Piersicute de iulie august (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

A adormit cu greu si v-am citit din nou.
Multumim de capitol.
Clay, asa e , eu faceam asa cu geamul deschis cand nu putea sa adoarma usor sau cand nu iesim pe afara si vreau sa ia aer curat. Ma bucur ca a functionat. Imi da un semtiment placut faptul ca am putut sa dau un sfat bun si eu avand in vedere cat de multe primesc de la voi.
Ina, esti informata ca de obicei.
Aurora e inca la stadiul de rostogolit pe burtica unde se enerveaza rapid si vrea inapoi. De unde bineinteles ajunge din nou pe burtica. E un sir nesfarsit....Se pare ca vin vremuri si mai interesante cand se va tarai.
Cred si eu ca bebelusii sunt maraiti cand descopera distantele si vad lumea 3D. Le cam zguduie lumea lor micuta....
Balanta, o femeie in casa la menaj cred ca ar fi o idee buna. Iti da timp pentru copii, daca bineinteles ti-o poti permite.
Delia, ma bucur sa va citesc si ma bucur ca sunteti bine. Eu cred ca as muri de frica inecatului cu autodiversificarea, dar cred ca e doar o prejudecata tampita de a mea. Doar se poate ineca si cu ce ii dau eu din lingurita.
Olivette, dac tot ne citesti zilnic intra in conversatie cand mai ai timp. Nu cred ca are nimeni nimic importriva, din contra.
La ce zgomot fac vecinii mei cred ca nu doarme asta mica prea mult.
Va pup.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Michelle si la noi cand intra Ana in camera Silvi nu mai are ochi pentru nimeni.Sunt tare scumpi cand se pupa si se iau in brate.

Si la noi mainile si picioarele sunt tare bunnnneeee, mai ales cand le bagam in gurita. Mai nou cand este suparat pe ceva/cineva ne cearta cu un b..b..b..b.. foarte apasat si scurt, spus cu buzele stranseeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Delia foarte bine a recuperat Jeff in greutate. Castraveti? Ii dai cruzi? Nu sunt prea tari? Te mai asteptam cu impresii si informatii mai ales ca ai o experienta atat de bogata si diferita de la cele patru comori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Maria, ha, v-am zis eu ca baietii dorm mai prost :P. Glumesc. Sunt curioasa ce zice studiul in sine, ca din articol suna tare haios "sa se linisteasca singuri". Self settling... e un milestone si el, la care ajung mai devreme sau mai tarziu.

Daca este vorba de a fi lasati sa planga, nu. www.psychologytoday.com/blog/moral-landscapes/201112/dangers-crying-it-out" target="_blank">Articolul meu preferat pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Yellow! Hop la raport :) mai dau si eu un espresso cu frisca si un praf de scorti deasupra :) asta am savurat eu dimi impreuna cu mama. Daaa, a fost mama la noi de aseara asa k am mai respirat si io un pik! Apropos de cafele - eu beau cu cofeina de ceva vreme, cam de cd avea ea 3 luni...nu beau chiar in fiec zi dar cd beau bag espresso illy cu lapte si/sau frisca si uneori mai pun si un strop de carolans asa de gust :))
Piticot a adormit greu aseara, pe la 12, mama se tot chinuia sa o culce si ea avea chef de joaca, facea abdomene...pe la 1 s-a trezit plangand, o cauta pe suzy, apoi nu o mai lua somnul...i-am pus lampitza cu valurile marii si a adormit. Pe la8 cd m-am bagat io in pat dp muls m-a vazit si a inceput hlizeala, a tot boscorodit pe lb ei akolo, pe urma a inceput sa ne strige dk a vaz k nu o bagam in seama...intr-un final am luat-o cu noi in pat si ne-am pus pe joaca. A incercat mama s-o mai adoarma k mie imi picau ochii im gura dar degeaba :( asa k am pus-o la tzitzi, a mai tras o joaca impreuna cu mama si apoi a bagat-o la nani pela 11. Akus astept sa se trez, am facut supa, am spal vasele, am bagat la spalat.
Azi nu iesim afr k e frig tare. Trimit si revin k sunt pe tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

MURATURICA:
-legat de site ul meu, de fapt eu incerc sa invat un limbaj de programare (desi nu are de a face nici in clin nici in maneca cu munca mea...) si daca tot butonez pe acolo, ca sa si vad cum iese, am zis sa public ceva. din pacate ei au si templaturi care mai mult ma incurca decat sa ma ajute...
-legat de legumele bio, tu esti ca sotul, care mereu ma intreaba: "tu i crezi pe astia?". eu sper ca daca zic ca s bio si dau o poala de bani pe ele, sa si fie bio, nu ca la noi in Romania...

