Burtici cu stelute de iulie-august ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui!
Multumesc fetele pentru sfaturi de greata. Ieri s-au diminuat in intensitate si aseara chiar au disparut complet.Am baut ieri o cana de ceai de ghimbir si o jumatate de menta. Cred ca nu am exagerat. Azi sunt terminata. Am fost la serviciu, la birou, de la 9.00 la 14.00, dupa care am venit acasa cu durere de spate. Nu stiu ce ma fac maine. Sa se obisnuiasca organismul cu asta? De azi sunt si singura acsa asa ca nu are cine sa imi dea mancare...cred ca mananc niste fructe si ma bag in pat.
Pupici

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor

am ajuns si eu pe acasa de la munci

in primul rand LA MULTI ANI IOANE SI IONI !

eu ma simt asa de obosita , nu imi vine sa cred ca m-a extenuat o zi de lucru , asa ca am luat atitidine , mi-am luat concediu saptamana asta , si voi vedea cum fac cu celelalte , mai scld eu cumva zilele...

paula

eu personal am crezut ca l-am simtit pe bebe , dat dupa doua zile am avut aceeasi senzatie si deasupra buricului , unde nu prea e bebe , inca nu stiu sa il simt

happy eu am realizat ca daca nu beau multe lichide dupa ora 10 , rezist pana le la 6-7 dimineata ceea ce e foarte ok zic eu ,

dar cu somnul ,atata ma foiesc in pat , mai ales cand ma intorc de pe o parte pe alta , am impresia ca-mi atarna burta si trebuie sa-mi bag o pernita sub ea.

eu am saltat DT asa ca ma pregatesc de TT , ce sa fac daca a cazut intre sarbatori

mariabcf la ce ai imunitate nu are rost sa le mai refaci , ai grija la toxo , nici eu nu am imunitate la toxo si spal bine fructele , legumele si carnea o gatesc bine , adica ca noi romanii , nu pap biftec sau alte preparate cu carne cruda sau semicruda

pupici la toate

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna seara!
Am ajuns si noi acasa. Gata concediu, gata sarbatorile...de maine revenim la rutina .
Referitor la "cum se simte miscatul lui bb": la prima sarcina am simtit cum zicea Anca, ca un fluture in stomac. probabil mi-am dat seama greu, imi amintesc ca a fost in jur de 16-17 sapt.Acum le simt ca un ghiont. Daca o mai fi pe undeva si acel fluturas inseamna ca m-am nesimtit intre timp. Simt numai ghionturile. Astazi de ex nu am simtit nimic. Dar inca nu m-am asezat cu burta in sus. Atunci e momentul lui.

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Nu mai editez, mai completez.

Fetelor cu greturile nu va impacientati..sunt sarcini si sarcini.
Unele nu au greturi deloc, alte o perioada scurta de timp iar la altele dureaza 9 luni. Tre sa gasiti ceva sa va calmeze si in rest optimism .
Mie cele 3 sapt de greturi mi s-au parut nasoale dar au trecut repede . mi-au fost de ajutor telemeaua, clementine/mandarine , litri de limonada si apa minerala.
Apropo: ne face rau apa minerala?

Acum m-am lasat dar am baut multa intr-o anumita perioada. Si va zic ca inainte de sarcina nu puneam gura ca mi se umfla gatul.

14 saptamani

Mergi la inceput

ele nu cred ca apa minerala ar face rau , eu una nu pot sa beau ca ma balonez enorm si ma doare burta , dar daca o suporti nu vad ce e rau la ea

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vevenita spune:

una e ablatie de TPSV,una e ablatie de fibrilatie si alta e ablatie de extrasistole.gravida nu face niciodta ablatie si in rest numai daca indica medicul si in centru unde se face cu succes.exista risc ptr orice interventie pe inima .spun din experienta si meserie.

Mergi la inceput

Olimp ma gandeam sa nu favorizeze retentia de apa.
Spre final la prima sarcina , ma umflasem ca un balon. Imi crescuse marimea la pantofi cu 3 numere, tensiunea de la 10.5 se facusem 16.8.
Nu bausem apa minerala. Mancasem in primul trimistru de sarcina numai gogosari si castraveti in otet sau murati.

14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Ce fac burticile? Eu acum m-am trezit, am tras un pui de somn de la 18:3 pana acum si acum m-a trezit sotul ca e ora de Clexane . Referitor la greturi : eu nu am deloc . La inceput am avut doar o usoara senzatie de greata , dar de 3 zile a disparut. Singurele mele simptome de sarcina sunt: somn mult si sanii grei.

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot. 7+

Mergi la inceput

ele eu de pe acum am probleme cu tensiunea dar iau tratament , dar dr cardioloaga mi-a interzis muraturile de orice fel si alimentele sarate, poate din acest motiv ai avut si tu probleme cu tensiunea

14 +

Mergi la inceput

ah maria ce bine o duci , acum si eu sunt mai bine in privinta greturilor , s-au mai diminuat !

maria cand mergi la Nicorici ?
eu maine la 8 dimineata

14 +

Mergi la inceput