Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Am uitat sa va intreb: voi ce tensiune aveti?
Mie mi-a luat-o azi asistenta, dupa ce am iesit din cabinetul medicului si aveam 10 cu 6. Mi se pare foarte mica. Eu am avut intotdeauna tensiunea apropiata de 12 cu 8.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gravidutelor frumoaselor ce faceti?
Ma bucur ca sunt vesti bune de la doctori, ecografe, felicitari pentru fetite ca vad ca asta se anunta mai des acum la inceput.
Eu azi m-am enervat un pic ca am stat 3 ore cu telefonul in mana sa sun la cabinet pentru programarea la eco de pe 8 si nu mi-a raspuns nimeni, dupa ce i-am dat sms doctoritei am fost sunata inapoi si am confirmarea, abia astept asa ca marti o sa vin si eu cu vesti bune, sper sa vad si inimioara chiar daca e devreme, o sa am 5 saptamani si 2 zile atunci.
Legat de torch se poate face oricand nu doar in sarcina si in primul trimestru, eu l-am facut de vreo 2 luni si am imunitate aproape la toate in afara de listeria si herpes 2.
Speram sa crestem mari si sa fim bine, sanatosi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Hello. Am fost la eco, bebe bine, 7.42 mm, corespunde la 6w4d, chiar dc noi azi avem 7w. M-am speriat de dif asta, dar dr a zis ca totul e f bine, sa nu-mi fac griji. Inimioara bate bine. M-a programat pt dublutest si azi treb sa sun la dr Botica pt morfologia de trim 1.

MTHFR A1298C - stare homozigota
Burtica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

stefania 09 urmatoarea eco va fi cam in 3 saptamani , poate atunci voi sti exact ce sex are , pana acum doar supozitii ca e baiat ba e fata , e un strumfh deocamdata si nimic nu mai conteaza decat sa fie bine...

ai sa scapi si de problemele tenului , ai sa vezi cat mai repede
despre tensiune si eu inainte de a ramane insarcinata avea tensiunea ca tine , dar mie nu mi-a scazut in sarcina din contra a crescut si acum iau tratament si e ok .s-a stabilizat intre 125-130/ 75-80 .

mihaela te asteptam cu o inimioara mare mare

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Eu am avut tensiunea 12 cu 8, cam mare a fost pt ca eram obosita si am avut o durere infernala de cap, eram in pregatiri cu ziua mea, musafiri, mancare, stat la medic, in general am 12 cu 7, e cam mica tensiunea eventual sa ti-o mai iei inca o data la un cabinet medical.

Pt prima data am certitudinea ca bebele meu a MISCAT, desi e cam repede dar fiind la a doua sarcina e de inteles, am simtit foarte clar pe partea stanga miscarile exact ca si cum ar bate cineva la usa de cateva ori,fata de prima data cand am simtit un falfait de fluture, e putin diferit senzatia decat la prima sarcina, a fost un sentiment minunat :)

