Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianfeb2013

Citat:
citat din mesajul lui ioana_55

Eu astept cu nerabdare eco morfo pe 10, sper ca bb sa se fi intors cumintel cum trebuie, ca data trecuta statea pe laterala

31+
Doamne ajuta i

Si eu tot pe 10 am morfo !!!!!!Eu al simt ba pe orizontala ba pe verticala, inca are loc sa se suceasca!!!!

Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user

Si eu tot pe 10!!!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 32+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Azi la 13:24 si 13:25 au venit pe lume Elena si Costin, cu greutati de 2950 si 3220, lungime 49 si 53 cm , gemenasii de Diancic2002!!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 28+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Wow 6 kg si de bblusi pufosi! Mami, chapeau! Sanatate multa tuturor, deh, gasca mare, nu gluma!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 32+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Felicitari Diancic si Tweetishor. Recuperare usoara si bebei sanatosi si papaciosi.

Aschiutza cum mai esti? A mai coborat bebe?

Noi in continuare la fel azi incep saptamana 39, abia astept sa vina bebica.

, weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Carmen ce putin mai ai, nastere usoara si recuperate rapida.

32+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Am uitat sa va spun. Ieri am fost si eu la control, totul e ok, bebita e coborata complet. Nu au putut sa o mai masoare pentru ca statea pliata toata pe dreapta, si nu reusea sa ii masoare nici stomacul nici coapsele. Dar mi-au spus ca din punct de vedere al pozitiei poate veni oricand.

Eu mai am o programare saptamana viitoare vineri, si apoi, daca domnisoara tot se lasa asteptata o sa o monitorizeze regulat si inducere pe la 41 saptamani. Asta daca la monitorizari totul arata ok. Sper totusi sa vina de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_ille spune:

Felicitari proaspetelor mamici si mamei-eroine Diancic 2002!Bine ati venit ingerasilor!
Azi avem 36 sapt si am fost la control.Bebe e bine,coborit bine, minim 3200g.La mine sunt probleme, sapt aceeasta am avut durere de cap, usoara,dar persistenta in aceea zi, si de unde aveam tensiunea 11-12 atunci a fost 13,5.Asa ca va trebui sa o masuram mai des.Azi am vb si de modul cum voi naste. Desi eu sunt mai curajoasa si preferam natural, cred ca dr m-a convins pt cezariana.Fiind un copil ffff dorit si mult asteptat, obtinut prin fertilizare (cu sanse mici), destul de mare si acum cu puseele de tensiune, e mai sigura cezariana. Asta e.....important e sa fim noi sanatosi.
Am o rugaminte pt cele care au nascut sau vor naste la spitalul universitar Bucuresti, daca imi puteti da detalii despre conditii, personal si "atentii"(chiar si pe PM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

E liniste tare pe aici asa ca eu am m-am apucat sa citesc capitolele de la inceput. Am vazut ca multe dintre voi sunteti chiar de la inceput aici si am vazut prin ce greutati, emotii si sacrificii ati trecut pt acesti bebei. De aceea vreau sa va felicit inca o data, pe mamici si burtici, ma bucur foarte mult pentru voi chiar daca nu va cunosc. FELICITARI!!!!

mami-bear 37+ cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_K

Am uitat sa va spun. Ieri am fost si eu la control, totul e ok, bebita e coborata complet. Nu au putut sa o mai masoare pentru ca statea pliata toata pe dreapta, si nu reusea sa ii masoare nici stomacul nici coapsele. Dar mi-au spus ca din punct de vedere al pozitiei poate veni oricand.

Eu mai am o programare saptamana viitoare vineri, si apoi, daca domnisoara tot se lasa asteptata o sa o monitorizeze regulat si inducere pe la 41 saptamani. Asta daca la monitorizari totul arata ok. Sper totusi sa vina de la sine.

Carmen, eu cred ca o sa vina de la sine. De vreme ce s-a pozitionat asa de bine cred ca domnisoara stie ce are de facut . De acum incolo iti tinem pumnii si asteptam vestea buna

mami-bear 37+ cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Bebe Armin multa sanatate!
Miha buna. Ma bucur sa te 'revad'. Bebe a venit dupa trei ani jumate, natural. Sa inteleg ca o sa fi nasica bebelusului Lorenei? Sa-ti traiasca finutul si sa te bucuri de el.

31+ cu Tudor

Salut Katy! Ce mult ma bucur pentru voi! Uite ca pana la urma dumnezeu are grija de toata lumea! Deci tu esti rac si bebe va fi pesti? Eu sunt pesti si Imi fetita mea e rac!

Daaaa, voi fi nasica bebelui lui Lorena! Ea a venit in ianuarie 2011 la mine in anglia, a stat vreo 2 saptamani la mine, dar s a legat o prietenie foarte mare intre noi in ciuda faptului ca nu ne am revazut de atunci. Dar nu neaparat sunt adevarati acei prieteni pe care i vezi zilnic! Deci, pe 2 martie avem botezul :)
Tu din ce oras esti? Daca e incomod pentru fete, poti sa mi raspunzi pe privat! Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miha ai PM.
Fetele eu sunt foarte ingrijorata. Am diaree, scuze, si am slabit un kg. Si oricum nu stateam f. Bine la capitolul asta. Sper sa-mi revin. Sotul meu are problema de 3 zile, cu febra. Ne e teama sa nu fie vreo bacterie.

32+ cu Tudor

Mergi la inceput