isi faca treaba buna.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
mstefania spune:
Felicitari Elena! imi pare rau ca nu a avut putzica:)) cum ti-ai fi dorit dar cred ca toate au un scop in viata . Lasa Paula ca isi vor alege neveste pe placul tau :)))))si intotdeauna mama trage spre baiat, asa ca va fi bine.
Stefania 14+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
RLK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Fetelor, am si eu o intrebare la voi: s-a mai vopsit cineva pana acum (pe perioada sarcinii)? As vrea sa ma fac cu ceva fara amoniac, cred ca L'oreal...Ce imi recomandati? Happy_Ama 13+ |
Buna,
Eu sunt disperata sa ma vopsesc.Sunt bruneta si am destul de mult par alb, deja e inestetic. Mi-am luat L'oreal fara amoniac, am intrebat medicul si mi-a spus ca e ok. Asa ca in weekend ma vopsesc!
RLK 13+
Mony08 spune:
Felicitari Ele. Deci sigur e fetita,nu exista sanse sa-i creasca putulica?
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 14+
Ele spune:
Fetele multumesc !!!
Stefania are grija D-zeu de toate sa le aseze. Nu e cum vrem noi.
Eram singura in familie care tot o tragea cu echilibru, pereche, bla bla bla.
Ideea e ca de obicei dupa ecografie sunt tare euforica. Zici ca trag ceva pe nas. Sunt vesela, binedispusa, si fericita maxim cand vad ce tumbe face bb. A vazut si sotul tumbele bebelusei. Deci o seara frumoasa.
As putea sa fac zilnic cate un eco. Ca am card la astia. Si uite asa da fericirea peste noi zilnic.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
Ele spune:
Mony nu cred ca ii mai creste nimic. Deci carucior roz.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
Dedicut spune:
Ele, nu stiu nimic de medicul la care ai mers, nu am fost la el si nici cunostinte care sa mearga la el nu am. Am fost si eu la cativa pana m-am oprit la medicul meu, dar nu si la el.
Am fost azi la eco, bebe e bine, cu 4 zile mai mare, 13s si 4 zile, tot baietel....deci ne asteapta batai intre cei 2 baietei, ca asa e de obicei....sanatosi sa fie!
Eu sa va spun drept la prima sarcina nu prea m-am dat cu creme, rareori pe burta, niciodata pe sani. Dar nu mi-au crescut mai deloc, doar cand am alaptat la inceput, pe urma s-a reglat si laptele. Iar burta era mica, zici ca aveam 6 luni. Vergeturi nu am deloc, nicaieri, si nici tanara nu mai sunt, deci tine si de tipul de piele, de elasticitate. Acum am un ulei de rodie de la Weleda si ma mai dau uneori pe burta.
Dedicut spune:
Ele, felicitari! Sunteti tot in situatia noastra , doi copilasi de acelasi sex, se pare ca de cele mai multe ori asa se intampla, eu parca in ultimul timp tot asa am vazut la cunostinte, cine avea fetita tot fetita a mai facut, la fel si cu baietii.
Cand mi-a zis medicul ca e baietel eu l-am intrabat daca glumeste, eram sigura ca e fetita....
paula_m spune:
Dedicut, felicitari pentru puta nr 2!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
amaliaro spune:
Elena felicitati pt fetita
Dedicut felicitari pt baietel
sa fiti sanatoase si sa duceti sarcinile pana la capat
Olimp hai si tucu vestile
amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota