Photoshop tutoriale incepatori

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Adi iti multumesc pentru sfaturile pretioasevoi incerca sa fotografiez cosmeticele in mediu natural si bijuteriiile la fel sper sa iasa niste poze mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

In lumina naturala puternica sau cu o lampa puternica aproape. Si fundalul sa nu fie pe textile sifonate sau cu tot felul de pliuri sau cute, mai ales la bijuterii nu e ok deloc( http://alinahandmade.blogspot.co.at/2012/02/bratara-handmade-lovely.html. Ai o fotografie a unei bratari pe o masa de lemn sau furnirata,ma rog (http://alinahandmade.blogspot.co.at/2011/10/bratara-handmadeautumn.html), blitzul straluceste in suprafata mesei si eclipseaza bijuteria, esti atras de pata de lumina, de suprafata mare a fundalului, si apoi de bratara, care aproape se pierde in desenul furnirului. Nu mai spun de fire de praf, de par sau scame ( nu le-am vazut in pozele tale, in general vorbesc).
Eu pentru bijuterii as alege suprafete mate din material tare, care nu se sifoneaza.Cand vezi ca un colier e pozat pe o panza sifonata, nu prea convinge, impactul vizual nu e creat numai de bijuterie, dar si fundalul vinde produsul.
Nu e o critica...sau e, dar e una constructiva, sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Julia iti multumesc pentru critica constructivasi iti multumesc si pentru exemplele datevoi pune in aplicare sfaturile tale legat de photoshop sper sa il invat cat de curand macar bazele adica cum sa tai o poza, cum sa mai adaug lumina sau sa mai iau din lumina pozei respective cum sa scriu pe poza respectiva dar sper sa reusesc deocamdata laptopul meu nu vrea sa ma lase sa utilizez photoshopul.
In continuare va astept cu criticii si sugestii despre ce si cum as mai putea invata acest program

Mergi la inceput