Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
VIOIKA76 spune:
Carmen daca te dor incheieturile cred ca nu-i de la sarcina sau de la lipsa de calciu ,mai degraba are legatura cu reumatismul ,asa am si eu dureri de incheieturi dar la glezne si mie medicul mi-a zis ca unele suferinte din naintea sarcinii se acutizeaza in sarcina.
Mie mi-a zis sa evit baile prea reci sau prea fierbinti ,sa nu stau pe gresie desculta ,chestii deastea .Eu am avut niste episoade nasoale acum cativa ani cand mi s-au umflat gleznele si din cand in cand luam aspirina si nu ma mai dureau ,acum nu e voie aspirina asa ca ma protejez sa nu ajung la dureri .Ferestete si tu de apa rece si de frig ,nu stiu ce alt sfat sa-ti dau.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum22+
VIOIKA76 spune:
Flafi ma bucur ca totul e in regula cu bebicul !
Inseamna ca-i merge bine, de tot o ia inainte cu cateva zile !Sa fie tot asa si deacum incolo !
si acum22+
Monik86 spune:
Flafi, ma bucur mult de tot ca bebele tau e in regula! Doamne ajuta, in sfarsit mai vine cineva si cu vesti bune!
Si eu trebuie sa merg saptamana viitoare, nu m-am programat inca, dar nu am inca morfofetala, am doar controlul lunar, sper ca totul sa fie in regula si ca se dezvolta cum trebuie
16+
Kabecka spune:
Nici eu nu tin sa fac 4D. Pur si simplu fac eco morfofetala. Si mi s-a spus ca asta este pretul. Si e adevarat ce zici Mcoca, sunt preturi nesimtite, dar cam asa e peste tot in Romania, din pacate.
Carmen, eu nu m-am simtit lezata si nu am nicio problema cu exprimarea parerilor/credintelor.E dreptul fiecaruia. Doar ca in acest context, nu cred ca ajuta, atata timp cat acel om are cu totul alte pareri....
Flafi, ma bucur ca e totul ok.
Fetelor, am intrebat dr ieri despre durerile mele de spate. Mi-a spus sa fac gimnastica si inot.Pfiu, as face, dar timpul asta ma omoara...o sa incerc sa mai fac acasa ceva exercitii pentru coloana.
Iris1211 spune:
Flafi ma bucur pentru tine si pentru bebe si sper sa auzim numai de bine din partea tuturor.
21 + cu
Madd11ee spune:
Flafi, felicitari penttru bebic..Ma bucur ca e totul bine..
O sa merg si eu la control, la eco, pe 10, joi..abia astept sa vad ce face..cred ca o sa ne poata spune si ce este..
Morfo o sa o fac in februarie, am calculat eu ca undeva in jur de 14-15 feb..
Fetelor..chiar voiam sa va intreb..aseara am simtit inteputuri in burta care parca megeau pana jos, in vagin..erau ca niste sabii..eram la cumparaturi cand mi s-a intamplat.. m-am cam speriat..daca stateam linistita in pat treceau..
Doar ca de dimineata cand m-am ridicat inca mai aveam..am luat un no-spa..nu l-am suportat si l-am eliminat imediat..
Acum mi-e bine..nu ma mai doare nimic..
Pot fi durerile astea de la urcatul scarilor? Am mers ieri cu metroul si am urcat scarile(multicele) si cam imediat dupa a inceput sa ma sacaie..Sau e vb de cum misca bebe? Mai ales ca la mine nu are prea mult loc..am inceput sa il simt mai bine..deja simt cand trece dintr-o parte in alta..cu toate ca sarcina e micuta..
Abia astept si controlul sa fiu sigura ca e totul bine..
16+
VIOIKA76 spune:
Mad poate sa fie si de la efort.Asa am patit si eu cand am fost la cumparaturi ,toata ziua am alergat si drept urmare am avut ce spui tu sageti in col ,eu asa le-am perceput nu in vagin.Cred ca ar fi bine sa-l suni pe medicul tau sa-l intrebi mai ales ca spui ca au durat ceva timp. Bebe cand se misca nu-ti da sageti in vagin .
si acum22+
DenyAnd spune:
Flafi felicitari pt vesti bune.
Sa fie tot asa pana la termen.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
19+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
flafi spune:
Multumim :)
Madi- si eu am dureri cand merg repede, mai bine zis obisnuiam sa am cam in aceeasi perioada in care esti si tu acum. Cum mergeam mai repede cum ma intepa, prin urmare am invatat sa merg incet si foarte incet. Pot merge ore insir (5 ore de ex) dar la un anumit ritm, pas, daca il depasesc nu e ok.
Evident trebuie sa intrebi medicul, dar in acelasi timp trebuie sa faci ceva foarte dificil sa incetinesti ritmul, sa accepti ca organismul se schimba si sa se adaptezi la noul stil de viata.
23+ cu
Iris1211 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Carmen1985 Nu, Mony exact asta am vrut sa spun...eu sunt atee asa ca din punctul meu de vedere ce a patit Mycya nu e o pedeapsa divina cum spune ea, ci un mare ghinion. Bebe exista pt mine din momentul conceptiei...nu doar dupa nastere cum considera medicina. Imi pare rau daca a fost deplasata remarca pur si simplu am incercat sa-i dau un motiv ( perfect logic pt mine ) ca sa nu se invinovateasca. Oricum sunt obisnuita cu reactii din partea celor care cred , la urma urmei e dreptul fiecaruia sa aleaga in ce crede sau nu si sa-si spuna parerea. Mycya poate ignora comentariul meu , nu cred ca ar trebui altcineva sa se simta lezat in locul ei.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 16+ |
Carmen1985 sa inteleg ca nu esti cununata in biserica si nu ati botezat nici fata, daca nu crezi in Dumnezeu?
21 + cu