Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31
Raspunsuri - Pagina 7
lucky.she spune:
Eu acum am venit de la spital, unde am petrecut vreo 3.5h de monitoring, consult, iar monitoring, luat sange, urina si altele.... se speriase doctora ca avem tensiunea cam mare si m-au tintuit la un aparat vreo ora pana s-au convins ca e ok.
Si noi dam semne de pregatire, colul e deschis un picut dar a zis ca nu se intampla prea repede. Avem cam 3kg, eu speram la mai mult dar nu ma mira si eu am avut 2.9 nascuta la termen...
Am luat cam 15kg in greutate, cu sarmalutza si carnatul de Craciun cu tot, eu cred ca e rezonabil. Voi o duceti mai bine sau mai rau cu kg?
Maine facem 38s
mami-bear 37+ cu Eva
Carmen_K spune:
Bravo Ralu! Bun venit Robert!
Super nastere, uite asa ne dai si noua sperante :)
Inca o data felicitari!
Katy82 spune:
Ralu felicitari! Nastere asa vreau si eu. Bine ai venit bebe Robert.
32+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
ralu_15 spune:
E, a fost rapid, dar intens :D. Doua cusaturi si hemoroizi care ma dor muult mai rau decat cusaturile... bbebe a mancat, a dormit si noi suntem zombi..
In cazul in care mai are cineva probleme cu sfarcuri plate sau inverted, la mine functioneaza nipple shields, niste "sfarcuri" de silicon. Fara ele nu cred ca as fi reusit sa alaptez..
Ralu 38+ cu
mami_papatot spune:
Ralu, sa stii ca te suspectam dupa absenta de ieri-alaltaieri!
Deeeeeeeeci:
FELICITARI MAMICO!
Bebe Robert grasunel, manca-l-ar mama e el!
Daca mai statea pana la 40 de satamani cred ca se facea cat un purcel rozaliu! Asa ca esti norocoasa ca ai scapat cu doar cele 2 cusaturi, la 3.9 kg.
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 33+ cu Heidi Sofia
mami_papatot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucky.she Eu acum am venit de la spital, unde am petrecut vreo 3.5h de monitoring, consult, iar monitoring, luat sange, urina si altele.... se speriase doctora ca avem tensiunea cam mare si m-au tintuit la un aparat vreo ora pana s-au convins ca e ok. Si noi dam semne de pregatire, colul e deschis un picut dar a zis ca nu se intampla prea repede. Avem cam 3kg, eu speram la mai mult dar nu ma mira si eu am avut 2.9 nascuta la termen... Am luat cam 15kg in greutate, cu sarmalutza si carnatul de Craciun cu tot, eu cred ca e rezonabil. Voi o duceti mai bine sau mai rau cu kg? Maine facem 38s mami-bear 37+ cu Eva |
Lucky, eu, pentru ca am fost foarte atenta ce mananc vreo 3 saptamanai inainte de Craciun, reusisem sa "ma aduc " de pe 6 dec pana pe 24, de la 86.6 pana la 84.5 in ajun ... ca trecusem de la dulciuri si aine la greu la multe ciorbe, fructe, salate cu gratarel/carnita in diferite forme ... dar cu dsarbatorile m-am intors la 89 Kg de imi vine sa mor ... in total 16 kg dar mai am muuuuuuuuult si nu as vrea sa mai iau mai mult de 2-3 kg ... de azi ma intorc iar la cirobite si multe fructe, dar mai ales renunt la dulciuri ( as fi facut-o de ieri dar cu o Ioana in casa a trebuit sa papalesc si eu una alta ) ... oricum, sunt bine, la Honey am luat 28 de kg ...
Scopul meu este sa ma internez cu 90 de kg maxim, ba chiar un 89.9 m-ar ajuta f mult "pishihologic ".
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
greyeras spune:
Si eu sunt curioasa la cate kg am ajuns, inainte de sarbatori luasem 10, sigur am sarit pragul dupa atatea bunataturi si nici nu m-am abtinut de la nimic.
Mamica de Ana–Adelina si 34 sapt
ioana_55 spune:
Ralu, felicitari mamico!!!!! Sa va traiasca bb grasunel, sa fie sanatos!
Eu sunt pe plus cu 18 kg , limita impusa de dr. era de 15 pana la sfarsitul sarcinii, nici nu vreau sa aud ce o sa-mi spuna la urmatoarea consultatie. Dar ce sa faci, cu atatea zile de nastere, toata familia e nascuta iarna .
31+
Doamne ajuta
mami_papatot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_55 Ralu, felicitari mamico!!!!! Sa va traiasca bb grasunel, sa fie sanatos! Eu sunt pe plus cu 18 kg , limita impusa de dr. era de 15 pana la sfarsitul sarcinii, nici nu vreau sa aud ce o sa-mi spuna la urmatoarea consultatie. Dar ce sa faci, cu atatea zile de nastere, toata familia e nascuta iarna . 31+ Doamne ajuta |
Ioana, macar de acum inainte sa ai grija ... eu de azi am trecut pe salata intensiv, fructe , iaurturi, ciorbite/supite ... doar ce am apat micul dejun : salata de castraveti, rosii cherry, iaurt de bivolita, sunca, sare, piper si usturoi + suc de portocale+ 1 feliuta de painica magica . Acum sunt full! Nu-mi mai trebuie niciun dulce si am pe unde te uiti ...
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Carmen_K spune:
Ralu, la mine functioneaza la hemoroizi crema cu lidocaina, si a functionat imediat ce am folosit. Si eu ma astept sa ca dupa nastere sa imi apara si mai multi, de fapt moasa mi-a spus ca la nastere sigur ies inca 2-3 de control asa. Eu am lidocaine 3% vaselinecreme DMB.
Fetelor eu la kg stau bine, am luat 7.5 toate si astea doar in trim 2. In ultimele 3 luni am mai luat sub jumatate de kg.
Eu incep sa nu prea mai am rabdare, fiica-mea nu da niciun semn ca are de gand sa vina. Ma tot amagesc gandindu-ma ca de fapt nu tre sa dea niciun semn, ca poate sa se intample in orice moment. Insa in rest ma simt bine si de ieri incoace mai sunt si plina de energie nevoie mare. Ieri daca nu am urcat scarile pana in pod si inapoi (2 etaje) de minim 10 ori, am calcat, am spalat covorasele de la baie, mi-am asteptat sotul cu masa, am facut si prajitura...nu am mai avut atata energie de prin luna a saptea.