Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31
Raspunsuri - Pagina 19
ioana_55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Ioana au cam crescut Ir-urile din pacate; poate un drum pina la Fundeni nu ar strica; eu personal as mai face o ecografie peste o saptamina, nu as astepta doua.... Oricum sunteti deja marisori, nu e vreun capat de tare. Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Adriana, la Fundeni nu prea am ce face pana pe 4 februarie, atunci vine dr. Am marit un pic doza de clexane (gineco imi propusese cam de o luna, ca am adunat ceva kg, fara ca atunci sa am probleme) si astept sa vad daca vor fi rezultate la eco. Eco n-as mai face saptamana asta (oricum am destule la activ), ca ma gandesc sa fie timp sa apara si ceva rezultate. Merci de sfaturi
32+
Doamne ajuta
lucky.she spune:
neatza,
aschiutza- am vazut si eu buburuza- in sfarsit a mers link-ul, ce frumoasa este!
mami-bear 38+ cu Eva
consi_s spune:
felicitari fetelor care si-au cunoscut puiutii si nastere usoara celor care asteapta marea intalnire!
eu am cumparat in sept anul trecut, cand am nascut, o pompa electrica primii pasi pe care nu am folosit-o (are doar proba facuta)
in concluzie, vand pompa electrica Primii Pasi model R0921, achizitionata la sfarsitul lunii septembrie de la Sensiblu, cu suma de 242 lei. Din diverse motive, nu am mai avut nevoie de ea, fapt pentru care este nefolosita. Garantia e valabila pana in septembrie 2013.
pret 170 lei. ma puteti contacta la consi_s@yahoo.com
locuiesc in bucuresti, sector 4
greyeras spune:
Eu va citesc zilnic, dar scriu mai greu de pe tel, azi se duce sotul sa imi aduca laptopul, a fost curatat de virusi.
Si eu multumesc viki de info legat de polizu, orice info e de ajutor.
Macar m-am linistit am vazut ca per total ai fost multumita.
Peste 2 sapt a ramas sa vb si dr mea pt rezerva si sa-mi dea mai multe detalii legate de nastere.
Eu aseara m-am speriat rau, cand sa urc in masina am alunecat si am cazut, dupa ce m-a ridicat sotul am cazut iar. Am inceput sa plang, o senzatie aiurea. Mi-e si frica sa mai ies.
Mamica de Ana–Adelina si 34 sapt
aschiutza spune:
citat din mesajul lui Carmen_K Buna xtraordinary, Multumesc de incurajari :). Da, stiu ca o sa fie bine, doar ca am o stare de nerabdare cu fiecare zi ce trece, care ma aduce mai aproape de marea intalnire. Ma gandesc ca saptamana asta ar putea sa se intample :). 40+ |
Carmen, stiu cum e... Daca nu era o zi f plina la maternitate, era f posibil sa nasc si eu cu inducere cu o zi inainte sa se declanseze nasterea normal. Mi-am dorit asa de mult nastere normala, ca am fost f bucuroasa ca mi-i s-a implinit dorinta. Sper ca si la tine as te ajute Mama Natura!
Katy82 spune:
Buna fetele! Am fost la eco. Vestile nu mai sunt asa bune. Colul mi s-a scurtat la 2,2 iar bebe care avea un avans de o sapt a ramas in urma cu o sapt acum. Cu alte cuvinte foiala sarbatorilor nu mi-a priit deloc iar bebe are doar 1,700, f. slabut iar eu foarte ingrijorata . Am inima cat un purice, ma asteptam si eu la un bebe de 2 kg. In plus bebe este f. jos, statea cu capul inghesuit deci nu prea a putut sa-i pozeze fata.
33+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
adrianaady spune:
Katy faci clexane cumva? A masurat dr tau IR-urile cumva? Placenta ce grad avea? Trebuie sa existe o explicatie. Faptul ca ai colul 2.2 nu e capat de tara cita vreme e inchis; vei sta cumintica acasa, mai mult la pat. Si fetita mea cea mare e cu capul jos de tot , la fel de inghesuita si nu are nici o problema.
Si ca o paranteza e f greu sa mai masori un bebelus dupa 32-33 de saptamini, ca stau mititei ingramaditi, in cine stie ce pozitie mai incomoda. Eu stiu ca greutatea se calculeaza in functie de dimensiunea capului si a abdomenului; iar daca pozitia lui bebe nu e f buna, nu mereu se obtine greutatea corecta. Probabil insa ca si celelalte masuratori au fost putin mai micute daca ti-a zis ca a ramas in urma....
Oricum orice ar fi, stai linistita, un bebe de 1.7 kg dupa 33-34 de sapt e din start un invingator
ioana_55 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Am fost la eco. Vestile nu mai sunt asa bune. Colul mi s-a scurtat la 2,2 iar bebe care avea un avans de o sapt a ramas in urma cu o sapt acum. Cu alte cuvinte foiala sarbatorilor nu mi-a priit deloc iar bebe are doar 1,700, f. slabut iar eu foarte ingrijorata . Am inima cat un purice, ma asteptam si eu la un bebe de 2 kg. In plus bebe este f. jos, statea cu capul inghesuit deci nu prea a putut sa-i pozeze fata. 33+ cu Tudor http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png |
Of Katy, imi pare rau. E posibil sa fie de la agitatia sarbatorilor, asa m-am gandit si eu. Incearca sa stai linistita in pat. Mie dr mi-a recomandat sa stau la pat, pt ca sangele pe care il folosesc eu in alte activitati sa ajunga la el si sa-l alimenteze mai bine. Cand mai ai control?
32+
Doamne ajuta
Katy82 spune:
Adriana cu IR-urile nu sunt probleme. Doar ca eu nu am prea avut pofta de mancare in sarcina, desi de la 4 luni am luat zilnic Elevit. In plus sapt trecuta am fost deranjata la stomac vreo 4 zile si m-am cam resimtit. De mancat incerc sa mananc cat mai sanatos, doar ca mananc putin, am incercat sa mananc mai mult, dar nu intra. Niciodata nu am fost mancacioasa. Am incercat sa mananc mai gras, asa ca pap unt, lapte gras... Ce sa fac daca sunt slaba si mancarea nu-mi face cu ochiul?
33+ cu Tudor
Katy82 spune:
Ioana peste o luna, dar daca vreau pot sa ma duc si peste 2 sapt. O sa stau numai in pat, poate mai recuperam si noi.
33+ cu Tudor