Bravo Aschiutza! Felicitari tuturor mamicilor! #52

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

In stilul deja consacrat, iar panica pe capul meu din cauza cantarului. 90g
intr-o saptamana este ingrijorator. Maine ma duc cu ea la dr Georgescu de la medlife ca am reusit sa fac programare. Vreau sa ii facem analize de urina si apoi sange daca va fi cazul. Sa vedem despre ce e vb. Am asa o senzatie de deja-vu. Trec prin aceleasi momente cum a fost la Nati. Identic. Si asa am sperat de tare ca de data asta va fi altfel...

Gata si cu planificarea datei botezului. Ramane pe 2 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Geani80

intr-o saptamana este ingrijorator. Maine ma duc cu ea la dr Georgescu de la medlife ca am reusit sa fac programare. Vreau sa ii facem analize de urina si apoi sange daca va fi cazul. Sa vedem despre ce e vb. Am asa o senzatie de deja-vu. Trec prin aceleasi momente cum a fost la Nati. Identic. Si asa am sperat de tare ca de data asta va fi altfel...

Offff Geani,nu stiu ce sa iti mai zic.
E aiurea ca eu ma ingrijoram ca al meu ia prea mult si tu saracuta din contra.Lasa ca va faceti voi mari,asa a fost si vara-mea cand era mica si acum la 23 ani e slimfit,asa e felul ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Citat:
citat din mesajul lui Geani80

Offff Geani,nu stiu ce sa iti mai zic.
E aiurea ca eu ma ingrijoram ca al meu ia prea mult si tu saracuta din contra.Lasa ca va faceti voi mari,asa a fost si vara-mea cand era mica si acum la 23 ani e slimfit,asa e felul ei.

Dana, mami fericita de minune Sebastian 03.12.2012

Si eu am fost aschie pana pe la 25 de ani... Pe urma m-am mai rotunjit :)
Asa or fi si mandrele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

In primul rand LA MULTI ANI pe 2013, un an nou minunat si cu sanatate si bucurii!

Am si eu ceva timp de omorat, ca l-am adus pe Stefan la un birthday party la MacDonald's si stau sa il astept. Noroc ca au wi-fi, sa nu ma plictisesc. N-am mai avut atat de mult timp de nu stiu cand. Va citesc cand apuc, dar de raspuns nu prea reusesc, ca uneori n-am nici o mana libera.

ASCHIUTA, mult succes!!! Doamne-ajuta! Te asteptam sa stingi lumina, vorba Menei

De bine ce ma laudam ca nu avem colici (nici unul din ei n-a avut), acum 2 seri am avut un episod de urlat 2 ore in continuu, orice i-as fi facut. La san, in brate, cantat, leganat, orice! Am stat si m-am gandit ce am bagat nou in alimentatie, desi va spuneam ca eu nu ma feresc de nimic, si mi-am amintit ca in ziua aia mancasem niste ananas. Destul de mult, ca era copt si mi-a placut. Sa fi fost de la el sau nu, nu stiu. Nici nu stiu daca au fost colici, ca nu se chircea, doar urla ca taiata. A adormit pana la urma intr-un leganus bouncer unde o pun eu in timpul zilei. Si am lasat-o sa doarma in el pe pat, ca mi-a fost frica sa n-o ia de la capat. Deci fetele care va luptati cu colicile, respect! Mie mi s-a parut cumplita experienta. Sa urle asa si sa nu stii ce sa-i faci sa-i alini suferinta, groaznic.
In rest e bunuta, e mai activa acum, nu mai doarme chiar toata ziua, dar inca are f mult reflux, ma dispera uneori, ma intreb ce-i mai ramane in stomac, la cat regurgiteaza. Nu stiu vitamina D daca ii sta in stomac.
Azi am avut si noi prima vaccinare, i-am dat de febra preventiv, sper sa fie OK. Normal ca acum doarme langa mine in carut, ca nu plec nicaieri fara ea. Am iesit ca fetele in oras

Noi avem botezul weekendul viitor, deci suntem in febra pregatirilor, am gasit si eu un fotograf, sper sa fie bun, e un roman care cu asta s-a ocupat in romania. Mi s-a parut de treaba.

ARY, cum te descurci? Aveti ajutor? De pe 22 ramanem fara ajutoare, deja imi fac in cap planul de bataie, cum sa ma organizez, dar socoteala de acasa nu prea are legatura cu cea din targ, asa ca vom vedea. Deja mi-a pus soacra in congelator 2 cratite cu sarmale semi-fierte, si imi mai face cate ceva pana pleaca, sa am in caz de urgenta. In principiu nu-mi fac probleme, sper sa ne descurcam. Dar prea m-au rasfatat mai intai mama 6 luni, apoi soacra inca 6, mi-am iesit din mana.

