Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ralu, felicitari!!!! bravo mami! ce harnicutz a fost bebe la venirea pe lume. ma bucur ca nu te-ai chinuit mult. hemoroizii si cusatura se vor vindeca...si eu sunt pe drumul cel bun cu ei :)

mami-papatot, katy, mami-bear, ioana, xtraordinary, greyeras, ralu,

bilantul kg la mine e urmatorul: +4,5 kg in sarcina. la/dupa nastere am dat 9 kg jos. insa mai am multe pina la greutatea normala...am inceput de la un plus mare de tot. oricum, nu e important acum...kg or sa mearga ele jos, important e sa am laptic pt bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

Da, cu kg asta este acum ce era sa facem. Eu pofte nu am avut in adevaratul sens- am poftit doar fructe, nu am mancat mai multe dulciuri ca de obicei si nici mai multa mancare in general.

Bine zici Anca, laptic sa fie caci kg o sa se duca ele.
Carmen- eu cred ca dupa o repriza din asta de activitate intensa o sa te apuce nascarea :). Esti o norocoasa cu kg...

Mami papatot- si eu tot acolo sunt, am ajus la 90 aproape caci am plecat deja cu un surplus imens de 15 kg!!! Sa vezi ce am de tras. Mai la primavara o sa ne motivam pe forum la regim

mami-bear 37+ cu Eva

Mergi la inceput

Fetelor eu nu am experienta deloc cu forumurile. Daca se pun undeva poze cu bebeii sa imi spuneti si mie cum le pot vedea .

mami-bear 37+ cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Eu am luat 9kg si sunt cam scheletica, ma intreb daca o sa fac fata nasterii sau lesin pe acolo. Toate kg sunt in jurul burtii, mainile mi-au ramas cam anemice. Dar tinand cont ca mai am ceva pana vine bebe, sper sa mai pun si eu pe mine.

32+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Baaaaaaaaaaaaai, slabanoagelea asta cu pana in 10 kg ... ce facem aici, fiecare ce-i trece prin cap? Da nu e normal asa ... cum adica ... da ce , aici e forum de gravide sau concurs de miss materna ... va rog frumos !

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 33+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot

Baaaaaaaaaaaaai, slabanoagelea asta cu pana in 10 kg ... ce facem aici, fiecare ce-i trece prin cap? Da nu e normal asa ... cum adica ... da ce , aici e forum de gravide sau concurs de miss materna ... va rog frumos !

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 33+ cu Heidi Sofia

Asa mami, sa facem ordine!! Las ca echilibram noi balanta Eu recunosc ca in ultimele 2-3 saptamani am mancat, adica de cand cu sarbatorile si zilele de nastere, dar in rest, parca m-am ingrasat cu aer. Aceleasi obiceiuri alimentare cu care inainte de sarcina nu treceam de 60 de kg. Enfin, o scoatem noi la capat.

Carmen, nu vreau sa te sperii, eu am citit ca puseele de energie pot fi un semn al nasterii apropiate www. c o p i l u l .ro/ nastere/travaliu-nastere/Semnele-travaliului-a2095.html

31+
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Carmen si eu la fel am auzit ca energia debordanta e semn ca se apropie travaliul. Asa ca mai usurel cu treaba prin casa ca o sa ai nevoie de energie la nastere.

32+ cu Tudor

Mergi la inceput

Fusei la MotherCare, iar cheltui un car de bani.... m-am invartit prin toate magazinele dupa afurisitul de fash/costum de ski, astia le-au bagat la oferta si le-au vandut pe toate...pana la urma am luat de la MotherCare unul dragut care se face si cu "craci" si fara (sac)- depinde cum inchizi fermoarele, dar scump al naibii. Aaaa si am gasit niste hainute (pantalonasi, camasi, caciulite) dintr-un bumbac ff bun care se spala la 60 grade la H&M, am ramas surprinsa.

Urasc perioada reducerilor, e fff aglomerat, dezordine, si oricum plec aproape numai cu lucruri care nu sunt la reducere....

Abia astept sa vina tati acasa sa ne distram pe seama hainutelor.

mami-bear 38+ cu Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Eu am luat 9kg si sunt cam scheletica, ma intreb daca o sa fac fata nasterii sau lesin pe acolo. Toate kg sunt in jurul burtii, mainile mi-au ramas cam anemice. Dar tinand cont ca mai am ceva pana vine bebe, sper sa mai pun si eu pe mine.

32+ cu Tudor

sa iti fie rusine

mami-bear 38+ cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Eu la cumparaturi nu am mai fost, ca dau o gramada de bani pe hainute pe care o sa le poarte fiica'mea 20 de minute. Si oricum are dulapul plin deja. M-a apucat tricotatul asa ca i-am facut o salopeta si acum ma lupt cu un puloveras dar nu inteleg nimic din instructiunile alea asa ca tot fac si desfac.

Fetelor, sa dea Dumnezeu ca energia mea sa fie semn de travaliu ca avem deja 39 saptamani si 4 zile asa ca.... sa vina!

Mergi la inceput