Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *456*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

am citit din urma>
1. am vazut ca s-au incins spiritele cu referire la decaderea din drepturi parintesti. pai chiar bianca a spus ceva de genul ca daca il da in judecata pe R ca sa obtina custodia copilului ar insemna sa il decada din drepturile parintesti. ceea ce nu este corect, obtinerea custodiei si decaderea din drepturi sunt doua chestiuni juridice distincte. de aici a pornit apoi discutia si ne-am exprimat fiecare...
2. lipsa de spatiu cred ca este o problema generala indiferent de unde/cum/cu cine locuiesti. noi avem trei camere dar tot facem permutari de haine groase/subtiri la tara la socri si inapoi cand se schimba anotimpurile. dulapurile sunt pline si nu doar in dulapuri ci si pe dulapuri. e plin de cutii, cosuri etc. iar jucariile ne-au invadat...
la noi sufrageria e camera in care se desfasoara aproape toate activitatile si unde doarme tati. eu si C dormim in dormitorul mare iar dormitorul mic e invadat de jucarii, dupa cum spuneam. iar patul de acolo e facut ca sa doarma C si tati nu prea incape.
3. scuturatul/leganatul bebelusului. eu nu am avut nevoie de leganat. Crina era multumita daca era in brate pur si simplu. alaptatul insa era un moment de perfecta liniste si apropiere intre noi in care nu trebuia sa se miste nimeni si nimic
eu ma gandesc insa ca scuturat se refera la ceva serios...am vazut de curand tehnicile alea de yoga pentru bebelusi in care ii arunca si invarte si tot asa. ceea ce povesteste ramona nu imi pare periculos.

gigelica, sa te tii tare daca asa crezi tu ca este bine pentru tine. faci un exercitiu de vointa?

va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Gata, Ilinca, Am rezolvat pofta copilului. Pe fb. In pozele cu tine te-a caracterizat ca fiind "pisica lui Manole"

Poze Raru
Poze noi

IULIA va invinge CANCERUL

Rares Rarisel cel mai frumusel



Daca-ti zic ca de vreo 2 saptamani Sophia are o obsesie cu pisicile, adica ori face ea pe pisica, ori zice ca-s eu pisica:)) Cel mai des se transfigureaza ea in pisica fara avertisment: se pune in 4 labe, ni se freaca de pantaloni, miauna si daca intind mana vine si-mi linge din palma:)) Alta data imi zice mie:"hai la mine, pisica!":)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Eu mananc seminte de dovleac, invelite in ciocolata. Vroiam sa fac o supa dar n-am nici ceapa, nici praz. Se poate fara?


Keutu cheliutu


Iti vine sa crezi ca eu initial mi-am imaginat seminte cu coaja trasa-n ciocolata?:)) Presupun ca doar miezul e in ciocolata, nu? Desi ar fi misto sa sugi intai cioco de pe ele si apoi sa le spargi, sa fie distractia "clasica":)))
Mai are Keutu fobie de olitza/wc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

In viziunea mea, sufrageria ar trebui sa aiba ca element central si ne-aparat necesar o masa. Ceea ce noi nu avem... avem o masuta de cafea, la care ce-i drept mai mancam... de dragul TV. Asa aveam la mama acasa, in sufragerie aveam masa, la care mancam... "sufragiu universal" n-aveam... De-aia ma gandesc ca nu prea corespundem din punctul asta de vedere...

Pe de-ala parte denumirea de "living" mi se pare tare pretentioasa si iar nu mi se pare ca am corespunde... la dimensiuni, ca nu-i kiar asa de mare. E drept ca ce aveam acasa la mama era kiar mai mic, dar ii ziceam "camera de zi", adik tot aia, dar pe romaneste.

Dar nah, acum nu avem decat 3 camere, asa ca am facut 2 in 1.

Cred ca totusi in cazul nostru "living" ar fi mai potrivit, daca as fi eu mai englezita.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ilinca, nu stiu, a tot fost bolnav, nici n-am mai incercat. Dar eu cred ca are legatura cu mirosul. V-am zis ca unoeri, seara, barbatu-meu ksi mai pune pe o chifla niste sunca si o felie de cascaval si o pune cateva secunde la microunde. ei bine, keutu mereu fuge din camera si face de zici ca acum vomita. La un moment dat se juca pe telefonul lui taica-sau, nu era atent la ce se intampla, dar dintr-o data a vazut ca-i vine sa verse, desi nu ridicase privirea din tel. Maine facem analize de sange. Fetele care ati facut, va rog invatati-ma cum sa-l pregatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

ultima data i-am facut analize la sange acum un an, 11 luni defapt. nu am pacalit-o in nici un fel. i-am explicat ca o sa ii i-a sange din manuta cu un ac dar nu o sa o doara decat f putin dar este foarte important ca sa vedem daca are destule vitamine in corp si daca este sanatoasa...
avantajul a fost ca asistenta era o verisoara pe care o cunostea. pe masa avea si un bol cu bonboane si i-a dat apoi sa isi aleaga.
nu a plans deloc. a fost foarte curajoasa.
in schimb erau acolo doi baietei care urlau. Crina s-a speriat de cum faceau aia mai mult decat de procedura in sine.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Silvi, nici eu nu vreau sa-l mint.
Mi-am amintit ca prietena de la gradinita a nepoatei mele, s-a dus sa-si faca analizele la sora-mea si i-au povestit apoi asistentele, cum aia mica tipa cat putea " ajutor, sa vina politia, sa vina politia!". Toata policlinica s-a distrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salutare!

Kea nu te-am vazut online pe mess si d-aia scriu aici.
Vezi ca s-ar putea sa gasesti in farmacii o crema care se pune pe piele inainte sa se ia sange, tocmai ca sa nu-l doara. La noi se numeste EMLA CREME si se da numai cu reteta. La voi cred ca se cheama altfel pt ca stiu ca a trimis una din fete (dar nu stiu daca de la odiseea noastra) Cameliei pt. Iulia.

Si apropo de asta, si eu i-am luat sange Mariei sapt trecuta caci are ganglionii limfatici din zona cervicala si inghinala mariti de vreo cateva luni si nu mi s-a parut normal. Ieri am primit diagnosticul: MONONUCLEOZA (SCHLAFKRANKHEIT). Inca sunt socata!!! Inca nu-mi vine sa cred pt ca nu prezinta nici una din simptomele despre care am citit pe net. Mai investighez...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Magdy, multumesc! I-am scris acum Cameliei.

Acum nu stiu daca visez, dar parca si una din fetele din Italia scrisesera mai demult despre asa ceva. Sau iar incurc borcanele? Si tratamentul in ce consta? Din ce am citit, boala asta apare mai mult la adolescenti, cum naiba sa aiba Maria asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Kea, Ilinca nu a avut probleme cu noi decat cand a fost racita si nu am lasat-o sa intre la sora-sa. Atunci nu ne-am putut intelege cu ea deloc. In rest nu are nici o problema, ma ajuta la orice o rog legat de sora-sa, sta cu ea, intreaba o mie de lucruri legate de ingrijire ei.... ieri de exemplu am avut o zi naspa, ca am trecut pe langa niste caise uscate si tuta cum sunt, le-am si mancat desi stiam ca nu-i priesc. si ieri a plans saraca toata ziua. Efectiv amlasat-o din brate cat am facut pipi, dar chiar imi era de ajutor sa stiu ca ilinca sta cu ea si ii vorbeste, chit ca asta mica tot urla :))))



Mergi la inceput