Bai Bai Protv !
Raspunsuri - Pagina 3
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui portocalia
dana, de ce nu? :) |
pai intreb,nu emit judecatzi..
De ce "vocea Romaniei"si nu "vocea germaniei"?(repet intrebarea cu abonamentul la cablu,pentru mine e important sa aflu raspunsul asta)
Lasind la o parte faptul ca se vorbeste limba mea materna,mie mi-ar fi imposibil sa fac vreo diferentza intre "vocea Romaniei"si "Vocea Americii"de exemplu.
Aaa,desprecopii,am mai scris la un subiect legat de Protv si dsparitzia lui,pe mine ma intristeaza vestea asta ca "nascut"odata cu fii mio.
Dana
portocalia spune:
aici sunt chiar doua "the voice", una pentru francofoni, una ptr flamanzi. dar nu m-am uitat la niciuna, recunosc. :D
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii ideea este ca acele canale de compensatie de la dolce mi se par mult mai avantajoase decat ce a fost pana acum in grila. |
da, clar, as da 3 ProTv-uri pentru un HBO :). ai iesit in castig.
columbiana spune:
Eu m-am procopsit cu satelit pentru TVR international acu'doi ani, cind a fost mama aici; il mai deschide barbatul uneori, recunosc ca-i recomand in lipsa mea.
cred ca redactorii de programe TVR international au o parere proasta rau si deformata despre diaspora, pentru ca de revelion acum, programul a fost mai mult decit de toata jena, din citeva secvente vazute. muzica populara de prin anii 50-cred, cind era tv alb-negru, si in ce era mai recent, la un moment dat cinta un rapsod ceva popular, si la brat cu el dansa o fatuca in chiloti, costum de figuratie sclipicios, de balet. chiar penibil.
cind vind casa, sigur il las mostenire si scap (mai ales daca o vor cumpara alti emigranti, interesati sa prinda programe prin satelit din tarile lor de origine)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
lucialu spune:
citat din mesajul lui Cristina_C Despre protv am aceeasi parere, intamplator am vazut niste secvente din programul de revelion de toata jena, in schimb apreciez tvr international pentru ca sambata sau duminica dimineata se dau filme romanesti vechi pe care nu le-as putea revedea in alta parte. |
off topic. Cristina, de aici poti sa iti procuri filme romanesti. Si sunt si site-uri cu filme online, romanesti desigur, site-urile
http://www.adevarulshop.ro/muzica-film-jocuri/film/filmele-adevarul
On topic: sunt multi romani din diaspora care vor un pic de acasa, un pic de updatare in ceea ce priveste mersul trebilor "acasa".Si daca platesc pt asta, de ce sa nu comenteze calitatea?
Andacos, tocmai, pro tv a fost primul program super tare de dupa revolutie. Pacat. Acum s-au dedulcit la castiguri mari si investitii minime. De aici si ploaia de productii proprii, copiate extrem de prost, cu oameni ieftini, ciupercarii, ca tot se intreba Portocalia cum a ajuns NL..?
Portocalia, iti vine sau nu sa crezi, dar a fost un timp cand Nicoletei i se admirau talentul si devotiunea actoriceasca mai mult decat aspectul fizic(imi aduc aminte de o scena a Vacantei Mari, cand simulau o masa la resto cu mesenii Luciu si Mazare, aka la propriu doua baloane si o farfurie de mazare ) ? Desigur, era si un clenci, promovarea unei productii marca Pro, dar insasi Maia Morgensten(colega de telenuvela a NL), i-a laudat valentele actoricesti...nu mai zic de pro in speta Pe mine Vocea Romanei m-a pierdut de musteriu odata cu intrarea in scena a ei, greu de privit de dupa retusari...nu poc si pace cu ea! si zau ca m-am straduit de mi-au dat lacrimile
Oricum, sunt convinsa ca tot o facatura de emisiune era. Au fost cateva voci cu adevarat surpriza, insa multi, multi care papau de ceva timp o pita din cantaceala macar ca backing vocals, dar tot rodati in lumea aia inclusiv media se chema ca sunt.
b.nica spune:
citat din mesajul lui andacos Deci de ce au nevoie unii romani din strainatate de programele romanesti? Dana |
Uite asta mie mi se pare prea de tot!
Ca tie nu-ti pasa de ce se intampla in tara trebuie sa fie regula pt. toti romanii din strainatate?
nelia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Uite asta mie mi se pare prea de tot! Ca tie nu-ti pasa de ce se intampla in tara trebuie sa fie regula pt. toti romanii din strainatate? "Evenimentele care vin in vietile noastre nu le putem controla, dar atitudinea noastra fata de ele categoric o putem controla !" |
Mie imi pasa mult de ceea ce se intimpla in tara, insa uite ca nu am programe romanesti. Daca vreau ceva pentru copii, pentru noi, gasim pe net... dar nu cred ca romanismul si transmiterea lui mai departe sta in programele TV, care, ca peste tot, sint foarte slabe... nici daca as fi pentru o perioada in Romania, nu as lua pulsul canadian din programele TV. Ca atare, nici nu am avut televizor din 2003 pina in vara lui 2012, cind am pus cablu pentru anumite programe... cum ar fi Animal Planet.
nelia spune:
Acum am citit subiectul tot si trebuie sa precizez ca eu am comentat calitatea programelor TV nu ca roman care vede aici programe romanesti, ci ca roman care a stat in fiecare vara cite doua luni si jumatate in Romania, iar in casele in care am umblat, televizorul merge neincetat... iar copiii mei au fost in fata lui.
Altfel, inteleg cazurile speciale, cind ai parinti in vizita pentru o lunga perioada de timp sau care locuiesc definitiv, cind doresti efectiv sa le ai pe linga celelalte programe. Parerea mea este ca multe programe nationale sint slabe, ca sa nu zic proaste de-a dreptul... iar televizorul este in lista mea de preferinte, ultima sursa de informare reala... slava domnului ca sint atitea altele, doar ca necesita sa iesi din pasivitate.
Pe mine ma afecteaza disparitia ProTV-ului prin faptul ca ma gindesc citi oameni si-au pierdut slujba, am citiva prieteni si cunoscuti care lucrau acolo, insa nu stiam nimic pina cind nu am vazut mesajul... motiv bun pentru a-i contacta si a-i intreba de sanatate.
iulia_b spune:
Doamne, cum despica firul in patru unii, probabil ca-i plictisitoare viata. Persoana X vrea sa se uite la programe romanesti. Care-i problema, fratilor? De ce veniti pe forumuri romanesti ?
Eu ascult muzica in engleza, dar si in germana. Ar tb numai in romaneste, sau numai in engleza?