Burtici cu stelute de iulie-august ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp m -a chemat in 8 sau 9 ianuarie , ramane pe Miercuri pt ca maine sunt toat#259; ziua la lucru .

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot. 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria ok

nu ti-ai rezolvat inca ture de 8 ore si asa e obositor

eu ma retrag la patut caci mi-i se inchid ochii

fetelor

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp la lucru nu vreau sa le spun pana la 12 saptamani . Luna aceasta trag asa , am un program lejer luna aceasta . Iar din Februarie la 8 ore si fara ture de noapte. noapte buna

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot. 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna dimineata dragi mamici.

Vin si eu cu vesti bune. Am fost aseara la control,l-am vazut pe puiutul meu,este bine,se dezvolta bine,are 13 sapt si 2 zile dupa ecografie.
In rest am un hematon care speram ori sa se curete singur,ori macar sa nu faca probleme.
In legatura cu durerile mi-a spus ca daca mai continui sa am dureri tot asa mari va trebuii sa ma interneze o perioada in spital sa-mi mai revin.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Sunt la munca.

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

buna dimineata

oh mony bata-le sa le bata de dureri ! ai grija de tine , ma bucur ca e bine bebe

maria priceput ! bine ca ai parte de o luna mai lejera ...

ele te cred

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata!!
Am inceput munca si nu am cum ce sa ma imbrac. Nu mai imi sunt buni pantalonii, ma strang la burta si mi-e frig sa ma imbrac in rochite!!
Si nici nu-mi vine sa-mi cumpar pantaloni din aia de gravide pentru 2 luni, ca alta sarcina nu o sa mai fie si din primavara imi iau iegari si rochite mai largi. La sarcina cu Raul nu mi-au fost bun panatlonii in martie de abia, sunt cu 2 luni inainte...aveti solutii?

Mony, ma bucur pt vestile bune!! Pt hematoame tb sa iei ceva medicamente, sau se resorb singure? Dar ai dureri mari de burta? De care?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

paula eu nu am mai rezistat si mi-am luat pantaloni de gravi ma strangeau prea tare si i-am cumparat. Solutii...la noi cel putin se gasesc iegari grosi grosi pentru gravide , nu stiu , ia-ti body , trage pantalonii peste si leaga-i cu elastic peste burtica , pune o bluza lunga peste , stiu eu , ai grija sa nu-ti fie frig la burtica.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, fetele!!
Si eu tot la munci..si cu gandul la

Olimp, eu nu pot sa nu beau apa. daca nu beau, nu pot sa adorm. Si, pt ca tot vorbeati pe aici, de vreo saptamana nu mai beau decact apa minerala aproape. Eu care inainte nici sa nu o vad... asa ca fac ture toata noaptea

Paula, eu la serviciu vin in rochite, dar imi iau dresuri si pe deasupra colanti, pe care ii dau jos la serviciu. Pantaloni la serviciu nu am mai purtat de vreo 2 luni, pentru ca nu mai suport nasture pe burta, nici macar slit desfacut... Iar pt timpul liber, mi-am luat 2 perechi de colanti masura mai mare, ca sa nu ma stranga peste burtica (speciali pentru gravi nu am gasit) si ii port cu cizme inalte si bluze laaaaaargi si chic . Am probat si eu o pereche de pantaloni speciali si nu am suportat burtiera aia nu stiu ce o sa ma fac mai incolo.... ca sa nu mai vorbim ca hainele de gravi arata de parca esti bolnava sau te calugaresti....

In alta ordine de idei, maine ma duc sa imi vad puiutzul!!!! Este eco de DT. Tineti-mi pumnii!!!

Va pup

Happy_Ama 12+

Mergi la inceput

happy bafta cu Dt sa si ne aduci vesti bune

eu iegari mai mari decat cei normali pentru mine nu am gasit nici-pomeneala noroc cu cei speciali de gravide , la dimensiunile mele mai greu as gasi ceva mai mare

apa - nici la mine nu merge decat amestecata cu suc de mere natural 100* si asa merg si la baie

eu vineri merg la eco sa-l vedem pe bebe ..parca e o eternitate pana atunci

14 +

Mergi la inceput