Stefania 13+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Buna seara, dragelor!
Am iesit dintr-o baita lunga lunga si ma simt minunat... deja trag la somn.
Azi am umblat de dimineata, m-am plimbat cu micul meu, am fost pe la spital pentru una-alta, ptin prin parc si tot asa... sa ne facem pofta de somn ca altfel nu dorm noaptea.
La mine tonusul e mai bun... parca se simte nitel ca am trecut in trim 2. Nu mai dorm pe mine ca acum ceva vreme.
Mony, nu m-am aricit catusi de putin. Ma ierti daca ti-am dat impresia. cred ca gandeam cu caps lock ca pentru mine e o problema destul de actuala. Imi inchipui insa ca nici de partea cealalta a baricadei, cu kile foarte putine nu e nimic de ividiat.
Nu mai stiu de unde am pontul cu detergentul de la Amway... ati scris ceva azi nu gluma, asa ca nu imi amintesc cine ce a zis. Intamplarea face sa fi aflat chiar aseara de acest detergent de la o prieena si am rugat-o sa imi spuna un pret sa il pot comanda. La stadiul in care sunt as da oricat numai sa pot imbraca ce am spalat. A ramas sa imi zica cat ma costa si ce gramaj are. Cat despre restul cosmeticalelor eu folosesc un sampon tratament de la Tis, luat de la plafar. E ieftinut insa mititel si are varii extracte naturale si... ce e mai important ... nu are miros. Pe corp ma spal cu sapunel lichid de dansa de la Avon... la fel inodor iar dupa baie, pe pielea uda am un ulei de la Mom and Me care iarasi, este inodor. Pe maini inca imi mai suport cremacare nu miroase chiar placut deci a avut o bila alba la faza asta iar pe fata ma dau cu un tratament pentru ohi de la anew care inamplator nu mirosea. A zburat deci crema si a ramas numai acest tratament pe care il folosesc pe toata fata.
Ma mai intrebase cineva la cat am nascut. Aveam in cap 8 luni. Trebuia sa nasc prin a doua jumatate a lui ianuarie si am nascut pe 6 decembrie.
Mihaela... imi place asta cu prponderenta la fetite. Poate se aplica si la noi. Saptamana viitoare, vineri am si eu eco. As fi intrata in a 16-a saptamana si poate voi afla ce si cum. Sunt tare curioasa insa cred ca numai urmatorul eco, nu acesta o sa ma linisteasca de tot in aceasta privinta. Voi ramane cu niste dubii.
E bine sa auzi numai de bine de peste tot... de la ecografe in general. Bravo doamnelor! sunteti la inaltime!
Bobitza, cum stam cu raportul?
Olimp, in vanzari lucrez si eu si doc m-a bagat in concediu urgent cand a auzit ce si cum. Inainte, la V. eram muzeograf. Se ruga de mine sa intru in risc si eu nu vroiam. Cred ca as fi luat-o razna acasa. Iar la munca nu era niciun fel de stress. Ceea ce nu mai pot zice acum. La mine in afara de clienti erau mai ales furnizorii externi si logistica si, ce era mai rau, fndatii, institutii de stat si alte minunate institutii care ne contractau pentru servicii... sa nu uit de hypermarketuri care mi-au mancat ficatii si tineretea. Sunt in concediu de 2.5 luni si inca primesc telefoane de la colegi pentru indicatii asa ca te inteleg mai bine decat crezi.
Diana, am si eu o facultate de profil in carca insa eu am mers ca meserie mai mult pe partea teoretica a artei. Ca inclinatie am fost mai mult colorist decat desenator. Vad ca tu joci in ambele tabere.Prin urmare, era firesc sa imi placa copacul ala cu pasari. Are niste culori superbe. De unde iti iei materialele? Ca fiind in bransa, s-ar putea sa fi avut vreun contact vreodata si sa nu stim.

Alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Stefania, foarte tare!!! Am avut si eu asa o senzatie tare acum aprape o saptamana insa imi pastrez rezervele pana am convingrea ca e ce cred eu ca e.
Cat depsre tensiune eu de pe la 12 cu 6 am ajuns la 13 cu 7 in sarcina... asa mi-a iesit cel putin la ultimele 2 controale. Am istoic de hipertensivi in familie. Mama cand era gravida cu mine a ajuns si la 18 iar la fratele meu a facut preeclamsie la nastere deci grija e la ordinea zilei. Nu mi s-a zis insa ca ar fi vreo problema momentan. Eu deja incerc usor usor, la ce reusesc, la mancarea gatita,, sa reduc sarea pe cat posibil si gradat ca sa nu aaam un soc culinar asa dintr- data.

Alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Nu chiar...si eu sunt o viciata. Inainte sa raman insarcinata fumam aproape un pachet de tigari. Dr. mi-a zis sa fumez max 5 tigari/zi, dar acum fumez max 2 ...sunt zile cu o tigare sau fara...

..Dar ma mai apuca "pofta"!

Ma bucur pentru voi fetelor ca ati putut renunta!:)

11+

Mergi la inceput

Olimp, poate ai socotit de la ultima menstruatie. La mine e diferenta de aproape 2 saptamani intre DPN-ul menstruatiei si DPN ecografic.

11+

Mergi la inceput

Nici eu nu cred ca se compenseaza pentru ca nu se afla pe lista casei de asigurari de sanatate, iar medicul de familie nu are cum sa justifice o astfel de trimitere. Doar daca iti da o trimitere pe foaie alba si nu din aia printata/scrisa in 2 exemplare.

11+

Mergi la inceput