Homeland
Raspunsuri - Pagina 17
Adela99 spune:
io am avut probleme cu maselele in tinerete. in liceu se trezi un stomatolog sa-mi scoata vreo doua. si merg io pe urma la un altu' si ala sugubat zice: pai cine te mai ia de nevasta fara maselele alea? la care io: pai mi-oi lua un ginecolog nu un stomatolog!
si cu asta va zic noapte buna!
stiti bancu' ala "cu dintii-n sus" :)
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 io am avut probleme cu maselele in tinerete. in liceu se trezi un stomatolog sa-mi scoata vreo doua. si merg io pe urma la un altu' si ala sugubat zice: pai cine te mai ia de nevasta fara maselele alea? la care io: pai mi-oi lua un ginecolog nu un stomatolog! si cu asta va zic noapte buna! stiti bancu' ala "cu dintii-n sus" :) |
nuu, eu nu stiu, spune-ne bancul inainte de culcare ...
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui Adela99 io am avut probleme cu maselele in tinerete. in liceu se trezi un stomatolog sa-mi scoata vreo doua. si merg io pe urma la un altu' si ala sugubat zice: pai cine te mai ia de nevasta fara maselele alea? la care io: pai mi-oi lua un ginecolog nu un stomatolog! si cu asta va zic noapte buna! stiti bancu' ala "cu dintii-n sus" :) |
Noapte buna. Nu stiu bancul, sa nu uiti sa ni-l scrii maine.
Adela99 spune:
ba-l stiti :)
are doua variante: una cu Ceausescu
cica se duce sa inaugureze Dacia si baga cheia invers si nu reuseste sa deschida usa. i se sopteste discret: "cu dintii-n sus", adica sa-ntoarca cheia cu dintii-n sus ... si el isi ridica capu' si ranjeste cu dintii-n sus :))
a doua varianta e la fel, da' cu betivu' si vecinu'
asa-i ca-l stiati?
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui Adela99 ba-l stiti :) are doua variante: una cu Ceausescu cica se duce sa inaugureze Dacia si baga cheia invers si nu reuseste sa deschida usa. i se sopteste discret: "cu dintii-n sus", adica sa-ntoarca cheia cu dintii-n sus ... si el isi ridica capu' si ranjeste cu dintii-n sus :)) a doua varianta e la fel, da' cu betivu' si vecinu' asa-i ca-l stiati? |
Io nu. Somn usor!
sunnyday07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
Io nu. Somn usor! pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Io da, dar speram sa fie ceva mai picant ( cu medici stomatologi si ginecologi!)
noapte buna
mariavi67 spune:
Unii spun ca lipsa maselelor de minte indica o treapta superioara in evolutie (maxilarul mai scurt face mai mult loc creierului)...e trasa de par concluzia, normal, dar da bine la conversatii! |
E bine de tinut minte pentru conversatii. Eu am avut doar una si am scos-o dar le zic ca n-am avut-o nici pe aia doar n-o sa ma verifice
nelia spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Da' am niste gin. |
Io! Io! Cu apa tonica, lamiie si o maslina verde, va rog!
nelia spune:
Io-s asa evaluata evoluata, ca n-am nici una. Pe cuvint! Dar ca sa fiu sigura de evolutia mea, cind ma duc data viitoare la dentist, intreb... da' nu va spun, va las sa credeti ce v-am spus mai sus.
Edit: Cu gindul la gin, am scris evaluata in loc de evoluata... gura pacatosului adevar graieste.
nelia spune:
citat din mesajul lui olympia Nelia, esti o fericita cu asa colegi! N-ai sanse sa te plictisesti la job. Mihaela, sanatate! Si io m-am luptat cu o viroza mai bine de-o saptamana. Aveam o groaza de planuri pentru vacanta asta si n-am facut nimic, am bolit. Azi am desfacut bradul, neplacuta treaba. |
Olympia, nu sint colegi, sint oamenii cu care lucrez, in cea mai mare parte schizofrenici. Dar atunci cind ii pasioneaza ceva, stiu TOT, dar tot despre obiectul pasiunii!
Ce m-a impresionat cel mai tare cind am ajuns aici a fost ca cei mai multi dintre ei sufera de schizofrenie afectiva. Nici nu stiam ca exista, inca o studiez... e extrem de ciudata ca tulburare.
Acum am citit pe indelete, sanatate tututot bolnavilor, mici si mari.
Eu inca mai am durerea aia de cap, doar ca e mai intensa...