Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Buna Katy,

Stai linistita ca bebe nu e atat de mic. La 33 saptamani ar trebui sa aibe cam intre 1800-20000 grame dar fiecare bebel are ritmul propriu. Mai mult, bebeii au un puseu de crestere pe la 34 de saptamani asa ca ... Cine stie? Eu stiu ca fiica-mea a luat intre 32 si 34 de saptamani peste 600 grame, asa dintr-o data. Ca sa nu mai spun ca intotdeauna ecografiile au o marja de eroare de cateva sute de grame. Ai facut la acelasi ecograf ca de obicei sau la altul?

Cred ca daca stai in pat cumintica, odihna multa si relaxare o sa vezi ca nu e nicio problema. Cum spune si Ady 1700 grame la 33 saptamani e deja un invingator :).

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Katy eu nu cred ca se datoreaza faptului ca nu maninci f mult retardul lui bebe, adica toata sarcina a avut avans acum brusc retard de crestere. Evident e f importanta alimentatia ta, sub nici o forma nu e un aspect de ignorat; maninca de nevoie orice iti place...
Uite eu la 36 de sapt cu doua fetite in burtica am luat doar 9 kg, si asta nu pt ca asa mi-am dorit in mod special. De vina au fost greturile, lipsa poftei de mancare, necazuri mari in familie.....
Alimentatia buna si consistenta e necesara si pt noi ca mamici, sa nu fim anemice , ca sa avem laptic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Carmen am facut la acelasi ecograf.

33+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Blue_sea mamica de azi si Majia, mamica a doua oara de ieri, felicitari, sa aveti bbebelusi sanatosi iar voi sa va recuperati usor.

FELICTARI MAJIA SI BLUE SEA !!!!!!!!!!!!!!

SA VA DEA DOMNUL BELUSG DE ZAMBETE SI SANATATE ODATA CU VENIREA COPILASILOR ACASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

Cum ar veni, fiecare cu grija lui.. a venit si laptele, traiasca frunzele de varza!! :D si trebuie sa fiu muult mai atenta cand asez pampersu' deoarece am schimbat si hainele lui bebe de doua ori pana acuma :D.

Ralu Robert 07/01/2013

Super! Ai grija ca asa e cu baietzeii, scz [trebuie indreptat cucu' in jos si apoi pus pampersul] Nici mie nu mi-a zis nimeni, am invatat singuri

folosesti ceva crema pt sani?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fetelor voi ati auzit de nurse-in?
Ia uitati aici:

http://abcnews.go.com/International/wireStory/mothers-breastfeed-protest-costa-rica-mall-18199342

Sper sa nu ni se intample si noua in Ro, ca n-ar fi caz singular...

Acum +35 cu bulgaras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Eu aseara m-am speriat rau, cand sa urc in masina am alunecat si am cazut, dupa ce m-a ridicat sotul am cazut iar. Am inceput sa plang, o senzatie aiurea. Mi-e si frica sa mai ies.

Mamica de Ana–Adelina si 34 sapt

Greyeras ai grija pe afara si nu mai umbla fara sa te tina de mana sotul

38s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

Buna fetelor,

Am venit si noi de la spital, am facut monitorizare, bebe e f bine, nu apar deloc contractii - si nici nu am simtit pana acum, nici nu m-au mai examinat, am programare lunea viitoare. Se pare ca nici noi nu nastem curand...

greyeras- ai mare grija cu cazaturile, nu mai iesi afara dc e alunecos sau cu fff mare grija. centrul de greutate s-a modificat si e mai greu cu echilibrul acum (eu sunt ff tare la mers in panta...) barbati-miu m-a disperat toata sarcina sa cobor scarile tinandu-ma mereu de bara si are dreptate.

katy- sunt de acord cu fetele, nu cred ca este ingrijorator, si a mea a avut perioade cand a adaugat zdravan ca dupa aceea sa o ia mai usor....si pana la urma si dc e un bebe un pic mai mic e ok, sanatos sa fie

mami-bear 38+ cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Multumesc de sustinere fetele. O sa stau cuminte in pat si poate bebe recupereaza diferenta.

33+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Lucky,

Ma bucur ca a fost bine la control. Tu nu ai inca 39 saptamani nu? Pai mai are timp Eva sa vina inainte de termen:).

fetele, noapte buna

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

De maine am 39s, Carmen...faza e ca eu pana acum n-am avut nicio contractie cat de mica, niciun semn, parca am un feeling ca n-o sa vrea domnisoara de buna voie...

nu sunt prea optimista azi dar sper sa imi schimb starea, o sa imi gasesc rabdarea pt inca o sapt si dc tot nimic bagam masuri cu urcat scari, plimbari lungi si

mami-bear 38+ cu Eva

Mergi la inceput