Despre integrarea in scoli si societate(3)
Raspunsuri - Pagina 4
rrox3 spune:
E nevoie de mai multe generatii Saskia. Copiii sunt educati la scoala, dar influenta familiei conteaza si ea. E un proces de durata si ce o sa conteze va fi exact experienta fiecaruia cu ceilalti diferiti, experienta "normalitatii". Iar experieanta asta e incurajata si facilitata de prezenta legilor si educatiei.
saskia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rrox3 E nevoie de mai multe generatii Saskia. Copiii sunt educati la scoala, dar influenta familiei conteaza si ea. E un proces de durata si ce o sa conteze va fi exact experienta fiecaruia cu ceilalti diferiti, experienta "normalitatii". Iar experieanta asta e incurajata si facilitata de prezenta legilor si educatiei. Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005) |
Eu ma intrebam retoric asa doar: cate generatii, daca oamenii aia au totusi pe la 50? Si totusi suntem in 2013 si inca se mai gandeste asa, uneori pe fata, alteori ascuns dar cu tendinte evitante.
Totusi sa nu se pierdem optimismul in ceea ce priveste generatiile urmatoare, sa speram ca din ce in ce mai putini vor fi cei care gandesc asa.
DarkBendis spune:
Saskia, si aici se mai intampla cazuri din acestea. Dar daca este dovedit ca victimele au fost vizate pe motiv ca erau gay, de alta culoare, nationalitate, disabilitate, religie etc agresorii vor primi pedepse mai grave, se considera "hate crime":
http://www.cps.gov.uk/news/fact_sheets/hate_crime/
Eu chiar nu inteleg, in regulament, la punctul 05 se mentioneaza "Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe." De ce nu se poate adauga si ceva de genul ca "nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele discriminatoare la adresa nici unei categorii a populatiei"
(deci incluzand persoanele cu disabilitati, persoanele de alta religie decat cea majoritara, persoanele gay etc)
Dark Bendis +5
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui DarkBendis Saskia, si aici se mai intampla cazuri din acestea. Dar daca este dovedit ca victimele au fost vizate pe motiv ca erau gay, de alta culoare, nationalitate, disabilitate, religie etc agresorii vor primi pedepse mai grave, se considera "hate crime": http://www.cps.gov.uk/news/fact_sheets/hate_crime/ |
Dark,asta inseamna sa traiesti intr-o tara civilizata!
la noi,dupa cum se vede lucrurile stau cu totul altfel,din pacate!
p.s.Sarcina usoara,Dark!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M
Viata...
rrox3 spune:
citat din mesajul lui DarkBendis Eu chiar nu inteleg, in regulament, la punctul 05 se mentioneaza "Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe." De ce nu se poate adauga si ceva de genul ca "nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele discriminatoare la adresa nici unei categorii a populatiei" (deci incluzand persoanele cu disabilitati, persoanele de alta religie decat cea majoritara, persoanele gay etc) Dark Bendis +5 & The Goblin Prince (31.12.2008) "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Asta cred ca suna a cerere rezonabila, ce poate fi adresata administratiei site-ului. Ca atare o sa deschid un subiect in zona tehnica, cu propuneri, fix pe tema asta.
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui rrox3 Asta cred ca suna a cerere rezonabila, ce poate fi adresata administratiei site-ului. Ca atare o sa deschid un subiect in zona tehnica, cu propuneri, fix pe tema asta. |
si eu cred ca este o cerere rezonabila si perfect justificata,in conditiile in care,pe acest forum,exista toate categoriile enumerate de Dark!(n-as putea sa zic nimic de gay... -sa nu ma intelegeti gresit,n-am nimic cu aceasta categorie,doar ca nu stiu daca activeaza pe forum)
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M
Viata...
marius spune:
citat din mesajul lui DarkBendis Eu chiar nu inteleg, in regulament, la punctul 05 se mentioneaza "Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe." De ce nu se poate adauga si ceva de genul ca "nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele discriminatoare la adresa nici unei categorii a populatiei" (deci incluzand persoanele cu disabilitati, persoanele de alta religie decat cea majoritara, persoanele gay etc) Dark Bendis +5 & The Goblin Prince (31.12.2008) "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
A fost facuta aceasta propunere din decembrie, este in discutie si aplicare, se va completa acest punct in mod sigur in viitorul apropiat.
DarkBendis spune:
Multumesc frumos, Mihaela!
Dark Bendis +5
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
viviana spune:
citat din mesajul lui nelia Am cerut si eu sa mutati citeva mesaje de aici la un subiect la o sectiune dorita de moderatori, un subiect de palavrageala, am propus si un titlu Homeland (e numele unui serial, as prefera sa nu fie tradus) si nu s-a observat cererea noastra, ca eram vreo trei fete... insa s-au facut la splituri pe subiectul cu dizabilitati cu viteza luminii. |
Nelia, eu am citit doleanta ta insa, am fost convinsa ca daca doriti cu adevarat un subiect separat in care sa discutati despre serialul Homeland, il veti deschide voi singure la zona artelor, mai ales ca acolo exista deja un topic numit "seriale favorite".
nelia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui viviana
Nelia, eu am citit doleanta ta insa, am fost convinsa ca daca doriti cu adevarat un subiect separat in care sa discutati despre serialul Homeland, il veti deschide voi singure la zona artelor, mai ales ca acolo exista deja un topic numit "seriale favorite". |
Viviana, . Nu este vorba despre serial, ci a plecat de la acest serial. Am vrea un subiect in care sa ne incalzim si sensibilizam, in care sa discutam despre ce ne trece prin cap, fara sa ne fie teama ca sintem off-topic.
Am cerut ajutorul unui moderator, caci as vreea sa iau de aici, de la acest subiect, cele citeva mesaje in care ne-a venit ideea, care sint clar off-topic, sa ne permita sa punem Homeland numele, chiar daca e in engleza si sa il puna acolo unde e permis. Nu e subiect de arte, deci nu are ce cauta la arte, chiar daca om fi noi artiste... E un subiect liber, in care se va discuta liber, despre orice si cu oricine vrea sa intre in discutie (sigur, cu respect si respectind regulamentul, ca sa fiu in ton).
Eu pot sa deschid subiectul, daca imi spui unde si poti sa aduci tu mesajele respective apoi.
Vedeti ca nu cititi cu atentie!?