Gradinite in Constanta
Nu stiu daca mai e postat pe undeva acest subiect - sper ca nu !
Noi intentionam sa ne mutam (serviciul) in Constanta anul viitor in primavara . Vreau sa spun ca am vazut Constanta doar cand am trecut in drum spre litoral asa ca nu stiu mai nimic despre acest oras.
Daca e cineva din Constanta care ma poate ajuta in acest sens -gardinite , de preferinta cu orar prelungit si probabil in zona Dacia sau Centru - as fi mai mult decat fericita. Fetita mea are 3 ani iar eu sunt insarcinata in luna a 8 -a.E un pic complicata situatia ca nu va avea cine sa umble, sa se intereseze de toate.
De asemenea as fi interesata si de pretul unei bone pentru ca nu voi putea sta in concediu foarte mult timp - tot din cauza serviciului.
Multumesc pentru orice informatie si multa sanatate tuturor
Raspunsuri
marimadalina spune:
Buna, eu sunt din Ct si am baietelul la gradinita Piticot (este in parcul Tabacariei, la o statie de tramvai de Dacia si este particulara, are program prelungit). In zona in care doresti mai sunt si alte gradinite,de stat si particulare, dar nu stiu prea multe despre ele. Uite un site care sper sa-ti fie de folos www.grainiteconstantene.reality.ro
Sunt in Ct cateva gradinite particulare care iti asigura si transportul pt copil iar tariful pt program prelungit variaza intre 80-140 euro.Pt. bona pretul ar fi intre 1 500 000 si 3 000 000.
Multa sanatate!
Bi spune:
quote:
Originally posted by marimadalina
Buna, eu sunt din Ct si am baietelul la gradinita Piticot (este in parcul Tabacariei, la o statie de tramvai de Dacia si este particulara, are program prelungit). In zona in care doresti mai sunt si alte gradinite,de stat si particulare, dar nu stiu prea multe despre ele. Uite un site care sper sa-ti fie de folos www.grainiteconstantene.reality.ro
Sunt in Ct cateva gradinite particulare care iti asigura si transportul pt copil iar tariful pt program prelungit variaza intre 80-140 euro.Pt. bona pretul ar fi intre 1 500 000 si 3 000 000.
Multa sanatate!
Iti multumesc mult de raspuns. Am vizitat site-ul recomandat insa recomandarea unui parinte e mult mai mult ca orice reclama . In plus nu au afisate "tarifele". Poate poti sa-mi spui mai multe despre Piticot , cum ii place baietelului, cum ti se pare ca sunt ingrijiti, pretul , efectueaza transport pt.copii , etc .
Sper ca nu sunt prea insistenta
marimadalina spune:
Baietelul meu are 3 ani si este cel mai mic din grupa, de fapt grupa este pt 4-5 ani, iar el este la program scurt(8,30-12,30, la ora 10,45 isi mananca pachetelul de acasa). Primul lucru de care sunt multumita este ca s-a adaptat destul de repede...ceea ce cred ca este meritul educatoarei. Spatiul si dotarea pot sa le notez cu 8-9,mancarea este foarte buna.
Tariful pt program scurt este de 40 euro iar pt program prelungit este de 60-80 euro, transportul 10euro.
Pana acum sunt destul de multumita de gradinita dar cred ca o parere mai clara o sa-mi fac la petrecerea de Craciun. Nu am vizitat si alte gradinite,nu sunt prea documentata in domeniul asta,si cred ca exista gradinite mai bune...dar nu le poti avea pe toate.