Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
doina_1984 spune:
Neatza!
Mycya, o sa fiu cu gandul la tine si o sa ma rog sa ai putere sa treci peste. Multa sanatate!
Felicitari fetelor pt rezultatele bune la eco!
Carmen sper sa-ti iasa bine glicemia. Tinem pumnii!
Simcri, felicitari pt baietel! Este ft frumos sa fii mama de baietel :D
Anka, eu stiu ca nu este recomandata baia in cada. Toata sarcina trecuta am facut dus pana m-au apucat contractiile si nu maai puteam sta in picioare asa ca am facutvo baie inainte sa plec la spital.
Eu nu am o stare prea buna in ultimele zile din cauza unor probleme din familiaa extinsa:(( sotul imi tot spune sa nu pun la suflet, dar nu prea pot. Incerc sa fiu cat mai zen pt bb. Apropo si noi avem nume - Filip Florian :)
Va las o cafea cu mult lapte :)
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 18s+
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
flafi spune:
Mycya- ma gandesc la tine si iti doresc putere, speranta si multa sanatate!
Simcri- Felicitari! O sa iti spun ce i-am zis si sotului (toate cunostintele noastre care fac copii anul asta au baieti) in anii ce vin vor fi fete , ca sa aibe flacaii nostrii partenere :)
Anky- daca as fi in locul vostru as fugi de acei colegi de apartament mancand pamantul! Cat despre baie, eu fac baie calda, nu am verificat temperatura, dar cred ca e mai mult de 37 si nu am avut probleme pana acum.
Vio- felicitari pentru rezultate!
Carmen333- Felicitari! Si pe mine ma mai baga la o runda de analize in saptamana 28, ca si eu stau cu grija legat de diabet (la mine in familie toti pe latura tatalui au diabet). Partea buna la mine este ca eu personal nu m-am ingrasat in mod alarmant, am luat 2 kilograme doar si nu dau semne ca acest ritm ar spori. Acum sa ne dea Dumnezeu sanatate la toate si la bebeii nostrii :)
Paulionio- total de acord cu tine!
23+ cu
flafi spune:
Azi sunt iar sub arest la domiciliu, dar aseara mi s-a intamplat o chestie foarte interesanta, asa ca va rog sa ma ajutati sa o descifrez :)
Am stranutat in continuu vreo 30 de minute inainte sa plec de la birou. Cand m-am urcat in masina am inceput sa simt un fel de gadilat in vagin, yup, senzatia era destul de sexuala as zice. Bebelul se fatanea in toate directiile. Simteam o lovitura sus, apoi una jos in directia vaginului si apoi un fel de contractii vaginale, dar foarte placute.
A durat aproximativ 15 minute.
Ce am crezut data trecuta ca erau contractii erau de fapt crampe de la stomac, mi-a explicat nenea ginecologu...
Deci... ce fuse aseara?
23+ cu
mcoca spune:
Flafi, m-ai distrat cu contractiile tale vaginale. Nu stiu ce fu :).
Eu sunt zombi. Ieri am alergat pe la solduri (am mers vre-o 3 statii de metrou pe jos). Aseara, direct de la lucru am plecat la spital sa vad finuta. Finuta care e la neonato, ca a facut un pic de febra :(. Am ajuns acasa franta la 9h30. Maya inca nu se culcase si nici nu dorea, ca nu ma vazuse toata ziua, avea chef sa se joace cu mine.
I-am zis la sot sa spele o masina de rufe, ceeea ce a si facut, numai ca, a spalat o masina de rufe cu ciorapi si chiloti d eai lui. Asa ca dupa ce am culcat-o pe Maya, am pus o masina de-a ei ( ca asta era imp :))), am intins-o am facut dus si la somn. Soata cum am ajuns eu, a plecat sa se intalneasca cu cumatrul, ca dadea de baut pt finuta. deci o zi nebuna, nebuna.
Vicky, Printzesone and BB (23+)
mcoca spune:
Fetelor, va felicit in grup pentru rezultatele bune de la eco. Nu de alta dar am vazut ca tot uit cate una (de ex pe Vio, vad acum). Eu citesc si de pe tel, si apoi cand raspund, neuronu gravid isi aminteste mai nimic.
ankylya spune:
neata fetelor scriu repejor ca trebuie sa ma pregatesc sa plec la control.
simcri felicitari pentru bebele sanatos. Nu fi dezamagita ca este baiat stiu senzatia pe care o ai si eu vroiam fata din tot sufletul nici nu imi inchipuiam viata altfel imi faceam tot felul de scenarii dar de la inceputul sarcinii simteam ca este baiat nu avem ce face ne bucuram ca sunt sanatosi si mergem mai departe ca sunt ai nostri si vorba unei prietene care isi dorea si ea fata "Dupa ce vei naste nu il mai dai pe 1000 de pute".
v-am pupat
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+
Kabecka spune:
Flafi,:)))si eu m-am distrat.Pot doar sa-ti spun ca eu stranut f des, am o alergie la praf, si cand mi se intampla sa am cateo criza d-asta care dureaza in jur de 5-10 min bebe se agita in toate partile. Cred ca-l sperii, saracu'.
Mcoca, asa si eu ieri. Am cazut franta pe la 12 noaptea si m-am trezit dim la 6, acum casc incontinuu. Noi am fost la ziua unui coleg de-al lui Radu de la gradi. Am ajuns tarziu, a trebuit sa fac ceva de mancare sa le las pt azi (sta cu bunica pt ca e in vacanta), sa ma spal pe cap si sa bag si o masina...Alergam ca nebuna...
Mai fetelor eu am problema cu costipatia si nu inteleg de ce. Mananc usor, multe fructe,multe salate si totusi...sarcina trecuta nu am avut deloc probleme.
Diseara bag o zeama de varza, parca asta era remediul garantat,nu?
mcoca spune:
Kabecka, zeama de varza e the best. Mie imi si super place :). S-a mai zis pe aici, ia o pastila de magneziu. Ajuta si la decontractarea uterului e chiar indicat in sarcina.
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Kabecka, zeama de varza e the best. Mie imi si super place :). S-a mai zis pe aici, ia o pastila de magneziu. Ajuta si la decontractarea uterului e chiar indicat in sarcina. Vicky, Printzesone and BB (23+) |
Intrebare: eu am varza, dar am murat-o in otet. Tot asa serviti si voi? Cu otet? O fi buna? Intreb deoarece stiu ca unii o mureaza doar in saramura.
22+
Edy
flafi spune:
Ma bucur ca v-am distrat :) Deci ramane in zona SF a experientelor gravidoase.
Kabecka- incearca si compotul de prune. Vezi ca la mega e un compot cu indulcitor , muuult mai putine calorii.
Vicky- asa sunt sotii si masinile de spalat :)
23+ cu