Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
raluca1109 spune:
Madi, Monik, si eu la fel, cu nunta si botez, tot 2 in 1. Dar eu am fixat data, restaurantul, formatia, fotograful, cameramanul ( ne-am luat si verighetel weekendul asta) . Sper sa fiu in forma pana pe 15 iunie cand e fixat evenimentul.
Flafi, uau, dar ce rapida ai fost.
Raluca
S 24+
Miruna
flafi spune:
Monica, ai dreptate e mai bine sa astepti pana va mutati ca sa achizitionati.
Eu am preferat sa fac asta acum de sarbatori ca eram acasa si sunt in forma, ma misc bine, pot face treaba. A fost nevoie sa reorganizam mobila in toata casa ca sa putem transforma biroul meu in dormitor de bebe, practic a fost nevoie sa reorganizam 3 camere.
In plus, asa cum spui si tu, nu vreau sa am un soc financiar, sa ma trezesc cu toate de cumparat in ultimul moment, mai ales ca nu am rubedenii bogate sa ne cumpere carucioare si alte nazbatii :)
Si eu am o pasiune nebuna pentru apa minerala
23+ cu
Kabecka spune:
Si eu la primul bebe eram nemaritata:) Dar am facut botezul in iarna pt ca el s-a nascut in aug si nasa lui a putut veni abia in dec, iar nunta am lasat-o pt urmatorul an cand el avea 1 an si un pic.
Sincer am preferat asa, desi scapi mai usor cu 2 in 1, dar si cu bebe mic mireasa cred ca e destul de greu, mai ales daca alaptezi.
Hellie spune:
Buna fetele!
Chiar ca harnicuta ai fost Flafi! Sinoi ne-am apucat de reorganizat vastul nostru apartament de 70 metri patrati . Am mai gasit un ultim colt disponibil in care sa mai facemun dulap pentru haine groase si incaltaminte pentru ca noi acum folosim viitoarea camera a lui bebe pe post de dressing . Si aseara m-a apucat pe mine un tremurat cand m-am gandit ca practic tot ce e in camera aia (si nu sunt putine deloc) trebuie mutat. Asa ca azi am chemat mesterul sa ia masuri pentru un ultim dulap.
In rest, pe 18 acum am si eu programare din nou la eco. Mi-e dor deja de comoara mica. Poate de data asta ne dezvaluie si sexul.
Burtica tot nu e de gravida...ca si pe Maddie, toti ma intreaba in cate luni sunt si cand spun 4 si ceva deja incep sa se minuneze etc. Inca imi vine toata imbracamintea...cam fixa ce-i drept, dar imi vine. Ideea e ca minunatul cantar imi arata vreo 4-5 kile in plus, dar nu inteleg unde sunt avand in vedere ca ma incap toate hainele. Eu inainte sa fiu gravi, daca ma ingrasam si doua kile (de obicei dupa Craciun), nu mai incapeam in pantalonii de birou. Acum cica 4-5 kile si totusi incap fara stres in aceeasi pantaloni. cred ca sunt toate kilele in tzatze...ca alea mai au putin si se revarsa din sutien. (incantare maxima pe sotz...a zis ca mai facem minim doi copii in sensul asta)
16+
Madd11ee spune:
Eu cu cununia civila am rezolvat in noiembrie..i-am zis sotului ca vreau si eu niste poze frumoase si fara burta:)) eram ferm convinsa ca o sa imi creasca mai mare..asa ca am facut cununia la o luna dupa ce am aflat de sarcina..
Noi pentru nunta cam avem restaurant si fotograf/cameraman..Mai trebuie lautari..cu care e ff greu din pacate..
Apartament stim ca vrem intr-un complex mai nou..si in sector 6..asa ca se restrange destul aia de cautare..mai trebuie doar sa scoatem garsoniera la vanzare..
Tot ce am nevoie pt bebe o sa le iau dupa ce ma mut..patut, landou..hainute..am cam primit..cantar, sterilizator la fel..
Mai trebuie sa iau o comoda pentru hainute si saltea pentru patut..dar pe toate o sa le iau dupa mutare..unele le am la mama..unele la soaca mea..nu avea rost sa le tin in garsoniera pana atunci..
Cosmetice pentu bebelus o sa iau tot atunci..mai aproape..camasi ne noapte(pentu alaptat) o sa le iau de la cumnata mea..deci..nu mai raman f multe..
