Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
paulinio spune:
Si eu merg mult mai incet... tot in urma unor "valuri" de entuziasm. Durerile nu m-au tinut mult dupa efort... dar le-am resimtit. Si acum am adaptat ritmul. La metrou chiar daca urc scarile incerc sa evit aglomeratia si sa urc mai incet. (sau ma uit dupa lifturi caci acum sunt mult mai multe decat in sarcina precedenta)
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 20+
Madd11ee spune:
Nu prea imi dau seama foarte bine unde le simteam..posibil in col..stiu ca incepeau de undeva de sub buric(joos de tot) si asa aveam impresia ca le simt..
Ideea e ca daca merg usor(acum am realizat, citindu-va), nu mi se intampla chestia asta...doar cand merg mai repede..Oricum..mi-am dat seama ieri ca rasuflu foarte greu dupa ce urc scarile..chiar radea sotul de mine si zicea ca daca ma vede cineva ca rasuflu asa greu si ca ma tin de burta(cum imi vine sa fac cand ma inteapa) zice lumea ca-s nebuna:))
Nu m-au tinut mult, dupa ce m-am pus in pat mi-au trecut..ma gandesc acum ca am mers cat am fost in Viena ff mult pe jos..dar ce-i drept..si ff incet..si nu am avut nimic..usoare dureri..care treceau daca intram undeva sa beau o cioco calda..
In rest, cand misca bebe, nu ma doare..doar simt asa..ca si cum as avea un peste in burta:))
16+
mcoca spune:
Flafi, ma bucur ca totul e in regula.
Madd, da, fix asa simt si eu daca merg repede sau mult.
Deny, ma mir tare ca eco II nu e obligatorie. In fr e considerata cea mai imp eco din sarcina, ca la asta se pot vedea eventualele malformatii.
Vicky, Printzesone and BB (23+)
Kabecka spune:
Madd, da,si eu patesc mai ales ca am un stil de mers f grabit:)
La metrou la fel, zici ca ma fugareste cineva. Acum, insa cand mai simt cateo intepatura, o las mai usor.
ankylya spune:
Flafi ma bucur ca bebe e bine
Eu pe eco 2D aici am dat 45E. Joi ma duc la controlul lunar si cred ca o sa imi zica cand trebuie sa fac si morfologica care nu stiu exact cat cost dar cand aflu o sa va zic si voua.
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+
Hellie spune:
Gravidoaselor de Romania , s-a modificat ceva la indemnizatia de crestere copil. Va las un link spre lecturare. Sper sa mearga linkul.
http://www.realitatea.net/concediul-de-crestere-a-copilului-modificat-de-la-1-ianuarie-2013_1086466.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb
16+
doina_1984 spune:
Flafi, ma bucur ca bebe este bine si marisor.
Eu pt o eco obisnuita am dat 250 ron, nu stiu cat este morfo 2 ca abia pe 25 ianuarie am programare.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 18s+
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Iris1211 spune:
Hellie, merge link-ul, mi se pare buna ideea, dar nu scrie cum se calculeaza acest "stimulent de insertie" (sau cel putin eu nu am vazut).
Stii ceva in sensul asta? Macar sa vedem daca merita osteneala.
21 + cu
Hellie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris1211 Hellie, merge link-ul, mi se pare buna ideea, dar nu scrie cum se calculeaza acest "stimulent de insertie" (sau cel putin eu nu am vazut). Stii ceva in sensul asta? Macar sa vedem daca merita osteneala. 21 + cu |
Cred ca e fix stimulentul. Ceva de genul 500 RON pe luna. Zilele astea studiez Ordonanta toata cu indemnizatia ca nu am avut timp pana acum.
16+
geo_79s spune:
Nu prea sunt la curent cu legislatia, dar nu exista deja acest stimulent? Primeai 500 RON daca te intorceai mai devreme la serviciu? Sau era valabil doar pentru mamicile care optau ptr concediu de 1 an?