Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Carmen cred ca pentru diferenta dintre edulcorant si indulcitor poate ar trebui sa o intrebi pe Mcoca, parca intr-unul dintre mesaje am vazut mentionate diferit cele doua, daca nu ma inseala memoria eu stiu ca sunt sinonime, si daca tot sunt la capitolul asta personal folosesc cat pot fructoza ca si indulcitor.

Cat despre vaccinul pentru gripa il consider unul dintre cele mai inutile vaccine create, cel putin pana in prezent, pentru ca vaccinul sa zicem scos acum este creat cu tulpina de virus izolata din epidemia precedenta, si acum in noua epidemie nu ai de unde sa stii ca vei cadea peste acelasi virus sau nu, deci e total aleatoriu, cum de exemplu s-a intamplat la mine in regiune ca vaccinati sau nu tot au facut gripa, totusi pare ca are un avantaj faptul ca forma de gripa la cei vaccinati daca o fac este mai usoara decat la ceilalti, dar asta e doar parerea mea personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Neata, fetele! Mi-e frica sa ies din casa, pe-aici e un polei de n-am vazut in viata mea! Ploaie inghetata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna dimineata !

Va invit sa urmariti 5 minute clipul acesta

www.youtube.com/watch?v=berAOlLVYMM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=berAOlLVYMM

Miche 20+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Ma chinui sa va prind din urma... greu.

M-ai facut sa zambesc Kabecka ca asa a facut/ face si puiul meu. Inca de la inceput de cand i-am zis ca mami are bebe in burtica el a zis tare si raspicat ca e "baietel". Eu tot am incercat sa o dau la intors ca ar putea fi fetita, el nu si nu. Concluzia: e baietel!
Ironic e ca el prefera fetitele. Cum intalneste vre-una pe afara cum o ia in brate, o pupa - fara sa fi mai vazut-o vreodata in viata lui. Baieteii sa nu-i vada.
Imi amintesc eu gresit sau tot parca in jur de 2 anisori are si baietelul tau?

MYcya suntem cu gandul la tine!

Vio uau... 500 lei? Multicel
Ma bucur ca sunteti bine asta-i cel mai important!

Simcri felicitari pentru baietel si ca totul e bine!
Nasol cu maseaua, cu dintii in general.
Nici eu n-am crezut ca afecteaza asa rau sarcina dantura, dar dupa bb1 la mine s-a cunoscut. Cand am mers la stomatolog dupa cateva luni de cand nascusem nu ii venea sa creada ce probleme au aparut.

Da Miche l-am mai vazut, e minunat!

Mesaj inceput de azi noapte de la 2... mi s-a trezit puiul ca nu-s langa el si l-am lasat neterminat!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miche

Buna dimineata !

Va invit sa urmariti 5 minute clipul acesta

www.youtube.com/watch?v=berAOlLVYMM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=berAOlLVYMM

Miche 20+ si
Darius (26.11.2004)

Wow, ce emotionant! Superb!

22+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata!

Am ajuns cu chiu cu vai la birou, e groaaaznic in Bucuresti, abia se merge. Mi-a fost foarte teama sa nu cad...dar am ajuns cu bine,pfiu.
Oricum, e mai cald , deci cred ca se va topi pana mai incolo ghetusul.

Irinukaaa, baiatul meu are 3 ani si 5 luni, e mai mare. El se joaca si cu fetite si baieti, chiar pe verisoara lui care este o delicata si o finuta o iubeste nespus...Totusi sustine f convins ca mami are un baietel...vedem

Miche, foarte tare clipul. Mi-a placut mult.

Duduta,multa sanatate iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Miche, fain clipu!

Cel mai bun prieten al Mayei este un baietel. Cu toate astea si era era sigura ca mama are un bb fetita in burti.

Si la noi a nceput sa se raceasca. Asa ma enerveaza vremea asta de kko. Am vazut in gradina ca arbustii erau deja plini de flori.

Maya si tati merg maine la ski. Asa ca maine sunt in vacantaaaa. Stau toata ziua cu burta in sus :).

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

CE fain filmuletul...

E interesant de vazut daca copii nostri mai maricei vor avea dreptate. Sper sa aflu marti, atunci am morfologia de trim al II-lea.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Fetelor..Buna dimineata si o cafeluta cu lapte buuna!!

Am venit cu vesti..e baietel:) Sotul meu e in extaz..dupa masuratori s-a mutat in pozitia..turceste si cu degetul in gura:) mi-era asa drag.. A spus dr ca este dezvoltat normal pentru varsta sarcinii..ca are 164 de grame si e mai mic cu o zi decat UM..Am asociat cresterea lui brusca si pofta mea de mancare..cand a avut un puseu de crestere de o luase inainte aveam o pofta de mancare maxima, acum nu mai e chiar asa..dar revine usor..Oricum, a zis ca e bine..si o sa ne vedem la morfologie pe la 23 de saptamani..ca sa vada totul bine..

Vio, sa stii ca si la mine apa cu lamaie functioneaza dupa o perioada de cateva zile in care beau minim 2 l..daca mai uit, nu are acelasi efect..si uit si eu suficient de des:) Am inceput sa convietuiesc cu balonarea..

Legat de vaccinare, eu nu mi-am facut niciodata vaccinul antigripal..si nici nu am avut gripa..Cred ca apa cu lamaie alunga toti virusii..dar stiu ca mama mea se vaccineaza si in fiecare an dupa vaccin raceste raau de tot..Eu nici macar cand stateam cu ea in casa si ea era gripata nu am luat..asa ca nu o sa fac..

Subscriu la ce a zis Kabecka..e crunt pe jos..am luat taxiul sa ajung la birou..era ca cad de 3 ori pana sa ajung la statia de taxiuri..Sper sa fie mai bine mai incolo..

Va pup si aveti grija de voi!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Neata fetelor
Vicky pe aici mai negociezi in apartamentul acela stau 2 familii si platesc 600E noi cand am vb cu proprietaru iam zis ca suntem prieteni cu aceia din apartament si noi o sa locuim singuri in conditiile in care munceste doar sotul. Apartamentul este gol fara mobila si noi trebuie sa ne cumparam am vazut ca omul a anteles situatia si ei se bucura can de muta o singura familie si prefera sa mai lase la pret acum sa vedem ce hotaraste noi i-am oferit 500e. Daca vrea de bine daca nu apartamente mai sunt.
Vio mie imi convine sa imi faca luna de luna analize deoarece nu le platesc sunt unele care se platesc dar ce mi-a dat ea acum sunt gratuite si nici controlul nu il platesc si cel mai mult ma bucura ca se poarta ffff frumos si vb foarte frumos eu nu stiu fff bine sa vorbesc si imi explica pe intelesul meu. Eu platesc doar ecografia pe care o fac la alt doctor privat dar nu fac eco lunar asa ca imi convine sa o fac la privat la un medic foarte bun unde mi-a zis si ginecoloaga sa continui sa fac eco tot acolo.
Carmen trebuie sa iti faci neaparat glicemia am o cunostinta care a facut diabet in timpul sarcinii si dupa ce a nascut sa chinuit saraca cu regim alimentar mult timp. Si eu la inceputul sarcinii mancam foarte multe dulciuri si la 8 saptamani cand m-au internat in spital aveam glicemia 128 am lasato balta nu mai mananc dulciuri decat rar ma refer la ciocolata care mancam 1 pe zi singura, luna trecuta am refacut glicemia si este foarte buna 70 pe nemancate si 80 dupa micul de jun si nu mai mananc dulciuri imi este frica de diabet groaznic.
v-am pwpat

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+

Mergi la inceput