Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata fetelor,ce de baietei avem,felicitari mamici ca ati aflat ce ascundeti in burtica.
Astazi parca sunt mai bine,doar un pic nasul imi mai curge,si doar rar mai stranut,ieri am tot baut ceai fierbinte cu miere si lamaie.Azi continui la fel.
Vio fetita mea abia a implinit 2 ani,si inca nu am dat-o la gradi ca tot am ramas eu acasa,de la anu o vom da.
Sa aveti o zi buna!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Madd felicitari pentru baietel, ma bucur ca bebe este bine
Am uitat sa zis ca clipul pus de Miche este foarte frumos ce relaxare acolo de abea astept sa ii fac si eu baita lu bebe o sa fie emotionant eu nu am mai facut baie la bebei decat lu fina la scaldat.

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Mada, felicitari pentru baietel!

Fetelor, voua nu va dau CD-uri la eco?
Mie de la 12 saptamani imi dau cd cu poze si cu un filmulet sau doua la 4d.

22+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza, burtici!

Madd, felicitari maxime pentru baietel! Imi imaginez ca e in extaz sotul tau. Si al meu ar fi daca am afla si noi acelasi lucru saptamana viitoare. Eu sunt chiar curioasa daca chiar asa este cu baieteii in odiseea noastra, adica daca chiar au vazut cum trebuie medicii sau se razgandesc la urmatoarele ecografii. Eu am un coleg de birou caruia dr-ul i-a spus sotiei ca e baiat vreo 2-3 ecografii la rand (a baut colegul meu cam 4 uichenduri legate) pentru ca la morfo de trim.2 sa le spuna ca e fetita de fapt.

Madd, la cine ai facut ecografia? si de care ecografie?

Azi dimineata am mers pur si simplu tarandu-ma pe garduri de la scara blocului pana unde era masina parcata. N-am mai vazut niciodata asemenea polei.

Cred ca si al meu bebe are vreun puseu de crestere ceva pentru ca mi-e foame din 2 in 2 ore...ceea ce pana acum nu s-a intamplat. Si mi-e si foarte sete...dar foaaaarte sete in permanenta.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata burtici

Madd felicitari pentru baietel, se pare ca fetele nu mai pot castiga teren, se tot spunea ca sunt mai multe fete decat baieti, dar se pare ca nu mai e cazul.

M-am trezit cam ragusita si umflata in dimineata asta, sper sa-mi treaca ar fi chiar culmea dupa gastro sa ma apuce gripa, in week-end se anunta ninsoare, de abia astept sa ninga sa mai omoare din virusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Madd, hihi, tot baiat!Sa fie sanatos, ma bucur ca e totul ok!

Mony, mie la eco de 12 sapt nu mi-a dat cd, doar poze.
Acum la morfo cred ca imi da, la cat costa eco, ar fi si cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Madd, felicitari pentru baietel!!

Aici nu se dau cd-uri, numai poze.

Simcri, sa speram ca numai aduci virusi :).

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Multumesc mult, fetelor!
Hellie, eu toate analizele si ecografiile le fac la Medlife.
Fac la Tudoran Mirela..Si le fac 4d..Daca tot imi intra pe abonament, de ce sa nu il vad si eu frumos pe bebe.. :)
La mine dr a fost ff sigura din momentul in care a inceput ecografia..in 15 secunde ne-a zis ca a vazut deja ce este..dar ne-a zis ca face masuratorile intai si dupa ni-l arata..Dar cand a trecut pe 4d(masuratorile le face in 2d) si-a schimbat bebe pozitia..s-a pus turceste si nu a putut sa ne arate asa putzica..doar cand a dat pe 2d(de pe care eu nu inteleg mare lucru, dar a pus ea o sagetica langa instrument:) ) am putut vedea..
A intrebat sotul meu de 3 ori daca e sigura..de a inceput dna dr sa rada..si a si scos poza in care se vedea..
Mony, eu nici nu am cerut cd..nu am intrebat..probabil daca zici ceva de cd iti da si filmulet si poze..

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Multumesc mult, fetelor!
Hellie, eu toate analizele si ecografiile le fac la Medlife.
Fac la Tudoran Mirela..Si le fac 4d..Daca tot imi intra pe abonament, de ce sa nu il vad si eu frumos pe bebe.. :)
La mine dr a fost ff sigura din momentul in care a inceput ecografia..in 15 secunde ne-a zis ca a vazut deja ce este..dar ne-a zis ca face masuratorile intai si dupa ni-l arata..Dar cand a trecut pe 4d(masuratorile le face in 2d) si-a schimbat bebe pozitia..s-a pus turceste si nu a putut sa ne arate asa putzica..doar cand a dat pe 2d(de pe care eu nu inteleg mare lucru, dar a pus ea o sagetica langa instrument:) ) am putut vedea..
A intrebat sotul meu de 3 ori daca e sigura..de a inceput dna dr sa rada..si a si scos poza in care se vedea..
Mony, eu nici nu am cerut cd..nu am intrebat..probabil daca zici ceva de cd iti da si filmulet si poze..

16+

Madd, si eu tot la Medlife le fac (tot abonament) de aceea intrebam ca eram curioasa cu cine faci ecografia. Eu la Grivita ma duc mereu (doctorita mea numai acolo activeaza).
Vinerea viitoare am si eu programarea. Abia astept si sunt din ce in ce mai convinsa ca e fetita la mine. Spre marea exasperare a sotului (lui de fapt ii plac fetitele, dar ii e frica de ele...in sensul ca se pierde total in fata oricarei persoane de sex feminin care plange sau e suparata...si cu mine la fel e: daca incep sa plang pleaca in alta camera, ma implora sa ma opresc etc. e caraghios el asa)

17+

Mergi la inceput

referitor la acel clip pus de Miche...as da bani buni sa pot invata tehnica unei astfel de baite.

17+

Mergi la inceput