LMA Licurici de ianuarie - februarie 2009 172
Raspunsuri - Pagina 17
Porumbita spune:
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor !!!!
Naty nu, noi mergem la Kinetobebe;
am mai auzit f bune recomandari de cei de la ina therapy unde e dr robanescu
am fost azi la doc si ce iesea din limite la analize se datorau virozei (adica vineri cand le-am facut era "agatata" deja)
in sch sunt tare oftica cu vitamina aia D
dc aveti vreo idee am deschis un topic special
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176748&nm=Vitamina-D-injectabil
crisspy spune:
Porumbita si noua ne-a zis gastroenterologul ca daca pana la 1 an jumate nu i se inchide fontanela Andrei sa face D3 injectabil. Sambata mergem la ea din nou (Andra are acum 1 an si 5 luni) si o sa o intreb de unde s-ar putea procura, sper sa nu uit.
Ne-a dat si noua sa-i facem analize dar nu pe asta. Ar trebui sa-i fac si lui Razvi aceeasi analiza.
Daiopri spune:
La Multi Ani sarbatoritilor mici si mari! Sa va fie viata plina de mici bucurii in fiecare zi.
Sanatate bolnaviorilor. Noi suntem bine cum ne stiti. Asteptam si noi petrecerea:))
Eu nu stiu ce sa va zic cu scoala, dar i-as da asa cum pica. E cel mai simplu, decat sa te tot gandesti ca e prea mic/mare pt clasa respectiva. De mici o sa ni se para mici mereu, ca doar sunt bebelusii nostri;)
De cate stiu sa faca sau nu eu nu ma bag, ca sunt invatata de la cel mare, cand e sa li se adune toate in capusor se aduna. Al meu e un mare nazdravan, si pe zi ce trece se “simte maturizarea”:)) Se joaca si intereactioneaza altfel si cu motanul. Tot se mai lasa cu chiuieli, da asa mi-e de drag cand se si dragalesc... Acuma seara pisoiul intreaba daca vine motanul sa stea cu el pana adoarme:)) Si motanul merge si e asa stresat si necajit ca nu reuseste sa il adoarma:))
Rox vazut carliontata scumpa si cuminte ca mama ei asa;)
A, si eu nu le fac nici o analiza....
trupele
DarkBendis spune:
Acum am ajuns si eu acasa deci ma grabesc sa urez La Multi Ani si numai bucurii in viata Evei si lui Edith
Crisspy, chiar ca e "bleah" educatoarea aia! Bine ca i-a trecut supararea lui Razvi
Dark Bendis 7+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
roxanaz spune:
neata ladies
Daiopri, Dark, merci mult mult!
Anna, n-am nicio poza noua.... am facut cateva ieri dar nu am apucat sa le descarc. poate reusesc diseara.....
Naty spune:
Neata!
Ieri am fost la gradi, au avut lectie deschisa pentru ziua Unirii.
Tare dragut a fost.
Au avut si de pictat steagul Romaniei.
Nadia a pictat doua: un bat cu partea albastra si un alt bat cu galeben si rosu (in ordinea corecta ).
Am intrebat-o de ce a facut asa si nu unul singur.
Cica nu a vrut sa puna albastru langa galben ca nu se asorteaza
veronica75 spune:
La multi ani Eva!!!
La multi ani!!! Andreea scz de intarziere
La multi ani sarbatoritilor
Ieri am fost si am vizitat scoala europeana unde vrem sa o dam pe Alice . A fost si Alice, ia placut scoala, si noua ne-a placut, e mult mai dotata decat una de cartier unde invata acum.
Are plusuri si minusuri..deh nu poate fi totul roz dar cred ca ne-am hotarat si ramane asta.
Andreea voi ce faceti? ramaneti acolo sau vor fi fetele colege de clasa?
Selene - daca ai vedea ce se face aici nu ai mai spune ca cei din Romania fac prea mult Aici fac inclusiv exercitii de logica si stiu sa scrie inainte de a intra la clasa 1 . Vremurile noastre au apus demult trebuie sa ne adaptam la mediu
Naty - sanatate;
Crisspy - nasoala faza cu bulina. Aici se pun stampilute pe mana dar le pun la toti fie ca au facut bine sau rau.
Selene_Bunny spune:
vero, stii bancul cu fetita peltica de s-a dus la magazin dupa iepurasi pentru pitonul ei?
No, asa ii si Daria. Din partea ei, sistemul n-are decat sa ceara ce vrea, ca ea face ce-i place din ce vrea sistemul.
Cum ar veni, educatoarea imi spune "astazi a lucrat si ea", "astazi a colorat si ea".
Mi-a zis Daricut ca ea nu vrea sa mearga la scoala, ca n-are chef sa invete lucruri noi.