16+
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Monica, ai dreptate e mai bine sa astepti pana va mutati ca sa achizitionati. Eu am preferat sa fac asta acum de sarbatori ca eram acasa si sunt in forma, ma misc bine, pot face treaba. A fost nevoie sa reorganizam mobila in toata casa ca sa putem transforma biroul meu in dormitor de bebe, practic a fost nevoie sa reorganizam 3 camere. In plus, asa cum spui si tu, nu vreau sa am un soc financiar, sa ma trezesc cu toate de cumparat in ultimul moment, mai ales ca nu am rubedenii bogate sa ne cumpere carucioare si alte nazbatii :) Si eu am o pasiune nebuna pentru apa minerala 23+ cu |
In situatia voastra probabil chiar v-ati scutit de un stres ce ar fi aparut mai tarziu. Daca te-ai simtit in forma, banuiesc ca ti-a facut si placere sa cumperi toate cele mentionate in mesajul anterior
Oricum sarcina mea e si mai mica decat a ta, deci data probabila a nasterii este mai indeparatata la mine. Mai este vreme
Dar cred ca ti-e drag sa vezi deja mare parte din lucruile lui bebe la locul lor, asa-i!?
16+
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca1109 Madi, Monik, si eu la fel, cu nunta si botez, tot 2 in 1. Dar eu am fixat data, restaurantul, formatia, fotograful, cameramanul ( ne-am luat si verighetel weekendul asta) . Sper sa fiu in forma pana pe 15 iunie cand e fixat evenimentul. Flafi, uau, dar ce rapida ai fost. Raluca S 24+ Miruna |
Wow, tare harnicuti si voi! Bravo! Eu ma gandesc ca de abia pe 25 iunie am data probabila a nasterii, tu o sa fi deja maritata si cu bebe botezat
16+
Madd11ee spune:
Hellie, apropo de chestia cu sanii..mie mi-a zis sotul..tu nu te-ai ingrasat..1 kg copilul cu ce mai are, 1 kg un san, 1 kg un san:))
Ca sa spun sincer, am mai luat 1 kg jum..de sarbatori..ia colegii(barbati) mi-au zis ca se vede bine de tot:)) ia din sutiene am iesit de mult..am numai bustiere:)
16+
mcoca spune:
Flafi wow, wow, bravo! sa le stapaniti sanatosi!
Cu cadoul, 2 ani e varsta imitatiei, deci cu succes poti lua : bebe de infasat, de mancat etc (nu trebuie in nici un caz un nenuco sau mai stiu ce alta bazdaganie scumpa, nu are sens la 2 ani), un tren de lemn, chestii de "bucatarie" : set de cescute de ex.
Fetelor, nu va apucati sa luati tot ce credeti ca o sa va trebuiasca. In fond toate se gasesc un/doi atunci cand iti trebuie. Ma refer la pompa de san, cantar de bb, sterilizator, biberoane nspe mii etc. Eu nu am avut de niciunele din astea. Pe la 3 luni ale Mayei, am inchiriat unul, si asta pentru ca mergeam la interviuri pentru job. Daca nu era asta, nu aveam nevoie. Cantar iarasi, o cantaream la doc o data pe luna, era suficient. Cu sterilizatu, parerile sunt impartite . Documentati-va bine inainte. Eu nu am avut, nu am sterilizat nimic. Eu am si alaptat, dar ii mai dadeam apa din biberon, sau alte mixturi pt colici. Bine-inteles cand am inceput sa-i dau lapte muls, iarasi nu am sterilizat. Asa m-ai invatat in maternitate. Ca nu traim intr-un clopot de sticla, si ca nu are sens sa sterizez totul. O igiena corecta ajunge.
Vicky, Printzesone and BB (23+)
Madd11ee spune:
Mi se pare tare dragut sa fiu la munca..parca imi era dor..
Cu colegii e foarte tare..toti imi admira noii sani si atat:))
Kabecka..eu cred ca mi-e mai usor cu bebe mic..o zi(daca nu o sa am lapte foarte mult) nu o sa fie o problema sa bea cu biberonul..plus ca atunci cand e mic, mai mult doarme..si va sta cineva cu el..Cand e mai mare, nu stii cum e..de ex..nepotelul meu la nici un an nu sta cu nimeni altcineva prea mult in afara de parintii lui..asta pentru ca nimeni nu a avut curaj sa stea cu copilul(bunicii copilului etc)..asa ca s-au ocupat doar parintii..iar mie mi-e cam frica de treaba asta..pentru ca fiind singuri in Buc, o sa fie greu sa il acomodez sa stea cu altcineva cand el sta numai cu mine..bunicii sunt la 300 km distanta..vor veni si ei, dar cu siguranta nu asa des..
Asa ca ma bazez ca atunci cand e bebelus..e mai usor de pacalit si poate sta oricine cu el..:)
Aa..si apropo de alaptat..cumnata mea a fost fix in aceeasi situatie si si-a facut rochia astfel incat sa ii fie usor sa o dea jos si sa il alapteze..nu a fost nicio problema pentru ca in rest copilul dormea..al ei a avut 2 luni jum la nunta lor:)
16+