MICHELLE: stiam eu aseara ca am mai uitat sa scriu ceva despre borcanele:
-mai sunt unele HERO, care dupa conceptiile me, se exclud. au tot felul de adaugiri pe langa legume sau fructe.
-cele BabyNat nu am vazut, dar m am uitat acum pe site ul Bioteca si par OK, ca si compozitie, dar am acelasi comentariu ca si la Hipp: au amestecuri de legume, si eu (pentru inceput) vreau sa introduc cate una pe rand.
de ex:Piure bio de legume de gradina Babynat: Ingrediente:
Porumb dulce*, mazare*, morcovi*, cartofi*, pastārnac*.
e OK, dar eu nu am introdus decat morcov si voi introduce pastarnac sau patrunjel, deci ptr mine in acest moment borcanasul nu ma ajuta. dar peste vreo 2 luni, sa pasez si carne in el, suna f bine.
-la fel si Organix: au amestecuri cu carne, plus unul are si rosii (desi scrie ca se da de la 4 luni, eu nu i as da rosie asa repede).
-cat despe fructe, astea mi se par OK ptr inceput: Piure bio de pere Babynat (are pere 100%), Piure bio de piersici Babynat, Piure bio de mere si prune Babynat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,

Am "savurat" articolele puse de voi . Foarte interesante .

Noi de ieri papam branzica , foarte buna . Doar legumele sunt bleah I le-am facut cu lp si asa sunt mai bunicele , macar nu -si mai face sila .

Multumim de cap. nou , sa fie plin de vesti numai bune . Carmen , scuze de intarziere , aveau piure de prune la farm . Tei . Am vazut ca au o gama ft variata . Am mai citit si eu etichetele si am vz ca cele de la Organix nu au adaos de zahar sau alte minuni . I-am si cumparat . Noi oricum la fructe si cereale suntem fruntasi acum vad ca ne place si branzica , nu stiu cum o sa rezolvam cu legumele

Ioana si celelalte piersicute care tusesc ...Sanatate muuuulta ! Si noi am tras-o cu o tuse muuult timp , cu toate siropurile , pana nu si-a facut damblaua tusea , nu am rezolvat nimic .

Revin , ca am supa pe foc

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Nici eu nu sunt de acord cu lasatul copilului sa planga singur pana se linisteste. Pot sa inteleg o jumatate de minut pana ii fac biberonul cu lapte, ca nu am de ales, desi evit. Dar mai mult.....
In schimb si a mea are faze cand se mai trezeste, vb putin singura sau cu aparatorile de patut si adoarme la loc in cateva minute, maxim 10. Daca m-as duce la ea atunci i-ar sari tot somnul si nu ar mai adormi la loc. Nu plange, doar povesteste. Deci e si asta o idee, dar bineinteles ca nu poate fi pusa in practica la un copil care plange si chiar are nevoie de cineva.
Nu stiu, poate gresesc eu..nu vreau sa supar pe nimeni.
Ina, da eu se pare ca am mentalitatea sotului tau. Daca vand aia fructe si legume normale la preturi extra mari. Ii verifica cineva?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nycosia spune:

fetelor poate ma sfatuiti!
D a mancat pana acum cereale de orez bio si nu stiu cu ce sa continui, sa incerc orez cu mei sau orez+porumb+faina de tapioca ,sunt cele mai simple variante gasite bio
m-am uitat azi pe cutii si cele care nu sunt bio au o gramada de chestii bagate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ina, am uitat sa-ti multumesc pt linkul cu chestii bio.
muraturica, freedelia, femeie la curatenie am avut cam o luna (in noiembrie) dar am renuntat la ea, ca devenise superficiala. tre' sa caut alta.
freedelia, momentan nu vor sa stea mai mult de 15-20 de minute nici in scaunele de masa, nici in balansoar, nici in leagan. vor pe covor/salateaua de activitati sa se rostogoleasca si apoi sa se enerveze ca nu stiu sa porneasca in 4 labe, desi progrese fac.
daca nu ii supraveghez, ajung sa se suie unul pe altul de la rostogoliri si risca sa se loveasca. ii apuca si plansul, asa ca sunt pe langa ei.
probabil ca trec printr-un salt important acum; mi se pare ca au evoluat mult.

Mergi la inceput