Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

dnapotecuta. Ma bucur ca am pe cioneva in domeniu acum inteleg exprimarea plastica. Materialele le iau din Timisoara ca acolo am terminat si inca mai am ... am avut mare mare noroc ca s-a nimerit acum la mine si cu doctoratul ca am ramas dupa o luna de la ex. si il termina exact cand implineste copilul 2 ani. Asa ca numai bine primesc banuti de acolo ca salariul meu de prof suplinitor cu care ies in concediu o sa fie egal cu 0. Acumam o norma jumate ca suplinesc un post jumate dar in martie vine una dintre prof. inapoi din concediu matern asa ca o sa ies in concediu matern cu numai jumatate de norma. Eu vreau sa merg la lucru cat pot de mult nu pt locul de munca care nu o sa mai fie diponibil peste 2 ani cat pt miscare ...sa ies din casa ..asa 2 ore pe zi numai bine merg si ma intorc de acolo sa fac miscare (jumate de norma la prof e 9 ore pe sapt).
Voi ce stiti de indemnizatie ca eu din cate am citit am inteles ca se primeste si daca iesi cu jumatate de norma. Ca eu o sa am un 3 ani de minca si in ultimele 12 luni o sa am 2 luni o norma intreaga, 7 luni cu o norma jumate, 3 luni cu jumate de norma. Sunt putin confuza la cum o sa mi se calculeze. am tiot citit eu pe net dar nu prea inteleg. (imaginativa ca daca indemnizatia e 80 % din salariul pe ultima luna al meu o sa fie 80% din vreo 400 RON)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Eu am fost azi la doctor si mi-a zis ca pot sa nu mai iau Arefam.
...pfiu...ce usurare! :) Imi puneam si seara si dimineata...

11+

Mergi la inceput

olimp felicitari pt fetita!!! sa se faca mare. Vad ca e plin de fetite! La mine sotul, asa in tacere, inca mai spera sa ii creasca putza desi nu recunoaste. Deja ne-am obisnuit ca e o ea acum daca s-o schimba pe parcurs tot bine e :D sanatos/a sa fie !

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Diana eu stiu ca indemnizatia minima e 600 Ron si o iei chiar daca ai si doar 2 ore pe zi lucrate in ultimul an. Plus alocatia copilului care e 200 ron pe luna pana la 2 ani.

12+

Mergi la inceput

Betty felicitari pentru noua veste!
Si eu am fost azi la eco pentru dublu test si mi-a iesit translucenta nucala 1,3 mm. Acum asteptam rezultatul de la DD!

La mine nu s-a vazut sexul ca n-a vrut sa stea, la un moment dat in timpul ecografiei a adormit :)).

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna dragelor,

Olimp, felicitari! Stiu ca tu voiai fetita! :D Sa fiti sanatoase! Alina, ieri am fumat o togara si azi la fel. Eu zic ca e ok. Sper ca in curand sa renunt si la aceasta! Pt mine e o performanta sa le reduc de la 15 la 1 intr-un timp asa scurt. Am incredere ca ma voi lasa de tot, dar sper ca asa imi va fi mai simplu .
/Am si eu o intrebare: acum o sapt cand am fost la dr. pe eco scrie asa:
GS 2,59 cm-CGA 7w3d-EDD13-08-2013
CRL 0,356 cm-CGA 6w0d- EDD 22-08-2013

Eu inteleg ca sunt diferente intre sacul gestational si bebe, nu?
La voi tot asa era? Oare suntem in parametri ok?

Va pup!

Alexandra 7+

Mergi la inceput

Bobitza, eu zic ca esti ok. Practic, puiul tau e de 6w.

Eu pe pozele de la eco am azi 13w 2d si bebe are 11w 6d. Prima masuratoare este dupa UM.

Eu nu am avut ciclul regulat. Cand sarcina era mai mica diferenta era de vreo 2 sapt, dar acum bebe recupereaza teren. :)

11+

Mergi la inceput

Bobitza asta inteleg si eu dar daca medicul a zis ca e k si i-ai auzit inimioara totul e in regula nu ai de ce sa te sperii. E f mic BB si poate e intr-o pozitie mai dubioasa si atunci nu il cuprinde la masuratori. Mie asa mi s-a parut ca a fost la mine. Mi-a dat 2 poze aproape identice intr-una era BB mai mare si in aia in care era masurat aparea mai mic. Acum la 12 sapt mi-a dat vreo 6-7 poze cu el toate masurate si erau diferente intre ele nu erau doua la fel .. nu diferente mari ...de 2-4 mm si astia la o varsta asa de mica fac diferenta la zile. Imp e inimioara sa se auda!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bubulina nu inteleg ce vrei sa spui prin gresit calcul ???

si la ce te referi la torch cumva ?

da mi-a dat o foaie alba , am mai scris , nu una ca de reteta si cu aceea am fost la Directia de sanatate si am facut torch-ul gratis.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Asa e Diana! Ai dreptate!
Oricum merg maine. Sa-mi tineti pumnii. Sper sa fi scapat si eu de acel hematom si bebita sa fie bine, sanatos. Am asa niste emotii cand merg la control.. Uff, abia astept sa trec de 11 sapt :D
Va pup!

Alexandra 7+

Mergi la inceput