Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Carmen tinem pumnii!Facem putina galerie si pt fetele care au DPN-ul zilele acestea. Ceilalti bulgarasi sa-si astepte cumintei randul, ca e bine la mami in burtica.

32+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Luni pe 7 ianuarie, de ziua sotului, am nascut-o pe mica Liliana Dorothea (hehe, schimbare de nume in ultimul moment) dupa 7 ore de travaliu NATURAL (Yuhuuu!) cu PDA. Lili a avut 3800 g, 55 cm si 35 cm diametru cap. Note Apgar 9/10/10.

Azi ne-am externat, sunt obosita pt ca de abia acum incepe sa imi vina laptele si tot stau cu bebe la sin. Voi povestii mai mult despre nastere miine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Felicitari, aschiutza!

Bine ai venit pe lume, bebe Lili!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 34+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Felicitari mamico!!!!

Sa-ti traiasca fetita! Frumos nume

Mamica de Ana–Adelina si 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

Felicitari aschiuta!!!! Bine ai venit Liliana!
Recuperare rapida si mult laptic. Abia asteptam povestea

mami-bear 38+ cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Luni pe 7 ianuarie, de ziua sotului, am nascut-o pe mica Liliana Dorothea (hehe, schimbare de nume in ultimul moment) dupa 7 ore de travaliu NATURAL (Yuhuuu!) cu PDA. Lili a avut 3800 g, 55 cm si 35 cm diametru cap. Note Apgar 9/10/10.

Azi ne-am externat, sunt obosita pt ca de abia acum incepe sa imi vina laptele si tot stau cu bebe la sin. Voi povestii mai mult despre nastere miine !

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Felicitaaaaaari!!!!! Bun venit Dorothea!!!!

de perfect - Gabriel

15-12-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Am fost si noi la dr azi, toate bune, bebe in grafic, 2.600 greutate, circulara pe pozitii. Eu am scapat usor dupa sarbatori am pus doar 1 kg total pana acum 11 kg, deci stau bn la acest capitol. A ramas sa ne vedem peste 2 sapt cand vom face iar recoltare si urina sa le avem la nastere. Daca nu apar contractii sau dureri stam pana la 39 de sapt.
Fetele care ati fost azi la dr ce vesti aveti?

Mamica de Ana–Adelina si 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Felicitari Aschiutza ! Sa traiasca Liliana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

La noi viata-i grea, ne chinuim cu alaptatul. Am un san "dece t", flat nipple la care baby nu poate sa suga decat cu nipple shield. Problema e ca asa nu poate sa suga suficient si nici sanul nu produce suficient. Am tot incercat cu pompa dar nici asa nu merge. De doua nopti i-am dat cate un pic de supliment pentru ca a pierdut deja prea mult in greutate. Bonus, e la fel de noctambul ca si in burta: ziua doarme de ma sperie si noaptea urla cat sa recupereze. Azi i-am dat lapte de la mine cu o seringa pt ca nu reuseam sa-l trezesc. Grele!

Ralu 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Felicitari Aschiutza pt o bebelina asa lungutza!!!!!...Bun venit pe lume pui mic!!!!

Fetele de la nov-dec se pregatesc sa ne predea stafeta.....ma apuca bocitul de pe acum....sa vezi cand o sa citesc acel mesaj frumos....am mai trecut prin "stafete" si stiu ce ma asteapta

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 31+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput