Cel putin 5 kg jos!
Raspunsuri - Pagina 5
dulcetica spune:
Am facut 32 min stepper.Stiu ca e putin ,dar nu am inca rezistenta.Ma uit la film si execut.Daca ati fi si voi un pic mai active ,poate n-as fi mincat niste popcorn.
Daca va mai vad asa apatice va raportez la moderator.
anna_a spune:
iuhuuuu,azi bem sampanie, 59.8, am depasit un prag psihologic, sper sa o tin asa ca practic mai am doar 3 kg de dat jos
marina, ai dreptate, n-ar treb sa ma cantaresc zilnic, dar eu tot o fac, ca tot asteptam sa vad sub 60 :) si am reusit, de data asta nu o sa ma mai demoralizeze si am sa continui si am sa slabesc ca sunt hotarata pana la ziua mea sa arat bine si am timp destul pana in aprilie.
dar asa am o pofta de-o savarina, am sa ma rasfat maine cu una; desi si azi cred ca am sa calc un pic pe bec ca probabil voi merge la o onomastica
asa dulcetica, ne raportezi la moderator, dar eu ce sa zic ca 2 sapt am alergat singura aici, fara sa ma bage nimeni in seama
si eu mai fac pilates, mi-am propus 3 sesiuni de 40min/sapt, dar sapt asat am facut numai 2 ca n-am avut timp, am fost cu fetele la vaccin, am avut mult de munca, ieri a fost urat afara si n-au iesit fetele, deci n-am avut loc; dar vom reusi, vom "infrange" :)
dulcetica spune:
Buna!
Anna-a,eu eram pe la Oshawa ,de asta nu intram pe aici.
Surpriza e ca azi dimineata aveam 61 kg,deci am mai dat 1kg jos.Sint foarte incintata.Cred ca are efect dieta asta.Toti slabesc in continuare.
Si pe mine m-ar unde la suflet sa cobor sub 60kg,diferenta e ca tu ai 8 cm in plus,la inaltime ,nu in talie.
Sint cea mai grasa de la acest subiect,dar ma chinui sa rezolv problema.
Fug la lectii.
anna_a spune:
buna fetelor
dulcetica ti-am citit chinul de la Oshawa, cu tutitele alea nu suna prea rau, dar totul chinul a fost mare si rezultate nu prea, asa ca la aia nu ma bag
eu am cam scapat in paine ieri si niste somon, asa ca azi zi light, f light ca sunt pe + si maine vreau sa iasa 59 iar
dulcetica spune:
60,5 kg.E foarte bine ,dar as vrea saptamina viitoare sa am sub 60.
ieri imi arata 60 si desi am mincat destul de rezonabil .Azi am 60,5.Nu-i nimic ,continui in forta cu Montignac.Fetele spun ca acolo pot spera la -1kg la 2 saptamini si eu as vrea 1 pe saptamina.Mai tin saptamina asta si daca nu ,trec la Dukan.
O zi buna!
anna_a spune:
si eu raportez 60.0, cu parere de rau n-am vazut 59, imi treb un cantar mai sensibil; a mers usor cu 1kg in prima sapt si acum al 2-lea abia s-a dus in 2 sapt si nu e securizat ca sa zic asa....dar continui, mai am 3, o sa fie o luptaaaaa
dulcetica spune:
Eu de azi trec pe miscare,ca sa mut acul/in cazul meu afisajul, sub 60.Face bine la psihic!
Deja visez ca o sa-mi vina o fusta luata cind aveam 57kg.
Numai noi 2 sintem pe baricade?
Anna-a,tu arati bine si acum ,ca vad ca ai un avans de 8 cm.
anna_a spune:
am inceput sa arat ok, se cunoaste in principal la picioare, gambe, genunchi, tot si un pic la burta; dar ca sa arat bine treb sa ajung la 57-58, adica sa mai scap de burtica
f bine as fi la 55, dar nu vreau sa fiu chiar model, daca nu m-am facut la 20 ani, no o sa ma mai fac acum la 35 :)
carolinah spune:
Anna, Dulcetica, ce bine progresati! Bravo!
Dulcetica, stiu cat/cum lupti, asa ca iti tin pumnii sa fii consecventa si vei vedea precis si rezultate. Da-l naibii de Dukan ca e nesanatos, Monti rulz!
Eu nu prea mai sunt activa aici pt ca in principiu sunt happy asa cum sunt ca nr de kg (ma invart in jurul lui 58+/- la 1.67), targetul meu in clipa de fata este sa ma mentin, sa mananc f sanatos si sa ma tonifiez prin sport si masaj.
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Anna, Dulcetica, ce bine progresati! Bravo! Dulcetica, stiu cat/cum lupti, asa ca iti tin pumnii sa fii consecventa si vei vedea precis si rezultate. Da-l naibii de Dukan ca e nesanatos, Monti rulz! Eu nu prea mai sunt activa aici pt ca in principiu sunt happy asa cum sunt ca nr de kg (ma invart in jurul lui 58+/- la 1.67), targetul meu in clipa de fata este sa ma mentin, sa mananc f sanatos si sa ma tonifiez prin sport si masaj. Caro |
Multumim!
Succes si tie! Din experienta mea orice kg in plus trebuie sanctionat ,ca daca se aduna prea multe atunci se complica situatia.