Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Hellie, la mine e exact la fel..Am inceput deja sa exploatez treaba cu plansul:) daca vreau sa obtin ceva mai repede, 3 lacrimi si gata..
Eu merg la Favorit, e mai aproape de mine si dr meu e acolo..Iar pe ecografista o cunoaste sotul meu(ea si sotul ei sunt clienti de-ai sotului) si ea e tot in Favorit..
Toata lumea e in extaz, cumnata mea ca va avea copilul ei un verisor cu care sa se joace, socrii ca va duce numele..nu cred ca s-a inselat dr..

Legat de clipul lui Miche, l-am vazut prima data pe facebook..e genial..eu ma gandesc acum ca nu o sa stiu nici cum sa ii fac baita normal bebeloiului..ma apuca cateodata asa..niste ganduri..brr..:-s

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Madd, felicitari pentru baietel!!

Aici nu se dau cd-uri, numai poze.

Simcri, sa speram ca numai aduci virusi :).

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Sa inteleg ca vi le dau listate?
Era sa te cert ca nu pui "dovezile" pe picassa...

22+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Mycya, sper ca esti bine pe cat posibil. Da-ne un semn cand poti.

22+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni, da, listate. Avem o gramda de poze cu organele, cu capul, una cu mutrita nu f reusita :)).

Ankylya, inseamna ca la voi se gasesc locuite. este f bine asa. Tin pumnii sa obtineti apartu.
Cu diabetul, eu am avut. Nu prea ai ce sa faci, ca sa previi. Dupa sarcina in schimb nu am mai tinut deloc regim, s-a rezolvat de la sine. Ma mir ca prietena ta a trebuit sa tina si dupa aia.
In sarcina am tinut regim si imi luam glicemia inainte si la 2 ore dupa fiecare masa.

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Ma astept totusi ca cele ramase sa fie majoritatea fetite...
Vom vedea... nu mai e mult de asteptat.

Abonamentul meu nu acopera si Medlife Grivita... asa ca voi merge la Favorit. Madd la ce doctor mergi tu la Medlife Favorit?

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Eu nici nu stiu ce clinici acopera, nu m-a interesat..am mers doar la Favorit ca imi era mai bine..plus ca mi-a placut de dr:)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Dragelor, la acel clip m-a impresionat in mod special blandetea si rabdarea asistentei care facea baie copilutului.

Zilele astea eu tot citesc carti de nutritie pentru femei insarcinate (daca vreti, pot pune pe mail) -
Asta dupa ce am mancat in primele luni o gramada de fast food si am baut cola (ca nu mai bausem 10 ani)

Am inceput un ritual, pe care vi-l recomand . Ajuta si la digestie, e si diuretic , si nu in ultimul rand ne tine departe de raceala.

http://lajollamom.com/2011/01/drink-warm-lemon-water-in-the-morning/

PS. Eu ma bucur ca-s baietei multi, fetele vor fi curtate asiduu

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Iata reteta :)

www.ehow.com/how_5553331_drink-hot-water-lemon.html" target="_blank">http://www.ehow.com/how_5553331_drink-hot-water-lemon.html

eu pun si un pic de miere

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Miche, eu sunt interesata pentru ca desi nu am mancat prostii si incerc sa mananc echilibrat mi se intampla destul de des sa am probleme cu digestia de cand sunt insarcinata.
Asta cu lamaia mi se pare ok, chiar o s-o aplic si eu.
Tu folosesti o lamaie intreaga la o cana ?

Apropo,fetele, zeama de varza, daaar e foarte sarata,cel putina asta pe care mi-a dat-o mama si mi-a fost o seeete de la ea.
Dar e buna cand esti disperat.

Mergi la inceput

Kebecka, folosesc jumatate de lamaie, pregatita ca un link-ul acela , de pe e-how
Mi se pare foarte la indemana si de pregatit si de consumat, avand in vedere beneficiile.
Zeama de varza e sarata, poate cauza umflarea picioarelor si retentia de apa. Mie mi s-au umflat rau picioarele dupa toate muraturile mancate de sarbatori, de aceea am trecut la alimentatie sanatoasa (de nevoie)

Daca nu va plictisesc, iata inca un link util

www.pregnancy-calendars.net/mealplans.aspx#.UO_mh3e-1Q8" target="_blank">http://www.pregnancy-calendars.net/mealplans.aspx#.UO_mh3e-1Q8

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput