Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankylya

Vio, Mony ma bucur ca bebeii vostri sunt bine sanatosi sa o tina tot asa.
Am o intrebare pentru voi fetelor stiu ca o sa ziceti ca sunt cu caputu dar cate o data incep sa cred si eu voi faceti dus sau baie in cada eu de vreo luna tot fac baie in cada nu mai pot face dus deoarece ma ia frigul groaznic si tremur ca un caine. Am citit undeva ca apa nu trebuie sa aiba mai mult de 37 grade dar mi se pare rece la 37 azi am masurat temperatura la apa si avea 39,7 voi ce ziceti credeti e vreo problema tot stau stresata de fiecare data cand fac baie.

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+

Eu fac dus, pentru ca alta posibilitate nu am aici unde stau acum, nu am decat cadita de dus. Si eu fac dus cu apa calda, foarte calda chiar, pentru ca si pe mine ma ia cu frig. Baia mea nici nu prea e incalzita, mi-o incalzesc cu un calorifer electric inainte sa fac dus, ca altfel as ingheta.
Daca as avea posibilitatea, probabil as face baia in cada, cel putin acum iarna.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Deci: bebe e super-bine, copil bun, cam neastamparat, nu isi gasea locul, a stat inclusiv cu cracii in sus, pozitia favorita cat timp a fost monitorizat echo: picioare in sus, manuta deasupra capului, iar degetul mare in gura. In unghi drept fata de celelalte degetele!
Varsta calculata: 21 saptamani, iar ecografic 22 sapt si 5 zile. Si cand sa ma simt mandra de asta, sau sa dau vina pe odihna de sarbatori, am fost trimisa la test de hiperglicemie provocata! Ca poate stau pe glicemii mari si de-asta creste bebele! Cred ca s-au pus rau cu 2 nu cu unul, sa vrea sa ne taie dulciurile!
Si totusi, daca are dreptate? Flafi, ma gandeam si la tine: greutatea de rigoare, bebe mai mare, iar la tine sensibilitate la infectii. Eu am alt risc, tata are diabet si de cand a auzit asta doctorita nu ma iarta. Asa ca am sa merg si la glicemii.
Mycya, multa putere, draga, sa treci peste toate! Iti doresc ca urmatorul sa fie sanatos.
Pe-al meu l-au numit norocos: placenta e intr-adevar dezlipita la coada, cu lac de sange, dar zona e mica si in rest arata bine prinsa. Daca se gandea micutul sa se aseze un pic mai jos, nu-l mai aveam!!
Noapte buna, iar am exagerat, uite cat e ceasul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Gata controlul am reusit, mai scoatem un carucior albastru de la naftalina bebe e bine, totul pare in regula, urmatorul control peste o luna chiar de ziua mea pentru morfo, sper sa fie bine si in continuare, important e ca bebe se prezinta bine sanatos pana acum.

Vio felicitari pentru bebel voinicel.

Ankylya pentru o gravida apa nu trebuie sa aiba o temperatura mai mari sau egala cu 39 de grade, are ca efecte secundare dilatarea colului, aparitia contractiilor, ameteala si disconfort termic care pot duce la pierderea constientei, dar apoi o durata a baii de maxim 10 min este ok, pentru ca temperatura corpului nu poate sa creasca asa repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Carmen, Simcri, felicitari mamicilor pentru vestile buuune!

Deci asta e odisee de baietei...nu stiu ce se mai poate face pentru balansare. Poate sa apara cateva burtici noi cu gemene sau triplete .

Mie asa imi spune toata lumea (fara exceptie, jur) ca voi avea baiat, si eu simt la fel...dar parca vad ca va fi fetita intru dezamagirea spectatorilor....eu nu voi fi dezamagita pentru ca desi simt ca e baietel, mi-ar placea ffff mult o fetita. De fapt, mie personal imi e chiar indiferent sexul....e atat de dorit bebelusul, incat chiar nu ma intereseaza. Dar tare sunt curioasa....tareee de tot...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Hellie ca sa fiu cinstita noi suntem putin dezamagiti, vroiam o fetita, pana acum in mintea mea nu exista nicio imagine legata de baietel, nah acum trebuie sa schimbam imaginile important e ca bebe e sanatos, si desi 2 perechi de ochi au vazut acelasi lucru, parca undeva acolo mai sper sa fi fost doar cordonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Simcri ma bucur pentru vestile bune de la eco, si sper sa fie cordonu .. Mai, statistic nu s epoate sa fie o odisee de baietei :).

Carmen, sa speram ca esti ok cu diabetu :). de asta imi e frica si mie. La sf lunii fac analiza. Dar, eu stiu ca diabetu afecteaza fatul in lunile mari de sarcina. eu deja m-am cumintit :). Da ma bucur ca una peste alta sunt vesti bune.

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Vio, Mony,Carmen, Simcri ma bucur pentru vestile buuune!
Ce ziceati? Ca incep sa apara fetele?Hm...parca tot baietii sunt la "putere".sa vedem in continuare.

Anky, apropo de ce povesteai...nu o sa inteleg niciodata o mama care-si lasa copilul si pleaca in alta tara. In Romania gasesti peste tot astfel de cazuri...

Va doresc o zi plina de vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Nici eu n-as putea sa plec de langa copii mei. I-am facut sa-i cresc, sa fim impreuna... nu fie crescuti de bunici si sa planga la telefon. N-as putea si pace. Legatura se formeaza si se intretine zi de zi.
Dar... sunt oameni si oameni.

Mycya, suntem cu gandul alaturi de tine. N-ai ce sa-ti reprosezi asa ca trebuie sa mergi mai departe cu obtimism. Acorda-ti timp de "jale" si apoi treci mai departe.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Anky,mie doctorita mi-a interzis sa fac baie in cada,poate pentru ca eu am avut ceva probleme cu scurgeri maronii de la inceput,dar si la fetita sa stii ca mi-a interzis.
Sa aveti o zi buna!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu stiu ca in primul trim nu ai voie sa faci baie, da ca apoi sunt indicate, ca decontracteaza uterul. Sunt f indicate si la inceputul travaliului, cand inca stai acasa si astepti ...
Nu stiu in cazuri speciale cum e.
Cu temperatura, stiu numai c anu trebuie sa fie baie fierbinte, dar nu am masurat-o niciodata.

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput