Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

daaa...deci o sa ma fac si eu diseara atunci. Si vreau sa-mi fac si unghiile!

ms, fetelor!

Happy_Ama 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu cu asa ceva o sa ma fac, blogul e al colegei de serviciu si ea a folosit.
http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2012/07/vopseaua-de-par-color-soin-review.html

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Fetelor apropo de vopsit .... si eu vreau sa ma fac tot cu o vopsea fara amoniac. Dar vreau intai sa le intreb ceva pe fetele care sunt la al doilea copil.
E adevarat ca iti cade parul f tare dupa ce nasti ?
Eu acum am culoarea naturala numai ca mie nu imi place si asa m-as vopsi ..... dar daca o sa imi cada tare parul dupa nastere eu mi l-as lasa asa natural sa nu il fortez cu vopsitul.
ce zic fetele cu experienta?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Fetelor apropo de vopsit .... si eu vreau sa ma fac tot cu o vopsea fara amoniac. Dar vreau intai sa le intreb ceva pe fetele care sunt la al doilea copil.
E adevarat ca iti cade parul f tare dupa ce nasti ?
Eu acum am culoarea naturala numai ca mie nu imi place si asa m-as vopsi ..... dar daca o sa imi cada tare parul dupa nastere eu mi l-as lasa asa natural sa nu il fortez cu vopsitul.
ce zic fetele cu experienta?

14+

Diana nu imi amintesc sa imi fi cazul parul.
Poate iti cade parul, daca te tii de vreo dieta dezechilibrata pt revenirea la formele dinainted e sarcina. Eu cat am alaptat , am crescut ca o paine, deci nu mi-am cazut nik. Nici parul dar nici suncile. :))

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna, nu am reusit sa citesc pe ziua de azi, ramane pe diseara.
Am vrut doar sa va spun ca pentru hidratarea mucoasei nazale se recomanda ulei de susan presat la rece. Puteti sa cititi mai multe www.cristelageorgescu.ro/imunitate-in-realitate-pe-practicate/11/2012/" target="_blank">aici , la sfatul 1.`Eu il folosesc pentru copil, de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Mie nu mi-a cazut parul deloc dar stiu si persoane carora le-a cazut, nu e o regula, depinde de persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Va salut si eu!

Eu m-am vopsit cu L'oreal fara amoniac si inca este frumoasa culoarea pe par, spre surprinderea mea chiar persista parca mai mult decat cea cu amoniac, m-am vopsit la Craciun, s-a intins bine pe par si mirosea foarte placut, m-am vopsit dupa primul trimestru de sarcina.

Pt happy ama, vreau sa te intreb daca ai folosit cumva si samponul de la La Roche Posay, ca si eu folosesc o crema de la ei, ar inca nu m-am incumetat sa dau atatia bani pe sampon?!

Legat de caderea parului in cazul meu, in timpul sarcinii, am avut un par relativ frumos, crestea mult si des, la fel si unghiile, dar dupa ce am nascut mie personal mi-a cazut mult, la intervale de timp si dupa analize nu aveam carente de nici un fel, este drept ca am alaptat 1 an, am incercat tot felul de sampoane cu keratina, cu vitamine, petrol, am luat vitamine pt par si unghii, tratamente scumpe de la Vichy, masti naturiste, etc...dupa un timp in sfarsit nu mi-a mai cazut parul si a inceput sa creasca, dar cred ca depinde si de organism, dar in general cade mai tare parul dupa nastere pentru ca resursele se cam consuma :)), aaa si imunitatea mi-a scazut, dar asta a fost la mine, nu e neaparat sa se intample si la altii.

Stefania 14+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Legat de creme de vergeturi eu asta folosesc Vita-age Mama, ma rog toata gama Vita-age mama, fara parabeni si alte minuni, dar mie spre final mi-au aparut vergeturi pe zonele pe unde am uitat sa ma dau :)) , si pe unde m-am dat tot mi-au aparut desupra buricului..
http://www.mamicamea.ro/vita-age-mamma.html

Am un feeling, ca Elena se va duce la un alt dr sa afle sexul copilului:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstefania

Pt happy ama, vreau sa te intreb daca ai folosit cumva si samponul de la La Roche Posay, ca si eu folosesc o crema de la ei, ar inca nu m-am incumetat sa dau atatia bani pe sampon?!

Stefania, nu am folosit sampon de la ei. Eu am de fel pielea f uscata si usor iritabila si am un ritual de ani buni: pt fata - demachiant si crema de la Uriage, apa termala Avene (am incercat diverse si astea au cele mai bune rezultate). Pt corp - lapte Lipikar de la La Roche... acum eu neavand probleme cu mirosurile chiar atat incat sa mi se faca rau, am suportat sampon normal. Mi-am luat doar sapun Nivea Baby

Happy_Ama 13+

Mergi la inceput

Am inteles, mersi de raspuns, intrebam pt ca samponul este pt dermatita seboreica, si tenul meu e usor iritabil, am observat ca crema asta merge mult decat cea de dinainte de la Ivatherm, probabil pentru ca s-a obisnuit tenul cu ea si nu mai isi facea treaba. Si eu folosesc doar anumite creme, in special din gama Ivatherm si de cateva luni asta de la La Roche Posay.

Mergi la inceput