Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_K

Eu la cumparaturi nu am mai fost, ca dau o gramada de bani pe hainute pe care o sa le poarte fiica'mea 20 de minute. Si oricum are dulapul plin deja. M-a apucat tricotatul asa ca i-am facut o salopeta si acum ma lupt cu un puloveras dar nu inteleg nimic din instructiunile alea asa ca tot fac si desfac.

Fetelor, sa dea Dumnezeu ca energia mea sa fie semn de travaliu ca avem deja 39 saptamani si 4 zile asa ca.... sa vina!

te invidiez ca stii sa tricotezi, mi-ar placea si mie dar imi e ca dau fail si nu am curaj sa incerc. noua ne face buni...sa vedem ce ne aduce cand o veni la noi.

daca urcatul scarilor nu ajuta am auzit ca e foarte eficient

mami-bear 38+ cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Apropo de reduceri, desi credeam ca nu mai ajung..De obicei imi placea perioada asta nu era weekend in care sa nu ma duc sa cutreier prin magazine...acum abia mai pot sa conduc imi sta burta pe volan... Am fost doar in magazinele specializate pt baby am cumparat tot ce trebuia, am definitivat bagajul si chestiile urgente.

Crmen apropo de energie eu pana mai ieri numai in pat tb sa stau, eram fara energie si daca faceam ceva gafaiam ca un tren..azi in schimb, dintr-o data, m-au apucat si curatenia si organizarea si cumparaturi si mancare si tot....

Mergi la inceput

eu cred ca asta e linistea dinaintea furtunii, parca vedem maine- poimaine 3-4 bulgarasi . eu am un feeling ca nu mai stam mult 2in1, niciun semn, doar un feeling.

mami-bear 38+ cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Fetelor deci eu stau linistita ca eu nu am chef nici sa ma misc. Azi am trandavit aproape toata ziua, de nu ar fi pitica as sta toata ziua in pat fara sa fac nimic. Maine se duce sa stea la mama cateva zile deci leneveala.... Nici de haniutele bebelinei nu m-am apucat le las pe sapt viitoare, astept sa vad ce zice dr joi si apoi ma mobilizez.

Si eu stiam de urcatul scarilor, de la fel daca vreti sa grabiti putin lucrurile. La noi nu e cazul ca avem ceva timp de pauza .

Mamica de Ana–Adelina si 34 sapt

Mergi la inceput

Cat despre reduceri, sambata seara cand am fost la cumparaturi nu am vazut nimic care sa ma atraga, iar combinezon nu am gasit deloc pentru fetite, pentru baietei mai erau. In schimb body-urile pentru nou-nascuti mi s-au parut foarte scumpe si mare diferente intre acelasi numar la diferite magazine. Acum sper sa fi nimerit macar cateva, am luat si mai mari si mai mici. Cat despre combinezon am luat ceva mai subtire si eventual mai punem o paturica pe deasupra, s-a nimerit ca la casa sa ne faca si reducere la juma de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Da bubble, si la mine tot asa dintr-o data a venit puseul asta de energie. Dar habar nu am cat o sa ma tina... Tu cum esti, ai deja 38 de saptamani nu?

Lucky, referitor la tricotat, eu stiu sa tricotez de cand eram mica. Dar cred ca nu am mai tricotat de la 10-12 ani. Dar niciodata nu am putut sa fac chestii complicate. Acum 4,5 ani cand ne-am mutat in olanda am redescoperit tricotatul cand m-am lasat de fumat. Initial mi-a fost si mie teama ca o sa dau numai rateuri dar in principiu sunt asa de multe surse, gasesti tot felul de indicatii pe net, filmulete, etc. Si avantajul tricotatului e ca poti sa faci si sa desfaci de multe ori :d

Mergi la inceput

In schimb sunt tare multumita de hainutele mele de gravi, si-au facut toti banii si mai am de purtat la ele, mai ales geaca este super practica, toate le-am luat de la h&m.

Mergi la inceput

Si eu tricotam cand eram mai mica, acum.... le luam de-a gata.

Mergi la inceput

Mama si bunica-mea sunt maestre cu crosetatul, tricotatul, deci s-ar spune ca e in familie. Totusi, prima mea experienta cu lucrul manual (nesupravegheata) s-a soldat cu croseta infipta intre degete... , dupa alte cateva tentative de tricotat am lasat-o balta. Dc voi avea bebe super cuminte poate ma "risc" sa vad de ce sunt in stare la varsta asta, dc nu- lasam lucrul manual pt buni si stra-buni.

mami-bear 38+ cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Fetdlor l mine nu a functionat x cu Honey, poate doar asa, de placere. . .nici scarile nici nimic. . .

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 33+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput