Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31
Raspunsuri - Pagina 20
Carmen_K spune:
Buna Katy,
Stai linistita ca bebe nu e atat de mic. La 33 saptamani ar trebui sa aibe cam intre 1800-20000 grame dar fiecare bebel are ritmul propriu. Mai mult, bebeii au un puseu de crestere pe la 34 de saptamani asa ca ... Cine stie? Eu stiu ca fiica-mea a luat intre 32 si 34 de saptamani peste 600 grame, asa dintr-o data. Ca sa nu mai spun ca intotdeauna ecografiile au o marja de eroare de cateva sute de grame. Ai facut la acelasi ecograf ca de obicei sau la altul?
Cred ca daca stai in pat cumintica, odihna multa si relaxare o sa vezi ca nu e nicio problema. Cum spune si Ady 1700 grame la 33 saptamani e deja un invingator :).
40+
adrianaady spune:
Katy eu nu cred ca se datoreaza faptului ca nu maninci f mult retardul lui bebe, adica toata sarcina a avut avans acum brusc retard de crestere. Evident e f importanta alimentatia ta, sub nici o forma nu e un aspect de ignorat; maninca de nevoie orice iti place...
Uite eu la 36 de sapt cu doua fetite in burtica am luat doar 9 kg, si asta nu pt ca asa mi-am dorit in mod special. De vina au fost greturile, lipsa poftei de mancare, necazuri mari in familie.....
Alimentatia buna si consistenta e necesara si pt noi ca mamici, sa nu fim anemice , ca sa avem laptic...
xtraordinary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Blue_sea mamica de azi si Majia, mamica a doua oara de ieri, felicitari, sa aveti bbebelusi sanatosi iar voi sa va recuperati usor. |
FELICTARI MAJIA SI BLUE SEA !!!!!!!!!!!!!!
SA VA DEA DOMNUL BELUSG DE ZAMBETE SI SANATATE ODATA CU VENIREA COPILASILOR ACASA!
xtraordinary spune:
citat din mesajul lui ralu_15 Cum ar veni, fiecare cu grija lui.. a venit si laptele, traiasca frunzele de varza!! :D si trebuie sa fiu muult mai atenta cand asez pampersu' deoarece am schimbat si hainele lui bebe de doua ori pana acuma :D. Ralu Robert 07/01/2013 |
Super! Ai grija ca asa e cu baietzeii, scz [trebuie indreptat cucu' in jos si apoi pus pampersul] Nici mie nu mi-a zis nimeni, am invatat singuri
folosesti ceva crema pt sani?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fetelor voi ati auzit de nurse-in?
Ia uitati aici:
http://abcnews.go.com/International/wireStory/mothers-breastfeed-protest-costa-rica-mall-18199342
Sper sa nu ni se intample si noua in Ro, ca n-ar fi caz singular...
Acum +35 cu bulgaras
carmen_76 spune:
citat din mesajul lui greyeras Eu aseara m-am speriat rau, cand sa urc in masina am alunecat si am cazut, dupa ce m-a ridicat sotul am cazut iar. Am inceput sa plang, o senzatie aiurea. Mi-e si frica sa mai ies. Mamica de Ana–Adelina si 34 sapt |
Greyeras ai grija pe afara si nu mai umbla fara sa te tina de mana sotul
38s cu
lucky.she spune:
Buna fetelor,
Am venit si noi de la spital, am facut monitorizare, bebe e f bine, nu apar deloc contractii - si nici nu am simtit pana acum, nici nu m-au mai examinat, am programare lunea viitoare. Se pare ca nici noi nu nastem curand...
greyeras- ai mare grija cu cazaturile, nu mai iesi afara dc e alunecos sau cu fff mare grija. centrul de greutate s-a modificat si e mai greu cu echilibrul acum (eu sunt ff tare la mers in panta...) barbati-miu m-a disperat toata sarcina sa cobor scarile tinandu-ma mereu de bara si are dreptate.
katy- sunt de acord cu fetele, nu cred ca este ingrijorator, si a mea a avut perioade cand a adaugat zdravan ca dupa aceea sa o ia mai usor....si pana la urma si dc e un bebe un pic mai mic e ok, sanatos sa fie
mami-bear 38+ cu Eva
Katy82 spune:
Multumesc de sustinere fetele. O sa stau cuminte in pat si poate bebe recupereaza diferenta.
33+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
Carmen_K spune:
Lucky,
Ma bucur ca a fost bine la control. Tu nu ai inca 39 saptamani nu? Pai mai are timp Eva sa vina inainte de termen:).
fetele, noapte buna
40+
lucky.she spune:
De maine am 39s, Carmen...faza e ca eu pana acum n-am avut nicio contractie cat de mica, niciun semn, parca am un feeling ca n-o sa vrea domnisoara de buna voie...
nu sunt prea optimista azi dar sper sa imi schimb starea, o sa imi gasesc rabdarea pt inca o sapt si dc tot nimic bagam masuri cu urcat scari, plimbari lungi si
mami-bear 38+ cu Eva