Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31
Raspunsuri - Pagina 2
lucky.she spune:
Bravo Tweetisor!!!!!! Felicitari! Sa cresti mare Patrick!
Mai aveti vesti de la Desert Rose? E bebe mai bine?
Eu acum am venit de afara. Am fost la tuns, de obicei vin ff happy caci na, ma simt si eu frumoasa, aranjata. De data asta sunt dezamagita desi am mers in acelasi loc, nu-mi dau seama dc m-au tuns bine sau nu caci la ce uscatura mi-a tras...nu pot sa imi fac o parere. Ma chinuie mai bine de juma de ora cu uscatorul la maxim de mi-a prajit capul, ma face din perie parul drept desi eu i-am cerut tunsoare cu volum - am parul ondulat, imi mai prezinta niste produse sa ma enerveze la maxim, si ma taxeaza 56 euro doar pt un tuns....ca e vineri...nu stiu cum vine asta ca era gol salonul, parca taxezi extra cand e full...in concluzie..tzeapa
mami-bear 37+ cu Eva
ioana_55 spune:
Felicitari Viki si Tweetisor, sa va traiasca bebeii!
Ma bucur mult ca bebele lui Desert e mai bine, asteptam vesti bune in continuare.
Se mai baga cineva? Cine mai urmeaza.
Eu astept cu nerabdare eco morfo pe 10, sper ca bb sa se fi intors cumintel cum trebuie, ca data trecuta statea pe laterala
31+
Doamne ajuta
simina_kin spune:
Azi la 13:24 si 13:25 au venit pe lume Elena si Costin, cu greutati de 2950 si 3220, lungime 49 si 53 cm , gemenasii de Diancic2002!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 28+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ianfeb2013 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_55 Eu astept cu nerabdare eco morfo pe 10, sper ca bb sa se fi intors cumintel cum trebuie, ca data trecuta statea pe laterala 31+ Doamne ajuta |
Si eu tot pe 10 am morfo !!!!!!Eu al simt ba pe orizontala ba pe verticala, inca are loc sa se suceasca!!!!
Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user
simina_kin spune:
Scuze.....eu eram!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 31+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ioana_55 spune:
citat din mesajul lui simina_kin Scuze.....eu eram!!! fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 31+ Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
M-am gandit ca tu esti, k stiu ca avem acelasi dpn Parca si Mami spunea ca are morfo tot pe 10.
Bafta la eco, sa venim cu vesti bune joia viitoare, despre cat de cuminti au fost bb-ii nostri
Felicitari pt mamica Diancic!!!
31+
Doamne ajuta
Adde2510 spune:
citat din mesajul lui simina_kin Azi la 13:24 si 13:25 au venit pe lume Elena si Costin, cu greutati de 2950 si 3220, lungime 49 si 53 cm , gemenasii de Diancic2002!!!! |
Diancic!!! Felicitari! Sunt f. fericita pt. tine
Katy82 spune:
Diancicfelicitari, sa creasca mari si sanatosi bebelusii
31+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
lucky.she spune:
Diancic esti eroina cu 2 bebei de 3/3+ !!! Tot respectul, felicitari!
mami-bear 37+ cu Eva