Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata

dreya profilul torch poti sa il faci oricand , nu are imporatnata , de ex eu care nu am imunitate la toxo , am sa mai fac analiza separat doar de toxo peste 2 luni

diana asa este din pacate si eu am trecut prin experiente asemanatoare referitor la medici si parctici , asa am patit si eu cu un papa -nicolau , mi-am facut la stat caci era compensat si mi-a iaseit pap 3 , m-am speriat , idioata nu a actionat - hai sa mai facem un test , sa repetam analiza ( precizez ca asta s-a intamplat acum vreo 10 ani , nici nu stiam prea bine care este cursul ) si m-a chemat la cabinetul particular si mi-a facut contra cost chiuretaj biopsic , efectiv mi-a taiat ratazat din col , binenteles ca rezultatul a fost negativ , ca sa ma linistesc m-am dus sa repat pap-ul la insistentele mamei si a iesit pap 1 , a crezut mama ca da cu ea de pamant ! , raul era consumat !

i-am cerut socoteala si am ramas uluita cand mi-a spus : pai sti la stat se mai incurca lameleme....am ramas fara replica

de atunci m-am asigurat sa povestesc la fetele care doreau sa mearga la dansa ...ce profesionalism exacrebat zace in ea !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dreya

spunea o burtica acum ceva zile ca Torch se face gratuit cu trim de la dr de fam la Sanepid .iata raspunsul Sanepid Constanta:
''Daca medicul de familie va elibereaza aceasta trimitere cu siguranta o sa va indrume si unde anume sa o efectuati''

iar dr de fam a zis ca nu se compenseaza...
ori nu vor...ori nu se stie...ori se fac

12+

, raspuns tipic institutie de stat...nu se intelege nimic. Ai intrebat dr de familie despre Sanepid? De fapt, cred ca nici ei nu prea stiu...Maine ma duc si eu la Sanepid in Ms si iti spun raspunsul de aici.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

dreya se face la ei , eu am facut , du-te la medicul de familie sa-ti dea trimiterea !

sincer nu stiu de ce sunt asa de suspiciosi in raspunsuri , intradevar dureaza mai mult pana iti dau rezultatele dar sut gratis !

mie mia spus d-na de acolo ca fiecare cetatean din Romania are dreptul la 2 analize de acet tip gartuite si mai ales gravidele !

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna dragelor,

Eu azi merg sa vad inimioara bebelului si sa ma mai lamuresc in legatura cu alte probleme. Deocamdata, la mine, nu s-a manifestat greata sau senzatiile de voma. Am sanii care ma dor si usoare presiuni pelvine. Mai am doua manifestari mai aparte, de care am sa ma interesez azi la doctora: in fiecare dimineata ma trezesc cu mainile amortite (nu mi s-a mai intamplat pana acum) si am partile laterale ale fetei pline de cosuri pe care nu le-am avut pana acum. Dupa testul de confirmare a sarcinii mi-am facut si unul de progesteron, care a iesit sub limita minima si am inceput sa fac progesteron injectabil, desi eram pe 800 mg de utrogestan. Doctora mea mi-a prescris acum Lutinus in locul utrogestanului, pentru ca se absoarbe mai bine si se elimina aproape sub forma lichida.
Voi ce analize ati mai facut in primul trimestru, ca mie nu mi-a dat nici o analiza de facut, cu exceptia progesteronului.
Pupici

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragi burtici,

Ma bucur sa va revad si in Noul An 2013, care sper sa fie unul foarte bun pentru fiecare dintre noi, iar cea de-a doua jumatate a lui sa ne aduca doar copilasi sanatosi si norocosi.
Vad ca ne-am inmultit considerabil, asta e un lucru bun, cu cat suntem mai multe, cu atat suntem mai puternice in fata grijilor.

Eu am fost plecata la munte in toata aceasta perioada si nu am avut acces la net, asa ca am de citit din urma....nu gluma!
La dr merg saptamana viitoare cand imi va recolta proba pentru dublul test. Voi avea atunci 12 saptamani si cateva zile.

Andra sapt 12 si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

andra bine ai revenit din concediu ..si bafta la consult !

stefania amortateala din maini poate fi data si de implantarea piticului , si de pozitionarea acestuia , am o prietena care acum e in 7 luni si imi zicea ca din prima zi cand a ramas insarcinata ii amorteau si mainile si picioarele , imi spunea ca dr i-a explicat ca uterul ei apsa altfel pe coloana....poate si tu esti pe acolo , stai linistita sarcina ne da tot felul de manifestari ciudate..

cat despre cosuri , si ele apar de la hormnoni , au sa treaca , sunt persoane la care pielea devine mai incarcata de sebum si ca urmare apar cosurile si altele la care se usuca , eu fac parte din categoria a doua , zilnic ma fac cu crema altfel am impresia ca ma tine pielea pe fata ca o masca.

despre analize - dupa ce a auzit inimioara....mi-a dat trimitere pt medicul de familie pt TORCH , analize de sange , asa ca azi multa bafta

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Multumesc, Olimp!
Am uitat sa va spun ca eu nu sufar de constipatie. Am impresia ca este din cauza faptului ca mananc cam in fiecare dimineata cereale cu lapte, dar cereale cu fulgi de ovaz, orz, grau, fructe, migdale, la care mai adaug si seminte de dovleac crude. In primele saptamani de sarcina, am avut si eu problema cu constipatia, dar am citit ca e bine sa mancam cereale integrale si mi-am facut dimineata dieta cu ele si totul merge bine.
Va pupacesc.

6+

Mergi la inceput

stefania ai scapat de , e bine , importanat e ca fiecare dintre noi sa gasim solutia salvatoare !

eu azi merg la dr si am sa intreb mai multe caci am nelmuriri..

cat timp se i-a utrogestan , deja ma cam irita doar gandul ca tot trebuie s-l indes ....

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Olimp, mie mi-a spus dr sa iau UtrogestaN pana in spatamana 16.
Fetelor, voi luati fier? M9ie mi-a iesit ok analiza ptr fier dar dr a zis ca trebuie sa iau supoliment ptr ca rezervele vor fi nimicite de bebe

Andra sapt 12 si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Asa am luat si eu la sarcina cu Raul , utrogestanul pana in sapt 16, cand este formata placenta si isi intra in atributii...

Inca nu m-am dus cu analizele la dr.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput