Bai Bai Protv !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mai e intrebarea e te faci cand Dolce e singura sursa de tv in zona unde stai?
(nu plang dupa protv, dar asa, ca idee de servicii oferite dupa cum vrea prestatorul, fara sa dea 2 bani pe cel ce plateste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
Crezi cumva ca-mi pot forma o parere despre ce se intimpla in Romania,crezi cumva ca-mi pot forma o parere despre societatea romaneasca ,urmarind programele tv?

Dana

Eu una, recunosc, imi pot forma o parere despre societatea romaneasca doar intrand pe forumul DC, nici nu mai trebuie sa ma mai urc in tramvaiul 41.

_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Sincer, eu chiar nu inteleg bucuria asta ca dispare protv-ul din grila unui operator de cablu. Va obliga cineva sa va uitati la el? Era singurul program e care-l difuza respectivul operator?
Nu stiu, cred ca eu traiesc intr-o lume gresita sau sunt eu defecta, cand citesc discutii de genul asta pe forum.

Bun sau rau e postul TV cu cea mai mare audienta. Asta inseamna ca's sute de mii sau poate milioane de oameni care se uita la el. Unde naiba s-au ascuns toti oamenii astia, ca nu vad pe nimeni suspinand dupa protv pe forumul asta ?!
Eu nu's afectata de asta, am alt operator de cablu, si nici nu's cine stie ce fan protv, dar sunt emisiuni de-ale lor la care ma uit cu placere si recunosc fara nicio jena ca daca as fi fost in situatia de a mi se scoate din grila, as fi facut scandal in loc sa topai de fericire! Scandal pentru ca nu mi se pare corect sa platesc pentru ceva si sa primesc altceva si sa nu am posibilitatea sa reziliez acel contract. Scandal pentru ca ei au decis ca imi pot inchide gura cu un HBO, o forma de mita ieftina, menita sa inchida gura nemultumitilor! Basca faptul ca HBO e ok doar primele 2-3 luni, pentru ca baga si ei aceleasi filme la nesfarsit, si dupa ce le vezi o data iti ajunge. Si nu ai nevoie de mai mult de 2-3 luni sa vezi cam tot ce dau ei pe post. Au 2-3 filme noi pe saptamana, din care doar 1 mai de doamne ajuta, restul orelor sunt reluari!

Asa ca una peste alta, mie toata chestia asta mi-a lasat un gust amar, nicidecum nu imi ofera un motiv de bucurie. Gusta amar pentru ca maine pot fi si eu la fel de bine in aceasi situatie, poate o sa decida sa-mi scoata toate programele de stiri din grila, sau alea de desene animate si sa mi le inlocuiasca cu cine stie ce canale de telenuvele braziliene. Mai presus de post e vorba de idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

In cercul meu de cunoscuti (fooaaarte mare) nimeni nu are digi sau alte asemenea, nimeni nu se uita la TVRi (care mie mi se pare de toata jena - cand vin parintii mai se uita la el).

Vicky, Printzesone and BB (22+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

eu urmaresc showurile pro Vocea, ( po sa ignor privirea rece a Nicoletei si sa ma bucur de vocile de acolo) Dansez pt tine mie mi au placut dansurile erotice si de fete si sunt femeieRomanii au talent( rad mult)si MASTERCHEF
nu imi plac serialele lor si Maruta dar daca sunt acolo inseamna ca au audientza tastele sunt la mine pot sa schimb cand doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Toate obligatiile si drepturile deriva doar din contractul incheiat. Iar acolo scrie ca operatorul are dreptul de a modifica unilateral grila de programe asemeni contractelor de credit bancare in care banca isi rezerva dreptul de a modifica rata dobanzii de exemplu.
Desigur utilizatorul poate sa renunte la contract daca nu mai doreste tot in conditiile prevazute in acest act semnat si de catre el in modd liber consimtit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Maica-mea se vaita de doua zile ca nu mai are Acasa TV, pentru telenovele. On-line nu merge sa-l urmareasca, asa ca acum asteapta cablul local, pentru remedierea problemei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

A, si nici nu stia ca au fost introduse vreo 4 canale pentru adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Laura,de acord cu tine...

Mai,nu e vorba de contract ci de ce-si permit astia sa treaca in contract.Da` chiar,daca li se nazare sa inlocuiasca disney junior cu vreun program de xxx?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Eu ma bucur ca am alt operator din motive de stiri de dimineata. Daca-mi incep ziua cu Razvan si Dani intru direct in depresie crunta. Stirile TVR n-au sare si piper, ma plictisesc pana aflu ceva. Cel mai bine mi se pliaza pe activitatea de dimineata stirile ProTV. Au minusurile lor, dar e modul meu de a-mi incepe ziua ancorata cat de cat in ce mai e nou. Si am urmarit Romanii au talent. Deci nu le fac mare audienta, insa nu mi-ar parea bine sa-i scoata din grila. Plus ca o admir pe Andreea Esca, parerea mea e ca este cel mai bun prezentator pentru stiri scrise din Romania.

Mergi la inceput