Bai Bai Protv !
Raspunsuri - Pagina 2
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii ab, cu gratie iti spun, contributia ta la acest subiect ar trebui sa ma excluda pe mine. Imi dai voie sa tin un topic fara sa ma hartuiesti? |
Cuvinte mari.
Eu o vedeam ca pe o discutie , nu hartuire.
Dar cum am mai scris pe un alt topic , daca nu esti cu " Da saru' mina!", "Da , sa traiti!" ...atunci "hartuiesti".
Pai nu tu ai deschis topicul? Nu tu te-ai vaitat? Ce 'chinuita' ai fost de ProTV si acum esti fericita.
Scuze ca am scris pe acest topic ....promit sa nu se mai reperte.
andacos spune:
Acum,cu riscul de a supara,nici eu nu pot intzelege cum de tu roman stabilit de x ani in strainatate,cu o viatza de zi cu zi in tzara respectiva,sa fii "dependent"de programe romanesti.
Nu intzeleg ce ma afecteaza pe mine andacos ,care traiesc de atitzia ani in afara tzarii ca au scos Pro tv-ul.Sau cu ce ma multzumeste pe mine lucrul asta.
Mi se pare normal sa fie interesatzi cei ce sunt obligati sa urmareasca(impropriu spus obligatzi)in calitate de beneficiar al programelor de cablu romanesti,de calitatea programelor,de apartitzia si disparitzia unor posturi/programe...insa pe mine,ce ma intereseaza ?
Cel mai distractiv(n-are de-a face cu subiectul asta)mi se pare cind diaspora trage la raspundere pentru programele romanesti si calitatea lor.
Deci de ce au nevoie unii romani din strainatate de programele romanesti?
Dana
desprecopii spune:
anda, poate ca acest topic nu ti-era adresat.
Poate cazul meu e special, avem seri - de la 8 la 11 - cand zapuim canalele romanesti (mai ales pentru ca mama mea sta cu noi iarna si nu pot sa o chinui cu canalele olandeze) si alte seri cand ne informam pe canalele tv olandeze.
portocalia spune:
citat din mesajul lui andacos Nu intzeleg ce ma afecteaza pe mine andacos ,care traiesc de atitzia ani in afara tzarii ca au scos Pro tv-ul.Sau cu ce ma multzumeste pe mine lucrul asta. |
eu m-am uitat sezonul asta la "Vocea Romaniei" si mi-a placut! cred ca e printre putinele showuri de calitate - daca nu chiar singurul - in care vezi oameni normali, care se comporta normal, fara mahalagisme, fara isterii, fara patetisme. singura aparitie ciudata a fost intr-adevar Nicoleta Luciu, care parea robotizata complet si reshapata oarecum gresit. ceva era foarte wrong in silueta ei. eu nu prea o stiu dinainte de reshapare, dar dupa cum isi spune replicile ma intreb cum a ajuns femeia asta sa lucreze in show biz.
andacos spune:
desprecopii ai luat-o prea personal si de aici perceptzia ta gresita.
Daca nu-mi era adresat trebuia facuta specificatzia!
Eu intzeleg foarte bine cazurile speciale,cu parintzi in vizita,fratzi ,surori nevorbitori de limba straina,stabilitul temporar in strainatate,eu insa ma intrebam in general,nu ma refeream la cazuri aparte.
Deci-in afara cazurilor aparte,de ce au nevoie romanii stabilitzi in strainatate de programele romanesti?De ce le critica nici nu mai intreb ca as ausntem noi probabil,critici inraitzi!
Dana
andacos spune:
portocalia,de ce "vocea Romaniei"?(si nu "vocea belgiei"daca exista?)
Ai abonament la firmele de cablu romanesti?
Dana
portocalia spune:
citat din mesajul lui andacos Deci-in afara cazurilor aparte,de ce au nevoie romanii stabilitzi in strainatate de programele romanesti?De ce le critica nici nu mai intreb ca as ausntem noi probabil,critici inraitzi! Dana |
dana, de ce nu? :)
desprecopii spune:
portocalia, asta e tot ce stiu si eu de la protv - vocea romaniei, cateva secvente de revelion - despre care am scris mai sus - si romanii au talent ...
ideea este ca acele canale de compensatie de la dolce mi se par mult mai avantajoase decat ce a fost pana acum in grila.
Cristina_C spune:
Despre protv am aceeasi parere, intamplator am vazut niste secvente din programul de revelion de toata jena, in schimb apreciez tvr international pentru ca sambata sau duminica dimineata se dau filme romanesti vechi pe care nu le-as putea revedea in alta parte.
portocalia spune:
dana, in cazul meu, pentru nu prea sunt conectata la realitatile belgiene. locuiesc aici deocamdata, dar intentionez sa plec curand spre alte meleaguri. si cred ca mereu am avut in gand ideea asta, ca voi pleca cu prima ocazie, asa ca nu m-am innebunit sa ma integrez aici. plus, tv-ul belgian e destul de boring, filmele sunt dublate in franceza (nu suport filmele dublate), iar stirile le aud la radio, in general.
si da, am Digi tv, of course! :)