Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31
Raspunsuri - Pagina 22
greyeras spune:
Fetelor aveti rabdare, eu la prima sarcina am stat pana la 40 saptamani fara nici o durere sau contractie. Pur si simplu m-am trezit de dimineata am fost la toaleta si am vazut ceva maroniu, atunci m-am gandit eu ca am pierdut dopul, ce citisem si eu pe net. Se poate intampla oricand. Stiu ca e grea asteptarea si cresc emotiile, dar organismul stie mai bine ce si cum.
Mys nastere usoara!
Mamica de Ana–Adelina si 35 sapt
greyeras spune:
Multam de incurajari fetelor, am avut noroc, mai mult m-am speriat. Oricum singura din casa nu mai ies demult, e cam aiurea sa depinzi de altii. Acum ce m-a sunat mama ca trebuie sa plece la bunicul la spital tocmai in Buzau si ma gandesc cu groaza ce ma fac fara ea, nu ma simt in stare nici sa duc fata pana la gradi.
Katy82 spune:
EU acum sper din tot sufletul sa prind 40 ca la cat e de slabut bebe, poate mai recupereaza si el.
33+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
greyeras spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 EU acum sper din tot sufletul sa prind 40 ca la cat e de slabut bebe, poate mai recupereaza si el. 33+ cu Tudor http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png |
o sa fie bine!
miri_ille spune:
Greyeras si eu am cazut prin sapt 28 in baie cind am iesit din cada;nu m-am zdruncinat,nu am avut contractii,nu am avut scapari de lichid amniotic.Si eu m-am speriat.Acum de cind cu zapada si gheata nu mai ies din casa decit cu sotul cu masina,iar ieri am iesit putin cu mare grija cu body-gurd(mama-soacra).
GRIJA MARE!
Eu am contractii cu o presiune spre col,fara dureri de bazin sau altceva(?!?).Am impresia ca nu mai vine ziua de joi pt control,sa mai vb cu dr, sa stabilim ultimele amanuntele.
37+
miri_ille spune:
Vreau sa va cer un sfat:eu voi naste stat la Municipal;pt copil presupun ca trebuie sa am la mine produse de ingrijire(gel de dus, sampon, cremuta).
Oare are rost sa iau flacoane mari sau sa iau mai mici?Am niste flacoane de 40-50 ml, monstre. Ma gindesc ca nu vor folosi cantitati mari pt 2-3 zile cit stam acolo,se mai folosesc si la alti copii si apoi nici nu cred ca le voi lua inapoi acasa(sa nu aduc ceva microbi de acolo).Voi cum procedati?
lucky.she spune:
neatza,
Intr-adevar, greu cu rabdarea. Eu cred ca as fi fost mai rabdatoare dc nu as fi vazut fetele care au nascut inainte le 40s (mai toate!), in plus mai este si preusiunea celuilalt "deadline", al inducerii.
Carmen- merci si sa speram ca se va intampla minunea, cat mai curand .
miri_ilie- dupa capul meu eu cred ca e mai ok cu mostre, nu vad rostul sa te cari cu sticle mari, eu nu prea pot sa te sfatuiesc in leg cu asta caci eu nu sunt in Ro iar in spitalele din vest iti dau ei de toate, nu trebuie sa aduci consumabile
mami-bear 39+ cu Eva
denisamada spune:
citat din mesajul lui miri_ille Vreau sa va cer un sfat:eu voi naste stat la Municipal;pt copil presupun ca trebuie sa am la mine produse de ingrijire(gel de dus, sampon, cremuta). Oare are rost sa iau flacoane mari sau sa iau mai mici?Am niste flacoane de 40-50 ml, monstre. Ma gindesc ca nu vor folosi cantitati mari pt 2-3 zile cit stam acolo,se mai folosesc si la alti copii si apoi nici nu cred ca le voi lua inapoi acasa(sa nu aduc ceva microbi de acolo).Voi cum procedati? |
Eu la prima nastere nu am avut asa ceva la mine... decat pampershi. Sau nu mai tin eu minte? Am avut un tub de Bepanthen in bagaj, dar nu mi l-a cerut nimeni, nici nu l-am desfacut.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 35+ cu
bebe_shtrumf spune:
salutare si felicitari proaspatelor mamici!!!pupam si pruncii!
citat din mesajul lui miri_ille Vreau sa va cer un sfat:eu voi naste stat la Municipal;pt copil presupun ca trebuie sa am la mine produse de ingrijire(gel de dus, sampon, cremuta). Oare are rost sa iau flacoane mari sau sa iau mai mici?Am niste flacoane de 40-50 ml, monstre. Ma gindesc ca nu vor folosi cantitati mari pt 2-3 zile cit stam acolo,se mai folosesc si la alti copii si apoi nici nu cred ca le voi lua inapoi acasa(sa nu aduc ceva microbi de acolo).Voi cum procedati? |
eu am nascut tot la stat si am folosit vata en gros si comprese cu rivanol, bepanthen, sapun de bebelusi, de la hipp gel de dus, pampers-i si servetele umede,acum depinde si ce-ti recomanda neonatalogul, dar e bine sa ai si tu ceva in bagajel, mostrele sunt ok; oricum in prima zi ti-l spala asistentele si apoi din a doua zi ii face baie cu tine, sa-ti arate procesul, sa te invete cum il tii etc; asa ca poti sa rogi sotul a doua zi sa aduca ce trebuie efectiv! bafta!
eu-s bine, in prenatal, n-am mai dus nici mandra la gradi si ne bucuram de "vacanta" noastra; am pregatit si hainutele bebelinei, m-am programat la echo pe 31 ian, cand o sa am 33 de sapatamani; bebe se misca cu putere, cred ca pana la echo se va intoarce cu capul in jos dorm din ce in ce mai greu, dar e ceva normal, ma misc mai greu si beau cafea o cana tot zic sa ma abtinsau sa mai reduc.
sarcini usoare si bebe cuminti
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 30
IULIA va invinge CANCERUL !!
greyeras spune:
La prima sarcina mi-au cerut pempersi, serv umede, sapun si cam atat pentru bebe, acum o sa iau si un tub de bepahnten, surorii mele i-au cerut.