GEANI, n-o mai cantari tu, lasa numai pediatrul. Linistea ta e f importanta, iar daca tu o vezi OK, nu ai de ce sa iti faci probleme.
Asa e, cand vii acasa cu bebelusul, copilul tau care pana atunci ti se parea micut, ti se pare IMENS deodata!

MAMI_de2, foarte bine ia Ivan pt un copil alaptat exclusiv la san, bravo, vezi, iti faceai probleme degeaba cu alaptarea inainte sa nasti! Felicitari! Am vazut si filmuletul, super

Va pup, ca s-a terminat petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Da Danaaa si al meu e un grasan :))
sunt tare curioasa acum la 2luni cat mai are... ca acasa nu il cantaresc deloc..vreau suprize cand ajung lunar la pediatru :))insa nu m-as mira sa aibe vreo 6 kile la ce falcute are:X

si fetelor mai am nitel si facem 2 luni, oare e normal sa pape si acum asa des? tot la 2 ore i se face foame, uneori si la o ora jumate se trezeste...mai ales noaptea imi vine sa ma urc pe pereti, efectiv dintr-o ora jumate intr-o ora jumate pe ceas se trezeste sa pape..nu cred ca papa ff mult ca nu sta mult la san: maxim 10-15 min,cred ca mai mult de sete insa e destul de epuizant sa ma trezesc asa des ...of asta e..macar sa fie normal papatul asta asa des.. si sunt tare fericita ca nu avomat pana acum aproape deloc..de vreo 3 ori a dat afara ce ramasese dar cantitate f mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Dragele, sa va spun regula pe care o am in cartea meadespre papa:
bebele trebuie sa pape zilnic suma rezultata din: primele 3 cifre din greutatea lui + 250 ml.

va pup, ca se trezete sa manance, e 0.40, doarme dus de la 20.40:)
!!!
aaaaa si sa nu uit, azi am alergat de am innebunit,toti 3, cu pui cu tot, dar am rezolvat tot ce am avut de rezolvat:il botezam pe strumful Nicholas pe 9 februarie, Doamne-ajuta!
Ieri ne-am hotarat, am dat ceva telefoane si azi am rezervat restaurantul, am vorbit la biserica, am comandat cruciulitele (superbe!) si marturiile. Ne mai trebuie invitatiile (mergem luni) si baloanele pt mese.

va puuuuuup, mamici si strumfi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

M-am intors de la spital , aveau azi atitea nasteri (deja 6, al saptelea era pe drum si asta la doar 3 sali de nastere) si camera de asteptare era plina cu alte perechi, incit mau programat pe marti.

Asa ca va tin in suspans cu inchiderea luminii, vad . Mai aveti rabdare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Aschiutza avem rabdare mamico,cum sa nu avemIti facem si galerie daca ne anunti din timp

Geani te asteptam cu vesti despre pitica

Almy iti tin pumnii cand vei ramane singurica,sigur te vei descurca de minune.

Bubu mai aveti colicii?

Mergi la inceput

Buna, fetelor!

Am fost la spitalul de pediatrie medlife, la dr miruna georgescu. A zis ca fetita arata f bine, cu greutatea intr-adevar se poate si mai bine dar sa nu ne panicam, ci sa o luam sistematic. Eu am avut o banuiala ca e putin deshidratata ca i-am simtit fontanela putin adancita, iar dr mi-a confirmat. I-a facut testul cu pielicica de pe burta. Sta putin pliata cand o strangi intre degete, in loc sa fie elastica. Asadar, ma voi mulge si ii voi da cu biberonul ca sa ma asigur ca mananca suficient. Daca nu am lapte suficient, completam cu lapte praf topfer lactana. M-am mai imbarbatat si nu mai sunt asa trista ca nu reusesc sa fac treaba f buna cu alaptatul. In final, important este sa-i fie ei bine si fac tot ce trebuie pt asta. E nevoie de lapte praf, ii dau si gata. O sa ma mai apuce una alta, dar voi trece peste ele cu gandul ca e spre binele micutei.
Daca tot nu ia in greutate cum trebuie chiar si dupa toate astea, atunci facem alte investigatii gen sumar urina, analize sange. Eu cred totusi ca fetita nu are nici o problema, doar ca nu se alimenteaza bine.

Cam asta. O sa fie totul bine! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Aschiutza tinem pumnii!

Geani ma bucur sa aud, curaj, sunt sigura ca totul va fii bine!
O duminica faina va doresc!

Mergi la inceput