Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

Carmen_k, pt hemoroizi toata lumea mi-a recomandat curanol (curanol.nl). Il poti comanda direct de pe site, vine in max 2 zile. E pe baza de hamamei,a mai zis cineva cuvantul asta pe aici, eu de abia acum am auzit de planta asta sau ce-o fi ea

Ralu 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Multumesc mult Ralu.

Stiu de curanol, dar la mine ni a functionat. Am avut din saptamana 30 preventiv aproape (aveam 1 hemoroid mic neinflamat) dar degeaba. In saptamana 38 am facut criza. Si in principal curanol nu prea te ajuta la durere. Acum doua saptamani cand am ajuns la doctor mi-a spus ca acest curanol e mai mult pentru intretinere si nu pentru tratamentul efectiv al hemoroizilor inflamati. Sper ca la tine sa functioneze.

Doctorul mi-a spus atunci ca oricum e bine de combinat pastilele cu crema, deci daca iti comanzi ia-le pe amandoua.

Succes so per ca Robert sa isi revina cu somnul :) sau mavar sa schimbe ritml de zi cu cel de noapte.

Fiica-mea e la fel, se agita rau de tot noaptea, asa ca sa stiu la ce sa ma astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Felicitari, Aschiuta!!! Bun venit pe lume, Liliana!

cu 35+ .... luna a 8-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Pe principiul ca "motzatele nu e pentru cin' se pregateste ci pentru cin' se nimereste ..."

FELICITARI ASCHIUTZA!
Super, super, bblica, lungana si grasunica!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 33+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Felicitari Aschiuta!!! Sa fie sanatoasa bebelina si tu sa te refaci rapid!

Greyeras - felicitari pt rez bune

Noi am fost la "pensiune" 1 noapte pt monitorizare, travaliu fals ceva de genu... Luni ne internam si marti avem cezariana :) (asta dk nu ajung mai devreme la maternitate, a zis dr ca nu mai amanam) avem deja 38s 5zile

Ce e culmea ca de mai bine de 3 sapt. cica avem "restrictie de crestere intrauterina", bebelusa luand aprox. cate 60-70 gr /sapt; ieri la externare mi-a facut dr o eco si cica am ajuns la 2700gr, o greutate buna pt o fetita zic eu :D

Mergi la inceput

Raportam si aici ziua de ieri , dua morfo 3 ... ca ieri nu am apucat sa scriu decat pe Fb si m-a alungat sotul de la computadores ...

Deci, raportam: 2350 kg Placintzica rusinoasa cu gogosica pufoasa ( asta la 33 saptamani si 4 zile). Col long and strong - 4.5 , lichid in cantitate normala, no fears no tears ... cica nici nu e cazul sa stau pe oua dar nici sa ma expun peste, mi-a recomandat sa nu mai conduc ( si el ) si dupa doctores, mai avem de stat vreo 5 saptamani, zisese 6 rima data dar s-a corectat ... m-a intrebat cu cat s-a nascut Honey, si mi-a spus ca sora-sa va fi mai sulista, adica nu avem nicio sansa sa ajungem la 3850. Dar un 3300 se poate lua in calcul. A ramas doctores dator cu imagini 3 d pentru ca nu a vrut sa-si ia manutele de la guritza. la sfarsit mi-a luat si o tensiune ... 13.7 .... cica "Te-ai emotionat Andreea?" ... dupa am bagat si o tura de mancat la Ikea ca nu am resuit sa mananc de dimineata de emotii , am lins si o berica fara alcool si am facut si ceva cumparaturi ... asta a fost ziua mea de azi.

cam putin la cantar, sora-sa avea 2850 la morfo 3 , dar asta este, si eu am luat in prima sarcina 28 kg, nu 17 ca acum ... bine ca e in parametrii ...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Felicitari Aschiutza pt o bebelina asa lungutza!!!!!...Bun venit pe lume pui mic!!!!

Fetele de la nov-dec se pregatesc sa ne predea stafeta.....ma apuca bocitul de pe acum....sa vezi cand o sa citesc acel mesaj frumos....am mai trecut prin "stafete" si stiu ce ma asteapta

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 31+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

da, da, recunosc, preluarile de stafeta sunt emotionante ... doar ca noi am preluat-o in practica de ceva timp ... oricum, tot emotionant se numeste ca este ... ma bucur ca s-a pastrat obiceiul asta ... si la Honey am avut parte de el ...

Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Aschiuta felicitari! Bine ai venit Liliana! Sa-ti traiasca fetita grasunica, sa se faca mare si sa o asculte pe mami. Ce cadou frumos a primit tati.

32+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Fetelor vreau si eu pe Fb imi e mai usor sa intru. Ieri nush cum am reusit dar am luat un virus care mi-a blocat calc asa ca acum ma cam chinui sa scriu de pe tel. Sa-mi spuneti cum va gasesc.

Mami are timp bebita sa creasca. Bv pt rezultatele bune.

Mamica de Ana–Adelina si 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Greieras felicitari pentru vestile bune. Avem si noi eco luni, de-abia astept. Nu l-am mai vazut de o luna pe bebe.

32+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput