Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Olimp legat de mersul la servici: cat te tin puterile. Am avut colega care a venit si in saptamana 41, joi a fost ultima zi de lucru, vineri s-a simtit rau si sambata a nascut.
Teoretic pana prin saptamana 34 se merge uzual dar depinde cum vrei sa iti calculezi pre si post natalul si depinde ce servici ai.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Multumesc fetelor!

Paula dry testul foloseste alta procedura la analiza sangelui, se analizeaza sangele uscat pe ceva lamele si detecteaza riscul de mai multe boli printre care fibroza chistica parca si surditate nu stiu de care, dublu test e gratuit pt varsta mea iar dry testul se poate si ala dar aflu maine ca tipa ce mi-a facut programare nu stia sigur daca si asta e gratuit datorita varstei, daca nu costa 300 ron dry testul.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor !

am sosit si noi de la ecograf , suntem mai mari cu 1 zi decat pana acum , si se pare ca de data asta i-a picat puta acum parea a fi fata , nu e sigur dar asa parea , ce mai conteaza sanatos sa fie bebe.

am intrebat de D test , mi-a spus ca se face la 10-13 sapt si nu mai e releavnt acum , dar voi face triplu test asta peste 2 saptamani

flory eu liucrez intr-un domeniu extrem de stresant asa ca am sa fac cumva sa imi iau din plin prenatalul....in vanzari cu 3 telefoane dupa tine numai linistitor nu e....

am intrebat de utrogestam , mi-a spus ca in cazul meu pe un uter operat , am sa iau pana la sfarsitul sarcinii , acid folic cat mai am caci oricum iau femibion si acesta contine , am intrebat de calciu - el se ia doar dupa sapt 25-28 parca , luat mai repede poate provoca contractii...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Felicitari anca si betty!

apropo de fumat, si eu am fost fumatoare si m-am lasat de 2 ori de fumat, o data 3 ani nu am fumat si m-am reapucat dupa ce nu am mai alaptat si m-am lasat iar de 1 an si de data asta categoric nu voi mai fuma, si m-am lasat brusc asa ca daca ai vointa, se poate!

As vrea sa scriu m-ai multe dar scrieti asa de mult incat nu va pot urmari toate postarile dar cred ca nu e cazul sa va faceti atatea griji si atatea intrebari de Dublu test, de TORCH si alte minuni, cred ca unele dintre voi sunteti sub 30 de ani iar toate astea se recomanda dupa 35 de ani sau sa zicem peste 30 e ani, dar depinde de istoricul medical a fiecaruia, de medicul care urmareste sarcina, etc...incercati sa filtrati informatiile...

PS. ca un sfat prietenesc din experienta trecuta de graviduta( cand unei gravidute i s-a facut pofta si i-a fost rau pt ca nu a gasit felul acela de mancare, fetele si-au facut apoi mustrari de constiinta)cred ca nu ar trebui sa se vb prea mult de felurile de mancare, poate unora li se face pofta si nu pot in momentul acela sa isi gateasca si ....

Stefania 13+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Credeam ca am scapat de greturi si varsaturi dar vad ca au reaparut si ma termina :(

Mergi la inceput

Olimp, de-asta nu am anuntat pe nimeni ca e posibil sa fie baiat ca asa s-a vazut la eco, ca s-ar putea sa ii cada putza :)), oricum felicitari pt fetita!

Eu am luat calciu si Magneziu pe langa vitaminele Materna in ultimul trimestru de sarcina pt ca aveam carcei si se zice ca e din cauza deficitului de Mg. iar acum dr mi-a recomandat Natalvit, dar inca nu am inceput sa iau, ca abia sapt trecuta mi-a recomandat si cu raul pe care il am numai pastile nu pot inghitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olimp felicitari pt vestile bune sa cresteti mari si sanatosi cu putza sau fara

mstefania eu ambaut nistezeama de varza si mai mau lasat am zile cand nu amgreturi dar si cand ma ia ma tine 24 de ore fara intrerupere

amalia tsakoniati
13+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

mstefania eu ambaut nistezeama de varza si mai mau lasat am zile cand nu amgreturi dar si cand ma ia ma tine 24 de ore fara intrerupere

[/quote]

Exact ce ziceam de pofte :), asa si pe mine numai ca nu ma tine asa de mult dar suficient cat sa nu mai am energie dupa o repriza buna de varsat, bleach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

multumesc fetelor pentru urari !

si voua va doresc la fel sa mergem de fiecare data la eco si sa ne vedem bebeii mari si sanatori

mstefania si eu stiam de criteriul varstei , oricum nu trec baremul de 35 , oricum fac triplul test !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Si eu am ajuns de la eco. Suntem in grafic, cu 143 de batai/min. Totul arata foarte bine, dupa spusele dr.
Pentru amorteala mainilor, mi-a recomandat un surplus de potasiu, respectiv sa mananc banane. Eruptia de cosuri de pe fata m-a asigurat ca va disparea dupa saptamana 12 cand vom intrerupe progesteronul. Mi-a mai dat de facut bitestul in saptamana 12. Oricum, pana atunci, mai merg la un control peste 3 saptamani. Am sa continui cu Lutinusul pe care il mai am, dupa care trec pe arefam, si progesteronul si estrogenul il intrerup dupa saptamana 12.
Betty felicitari pentru fetita. Si eu si sotul meu suntem innebuniti dupa fetite, sper sa avem si noi una, daca nu, e bun si baietzel.
Olimp, cand e urmatoarea eco la tine?

6+

Mergi la inceput