Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Monika, cumnata-mea a nascut acum 4 ani la Odobescu, si a stat bebel cu ea, desi era intr-o camera cu nu stiu cate paturi.

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Hihi, cel mai probabil acolo nasc si eu. Mersi! Ii super daca stau cu bebe, parca m-as simti mai linistita daca e langa mine de la inceput!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

multumesc tutror pt incurajari...
am facut ieri amnio, rezltatul va veni in ceva timp. nu a fost de la nici o infectie deci e ceva cromozomial.
vom face si analize amandoi sa vedem daca e ceva genetic.
maine ma internez
mi se va provoca nasterea si gata....
va incepe cosmarul

[b][red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Mycya nu exista cuvinte destule sa te aline, dar fii puternica!

Vom fi cu gandul la tine

15+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mycya draga

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Mycya, suntem alaturi de tine . Ai grija de tine. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Suntem cu gandul la tine,Mycya draga!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Mycya, imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin asta. Gandurile mele se vor indrepta spre tine maine si o sa-L rog pe Doamne Doamne sa-ti dea putere sa treci peste trauma asta.
Sa nu te invinovatesti pentru ce ti se intampla, cu siguranta nu este o pedeapsa divina, ar fi trebuit sa faci ceva prea grav sau rau ca sa primesti o asemenea pedeapsa si eu sunt sigura ca tu nu ai facut asa ceva.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Mycya, sunt si eu alaturi de tine..sa ai putere sa duci totul la capat..
Dumnezeu e sus si te va ajuta sa ai un bebe sanatos..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Am pus si eu o poza cu burtica de 16 saptamani..ca sa ma credeti ca nu par gravi:)) scuzati tinuta :">

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Mycya imi pare fff rau sa iti dea Dumnezeu putere multa
Simcri sper sa te faci bine cat mai repede, te asteptam cu vesti bune
Am uitat sa multumesc si eu de capitolul nou
Legat de ce va zicea de colegii de apartament nu am ce sa le cer ca nu prea ii ajuta cerevelu si plus ca a ramas si ea gravida are 5 saptamani problema cea mare este ca sunt atat de suparata si din cauza asta nu am eu dreptul sa judec pe nimeni dar sunt indihnata ca sunt atat de multe fete care chear isi doresc sa aiba un coplil si nu reusesc si Dumnezeu da la cine nu trebuie ea are 25 ani mai are o fata de 5 ani din alta relatie care a lasato in grija bunicilor ei. Este cu asta de 6 luni si e deja gravida. De craciun ii zicea lu ala ca la ea mosu a venit doar cu o pereche de pijamale? dar nu se gandeste ca la copilu ala nu a trimis nici macar o ciocolata in fine cand vb cu fata la telefon incepe copilu ala sa planga intrun hal de am inceput si eu sa plang de 2 ori cand am auzito vb la telefon si auzeam copilul ala saracu. ea nu are nici un stres ei ii arde sa faca altul si nu ca s-a intamplat a vrut ca sau chinuit 3 luni cica sa ramana insarcinata....uff iar am scris mult dar asta ca sa vedeti si voi ce fel de oameni exista pe pamantul asta.

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+

Mergi la inceput