Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Andreea, bine ai venit inca o data. Eu ti-am scris cu userul comun.
Te-am trecut in listuta pe prima pagina.
Mai zi-ne cate ceva despre tine sa te cunoastem mai bine

Esti la prima sarcina(primul bebe)?

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

20+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Off Iris, si tu cu raceala.

Fetelor, luati vit C de 1g in fiecare zi, ca asta sigur va ajuta sa stati departe de raceala. De cand am racit ultima data, iau in fiecare zi vit C(cetebe+zinc).
Uff cate "bombonele" iau in fiecare zi, un pumn de pastile(cum zice cineva) m-am saturat de ele, dar mai rabd.
Mai puteti lua si oscillocociunum preventiv, si asta ajuta.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

20+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Se vede ca nu am somn

Dar ma bag la nani cu forta, ca trebuie sa respect programul de somn, ca altfel iar ma fac zombi cateva zile ca sa recuperez o noapte neadormita.

Va zic noapte buna si somn usor, cine mai este treaza acum ca si mine

20+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Ah, numai o secunda, sa bag intai capitol nou , ca am ajuns deja la 20 de pagini

20+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Capitolul 24

Mergi la inceput