Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 14
ana_maria500 spune:
Fetelor as vrea sa pun si eu niste poze dar nu le am deloc cu treaba asta .... am un mic album pe FB ... dar as vrea sa pun si aici ... Imi puteti da niste indicatii ? ... ca pentru cei mai tari de cap ... nu am poze asa ... mai recente... dar o sa incerc sa pun ... Merci anticipat
Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
12+
olimp spune:
of Doamne Betty ce experienta ! chear ca te infiori ....bine ca a trecut furtuna si cu bine .....
daca te rog poti sa-mi dai si mie tel lui Dr Avram.
dana nu stiu legea dar parca asa stiu ca daca ai dus hartie de la medicul de famile cum sa esti insarcinata nu prea ar avea voie sa se atinga de statutul tau....daca gaseti legea anunta-ne.
amalia ai reusit sa vezi pozele ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
ana_maria500 spune:
Paula ... eu cu baiatul meu ma descurc la pipilica ... face singurel ... si nu se stropeste ... dar am alta problema ... noi facem ... inca ... pe noi noaptea ... o sa fie cam aiurea ... cand o sa vina si bebe 2 pe lume o sa am doi copii cu pampersi ... dar ... ne-om descurca noi
Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
12+
amaliaro spune:
Olimp da in sfarsitsi am si pus poze
amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
olimp spune:
amalia o doamna adevarata !
betty sa sti ca am auzit de Tunde - nu stiam desprea ea prea multe , dar mie cel putin Stamatian mie nu-mi place deloc , a fost si fost vecin cu sotul meu si soacra mea il stie bine si sincer nici ea nu prea il simpatiza...oricum asta cu simpatiile e subiectiva
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
14 +
betty200 spune:
Olimp ai PM cu nr. de telefon iar in ceea ce priveste furtuna inca n-a trecut ca astept amniocenteza dar am hotarat ca pana nu am motive obiective sa nu mai stresez bebelusul aiurea.
Dupa umila mea parere Stamatian este un libidinos la care n-as merge decat daca e obligatoriu, arde si concesia asta as face-o doar pentru bebelusul meu, pentru mine nu. O colega mi-a zis ca a facut amniocenteza cu el (el detine monopolul in Cluj la asta) si era rupt de beat de a stat cu o frica enorma sa nu pateasca ceva ...no commment)
13+
olimp spune:
betty dar de ce vrei sa risti o aminocenteza ? sotia varului meu a nascut anul trecut la 42 de ani , si nu a facut amniocenteza , nu esti obligata...acum decizia este a ta
14 +
olimp spune:
betty multiumesc de PM
14 +
betty200 spune:
Olimp la vasta asta se cam cere amniocenteza, in alte tari e gratuita peste o anumita varsta iar in SUA statul nu te ajuta cu nimic daca nasti un copil cu SD si ai refuzat amniocenteza. riscul de pierdere a sarcinii este mult mai mic decat riscul de SD la varsta asta, in prezent riscul la anmiocenteza ajunge undeva la 1: 400 maxim fata de 1:75 cat am eu rsc de anomalii cromozomiale. In plus imi doresc sa pot trai linistita sarcina ca eu sunt si panicoasa de felul meu si cred ca as rula la nesfarsit scenarii negative daca n-as face-o.
13+
olimp spune:
betty ok , am inteles , iti tim pumnii , si eu sunt panicoasa din fire asa ca te inteleg perfect , tin pumnii si totul va fi bine.
14 +