M-am hotarat.........adoptie(86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dacris sunt multe argumente pro sau contra , dar trebuie sa faci ce-ti spune inima!Daca voi sunteti pregatiti sa deveniti parinti si va doriti cu sufletul acest baietel orice argumente contra vor ramane la nivel de informatie.
Faptul ca un copil are niste boli in familie asta nu inseamna ca neaparat va face acele boli , ci doar ca are probabilitatea sa faca sau nu acele boli.Nimeni nu poate spune cu certitudine ca va face sau nu acea boala.
Am intalnit persoane cu intelect liminal dar cu potential intelectual foarte bun , care nu a fost exploatat din cauza conditiilor de mediu (saracie in special).
Mult noroc!!!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriana74 spune:

Dacris, mult noroc!Patrati-va mintea si sufletul deschise si veti stii daca este pentru voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacris77 spune:

ma simt datoare cu o explicatieoare de ce? ptr ca ma simt legata de voiasistentul social era ocupat si nu a putut merge, ramane sa stabilim cum vom face. am inteles ca mama biologica chiar are pb grave de sanatate, tatal ei are grija de ea si au contact cu cei de la dgaspc si desi, ei ii cunosc f.bine. important este ceea ce vom simti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

salutare
multumesc mult de sfaturi. imi cer scuze ca nu am mai intrat, dar la mine in casa lucrurile s-au intors cu fundul in sus si rasucit de cateva ori. dupa ce am discutat cu sotul de acel copilas si el a vorbit cu avocata, tot el, peste cateva zile, mi-a zis ca nu mai vrea copii deloc, ca nu ar avea rabdare sa creasca un bebelus, si nici unul mai mare nu mai vrea. ca telul lui in viata nu mai este sa aiba copii, ca ar fi bine sa ne linistim si sa ne mai vedem si de viata noastra, ca de cand ne cunoaste nu am reusit sa mergem in nici un concediu ... si tot asa. I-am spus ca eu nu pot sa trec asa de la o extrema la alta, ca nu imi pot anula pur si simplu ultimii 4-5 ani, as fi ca si cum mi-as fi batut singura joc de viata, sanatatea, timpul si banii mei. M-am simtit ca in desene animate, cand personajul isi da seama la un moment dat ca e in aer si abia atunci cade. Mi-am plans in singuratate toate durerile acumulate in toti anii astia, scuturat si pornit iar la drum.
Marti sotul s-a dus singur la oficiu si a luat lista cu ce trebuie pt dosar, a si semnat ca a fost instructat. M-am trezit ca m-a sunat si mi-a zis ce a facut. Si era chiar foarte pornit sa adune toate hartiile. Nu am mai inteles nimic, ba vrea, ba nu vrea copil ?
Incerc sa vorbesc cu el, sa ii explic iar si iar ce stiu despre plasament, adoptie, FIV-ul cu ovocite donate sau cu embrioni donati - ce avantaje si dezavantaje exista, i-am propus chiar sa ne intalnim cu 2 mamici prietene - una care a adoptat o fetita, iar cealalta care a adoptat un embrion. Cred ca ideea ca ar putea sa apara brusc un copil in casa l-a cam bulversat. Cand stii ca sotia va naste, ai timp sa te pregatesti psihic cateva luni, ma gandesc ca asta e explicatia comportamentului lui.
Acum, nici eu nu sunt cu toate tiglele pe casa. Dupa primele 2 zile in care m-am gandit cum sa fac cu plasamentul mi-am dat seama ca eu pur si simplu nu pot sa iau copilul unui femei, as incerca sa o conving sa il pastreze. E pacat de el, am inteles ca are lapte si mititelul suge, se simte bine in bratele mamei care e singura fiinta pe care o cunoaste. Mi se pare cumplit pt el sa treaca brusc in alte brate, sa i se dea un biberon cand el va cauta sanul. I-am spus si sotului abia aseara ce simt. Incerc sa gasesc o cale potrivita pt amandoi. Ufff, uneori am impresia ca nu o ajung niciodata sa gasesc drumul cel bun.
Sper ca am fost cat de cat coerenta, am scris pe bucati mesajului.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

dacris77 sa inteleg ca la barza i-sa stricat Gipiesul? si a intarziat la intalnire, acum lasand gluma, ce este al vostru mai devreme sau mai tarziu, va fi al vostru.
Noroc mult .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

QiaoBing sunt framantari normale, pe care toti le traim, nustim care este drumul mai bun, bun pentru ce ? ar trebuie sa incercam sa ne raspundem singuri, cunosc sentimentul si nu este unul foarte usor.

Incerca sa-l convoci la o sedinta la "masa rotunda din bucatarie"
(acolo i-mi tin eu discursurile)ia o coala de hartie si imparte-o in doua , scrie avantaje si dezavantaje pentru fiecare problema in parte(plasament,adoptie,ovocite donate, embrioni) lasa-l sa scrie el ce vrea, scrii si tu la fel, la urma inumarati care parte are mai multe raspunsuri pozitive si mergeti pe latura care vi se potriveste voua, adoptie,plasament,ovocite donate sau embrioni.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Qiao iti inteleg asa de bine framantarile si ale tale si ale sotului pt ca timp de 4 luni am trecut prin aceleasi framantari (donate, embrioni, adoptie, surogat si iar de la capat).

Acum ne-am hotarat si vom lua 2 cai: adoptia si surogatul(legal in alta tara).
Nu am depus actele de adoptie inca pt ca ne facem buletinele pe casa noua (imaginati-va ca dureaza 10 zile la o azvarlitura de bat de Bucuresti!)

Si acum fetelor va zic buna si va spun ca va admir pentru forta si curajul vostru. Va citesc de mult dar v-am zis ca am tot sucit lucrurile! Nu adoptia in sine am dezbatut-o (am lua si maine un copilas sa il crstem sa il iubim sa fie al nostru) cat capacitatea de a astepta "linistiti" sa treaca zile, saptamani, luni in care nu stii ce se intampla...de asta cred ca sunteti adevarate eroine.

Eu am o istorie ca multe dintre voi sarcini pierdute(5), FIV-uri esuate, analize, framantari si intrebari fara raspuns si o frumoasa varsta de 46+.
Sper din tot sufletul ca prin decizile pe care le-am luat de curand sa ma bucur alaturi de voi si sa devin mamica.

Va doresc tuturor sa va impliniti visul



Eu o astept cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_mohi spune:

''Într-o conferin#355;#259; de pres#259; sus#355;inut#259; ast#259;zi, 18 ianuarie, la PNL Giurgiu, Lucian Iliescu a anun#355;at c#259; Ionel MUSCALU, pre#351;edintele organiza#355;ie municipale a PNL Giurgiu, a fost numit pre#351;edintele Oficiului Român pentru Adop#355;ii – ORA, func#355;ie cu rang de secretar de stat în Ministerul Muncii.''

Uite o stire care ne intereseaza pe toate,cine stie poate se va schimba in sfarsit ceva in legea minune din aprilie 2012.
Doamne ajuta !! numai bine tuturor. Mult succes Dacris , sper sa fie copilul mult asteptat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacris77 spune:

denisa, gps-ul barzei ii s-a terminat bateria si am asteptat un pic sa se incarce si a venit. l-am vazut pe baietel. se afla in apropierea orasului meu si am ajuns repede la apt maternalei unde locuieste cu multi membri ai familiei ei. el este foarte frumos, delicat si bland. are pielea alba ca laptele, parul saten-blondut, ochii caprui. merge de-a busilea, era obosit caci nu a dormit asteptandu-ne. noi cu teama in san sa nu aiba urmarile bolii mamei sale, ne-am uitat indelung la el si parea in regula, reactiona la tot ce e in jurul lui. am inceput sa ne jucam cu el. i-am daruit o jucarie care zornaia puternic si era interesat. mai avea o minge pe care o mutam cand la unul cand la altul si se ducea dupa ea. l-am luat des in brate si accepta fara retineri, erau momente cand ma privea indelung, ganditor si in liniste, chiar daca erau atatia oameni in jur ce pareau invizibili. maternala si familia acesteia il iubesc sincer pe copil. sotul meu a ramas inmarmurit de cum ma privea baietelul. mi-a placut de el, ramane sa ne convingem amandoi de sanatatea lui, sentimentele mele sunt in bulversare. si acum la cateva ore dupa intalnire, imi miroase a pielea lui proaspata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iridessa spune:

Dacris, ce dezamagire, sa nu poata merge AS si sa trebuiasca sa amanati intalnirea! Daca este copilasul vostru, veti sti! Doamne ajuta sa fie bine!

Sandy, Welcome to the Club! Si implinire ca mamica in scurt timp!!!

QiaoBing, vorbiti, vorbiti si iar vorbiti! Discutati pe toate fetele, pana va iesi la suprafata calea dorita de amandoi.

Mergi la inceput